Sparrow Hungary

Sparrow+ gyakornok program

A szakmai karriered itt kezdődik!

Eljött az idő, hogy belépj a reklámszakma világába és elkezd használni azt a tudást amit eddig megszereztél. Valamint annak is épp most van itt az ideje, hogy bekapcsolódj az élvonalba és megszerezd azt a tudást amit valójában használunk a projektek megvalósítása során. Naprakész, friss és világszínvonalú. Ha ilyen pozícióban képzeled el a jövődet mint felelősségteljes reklámszakember aki képes hatást gyakorolni tudásával a különböző üzleti helyzetekre akkor a Sparrow+ karrier egy jó irány számodra. 

A Sparrow+ gyakornok program célkitűzése!

A gyakornok  programunk elsődleges célkitűzése, hogy megadja a lehetőséget azoknak a tehetségeknek akik a kreatív reklámszakmában képzelik el a jövőjüket. Első naptól kezdve azon dolgozunk, hogy a program végére be tudjon illeszkedni a legizgalmasabb projektekbe és aktív szereplője lehessen cégüknek és ezáltal a reklámszakma világának. 

Aktuális nyitott pozíciók

Ismerd meg a különböző lehetőségeket és válassz a hozzád leginkább illő pozícióból vagy jelentkezz tehetségutánpótláls adatbázisunkba ha úgy érzed nem találod a megfelelő pozíciót de a Sparrow+ kultúrája számodra a legmegfelelőbb hely.