Sparrow Hungary

Sparrow+ gyakornok program

A szakmai karriered itt kezdődik!

Eljött az idő, hogy belépj a reklámszakma világába és elkezd használni azt a tudást amit eddig megszereztél. Valamint annak is épp most van itt az ideje, hogy bekapcsolódj az élvonalba és megszerezd azt a tudást amit valójában használunk a projektek megvalósítása során. Naprakész, friss és világszínvonalú. Ha ilyen pozícióban képzeled el a jövődet mint felelősségteljes reklámszakember aki képes hatást gyakorolni tudásával a különböző üzleti helyzetekre akkor a Sparrow+ karrier egy jó irány számodra. 

A Sparrow+ gyakornok program célkitűzése!

A gyakornok  programunk elsődleges célkitűzése, hogy megadja a lehetőséget azoknak a tehetségeknek akik a kreatív reklámszakmában képzelik el a jövőjüket. Első naptól kezdve azon dolgozunk, hogy a program végére be tudjon illeszkedni a legizgalmasabb projektekbe és aktív szereplője lehessen cégüknek és ezáltal a reklámszakma világának. 

Iskolapadból a szakma élvonalába!

Bekerülni egy munkahelyre egy dolog. Bekerülni hozzánk és az élvonalban dolgozni már igazán menő! Ebből kitűnni és elnyerni az élenjáró címet pedig a legmenőbb. Folyamatosan fejlesztünk, újabb és újabb képességeket sajátítasz majd el hónapról hónapra és ha te hozod a legnagyobb büszkeséget közösségünk számára partnereink visszajelzései alapján akkor elnyerheted a hónap élenjárója címet.  Ez egy szimbóluma annak, hogy jó úton haladsz a világszínvonalú reklámszakemberré válás felé! 

Karrier egy kreatív stratégiai stúdiónál?

Hosszútávra tervezünk veled! A gyakornoki programunk célja egyértelműen az, hogy megtanítsunk számodra mindent ami ahhoz kell, hogy egyetem után azonnal fejest tudj ugorni velünk a legizgalmasabb nemzetközi projektekbe és bekapcsolódj a mindennapi életünkbe. A tehetséged kibontakoztatása egyet jelent a nálunk megvalósított karriereddel. Egyre jobb projektek, egyre jobb fizetés és folyamatos lehetőségek a fejlődésre. 

Aktuális nyitott pozíciók

Ismerd meg a különböző lehetőségeket és válassz a hozzád leginkább illő pozícióból vagy jelentkezz tehetségutánpótláls adatbázisunkba ha úgy érzed nem találod a megfelelő pozíciót de a Sparrow+ kultúrája számodra a legmegfelelőbb hely. 

Gyakornok / pályakezdő program
Hello_Admin

Tartalom marketing menedzser gyakornok

A tartalom marketing menedzser egy komplex szakember aki a különböző közösségi média felületeken valósít meg kampányokat. Stratégiában gondolkozik, kampány ötleteket fejleszt, tartalmakat gyárt, oldalakat menedzsel és hirdetéseket.

Megnézem az állást »