Sparrow Hungary

Grafikus / Illusztrátor gyakornok

#csináljvalamimenőtmindennap

Alkoss nálunk
fantasztikus dolgokat!

Elérkezett az idő, hogy a sok tudást végre élesbe is kihasználd?

Úgy érzed megvan benned az a plusz, amivel lélegzetelállító grafikákat és illusztrációkat tudsz készíteni és partnereink szájtátva csodálják majd a munkádat? 

Mert ha most karriered elején még bizonytalan is vagy ebben, de legbelül úgy gondolod, hogy megvan csak sok sok izgalmas feladat kell ahhoz hogy kigyakorold akkor köztünk a helyed! Mind így kezdtük! 

Miben számítunk rád?

Téged keresünk ha rendelkezel azzal a képességgel, hogy a legkülönfélébb ötletre vizuális választ tudsz adni 🙂 Ráadásul nem is akármilyet. 

Közösségi média tartalom fejlesztés.

Napi szinten fogsz nálunk készíteni különböző közösségi média tartalmakat. Itt közösen lesztek felelősek a tartalom marketing menedzser kollégáddal akivel együtt ötleteltek és fejlesztitek az üzleti célokat támogató kratív tartalmakat.

Tender, stratégia és koncepció prezentációk készítése.

Hétről hétre készülnek különböző kampány prezentáció partnereink számára amiket prémium formába öntünk, hogy a meggyőzés a legbiztosabb legyen 🙂 Együtt fogsz dolgozni stratéga és koncepció fejlesztő kollégákkal akivel világszínvonalú kampányokat tudtok majd létrehozni. 

Kiadványszerkesztés

Különböző katalógusok és bemutatkozó anyagokat fogsz készíteni partnereink számára. Itt szorosa együtt dolgozol a szövegíróval és a projekt menedzserrel aki tartaja a kapcsoaltot az ügyféllel. 

Arculati kézikönyv és márkabiblia fejlesztés

A frissen piacra lépő márkáknak már az első megjelenési fázisban segítünk. Te a logó fejlesztéstő, a színek összangjának megteremtésén át a teljes arculati megjelenésig segíteni fogod az új márka megszületését. 

Weboldal layout tervezés

Számos márkának mi fejlesztjük a weboldalát és a karrier oldalát vagy egy kampány érkező oldalt. Itt te segítesz a csapatnak abban, hogy minden grafikai anyag tökéletesen illeszkedjen és kampány arculatban készüljön el. 

Csomagoló anyagok tervezése.

A legkülönfélébb projektek mellett szoktunk csomagolásokat, pólókat és egyéb reklámcuccokat is tervezni. Ilyenkor is rád számítunk 🙂 

Tele vagy kérdésekkel?

Megértjük,  hiszen most nem csak mi keresünk téged, hanem te is keresed álmaid munkahelyét ahol jól érzed magad és minden adott az alkotáshoz! Mi erre törekedtünk. Reméljük tetszik. Itt vannak a legtöbbet kérdezett infók!

Mi általában 8:00 és 16:30 között dolgozunk. Ebben tudunk rugalmasak lenni ha te reggel inkább edzéssel indítanád a napodat 🙂 

Az irodánk egy csodálatos újépítésű lakásban található Tatán az Új út 6/A szám alatt. 

Amennyiben önállóan szépen tudsz dolgozni és megismerted a munkafolyamatainkat és otthonról is minden időben elkészül akkor van home office leehtőség. Heti 2-3 nap. 

Mi elsősorban az Adobe teljes programcsaládját használjuk aminek mindig a legfrissebb változatával tudsz dolgozni a vállalati előfizetésnek köszönhetően.  Ezzel otthon is be tudsz majd lépni. 

Prémium apple gépekkel dolgozunk így te is azzal fogsz! A szervert pedig a világon bárhonnan el tudod érni, így minden adott ahhoz, hogy király anyagokat hozzunk létre!

Partneri körünkben a legnagyobb gyártó vállalatok mellett a helyi vállalkozások is megtalálhatóak így te a legnagyobb szélességű partner portfólión fogsz tudni dolgozni!

Hosszútávban gondolkozunk!

Mi abban gondolkozunk, hogy nálunk maradsz a kezdeti időszak után és együtt haladhatunk a siker útján! Reméljük te is 🙂 

Jelentkezés

Kérlek a jelentkezésedhez csatolj egy fényképes önéletrajzot és amennyiben elérhető egy szakmai portfóliót. 

Egy KREA reklámügynökség naplója!

Fedezd fel saját történeteinken keresztül egy kreatív reklámügynökség életét!

Egy krea ügynökség naplója!
Hello_Admin

Nagy filmes produkciókat valósítunk meg!

Nagy filmes produkciókat valósítunk meg! Bejutni a pesti reklámszakma élvonalába Tatáról önmagában nem volt egyszerű de nyugodtan hátradőlhetünk hiszen ezzel a célunkkal is megvagyunk. Míg

Elolvasom
Egy krea ügynökség naplója!
Hello_Admin

Országos kampányt fejlesztünk!

Országos kampányt fejlesztünk! Minden marketinges és kreatív szereti átélni azt, hogy a munkájával sokan találkoznak, sok embernek segítenek az általa gyártott tartalmak!  Ezért szeretjük annyira

Elolvasom
Egy krea ügynökség naplója!
Hello_Admin

Élenjáró lett Dorka!

Élenjárónak nem lehet születni. Azzá kell válni! Dorka példamutatásával és szorgalmával teljes mértékben kiérdemelte a Sparrow Élenjáró díjat!

Elolvasom