Sparrow Hungary

Fogyasztói márkaépítés

A szerethető márkaépítés!

A szerethető márkaépítés művészete a szenvedélyünk. A márkaépítés sokkal többről szól mint egy logó vagy néhány menő videós kampány. Egy márkának értékrendjei, hitrendszere, véleménye, személyisége, küldetése és egy olyan világa van amiért a fogyasztók rajongani tudnak.  Ehhez természetesen ki kell jelöli a célcsoportot, pozícionálni kell magunkat a piacon és el kell érni, hogy egységes üzenetekkel tudjuk dolgozni akár éveken keresztül. Ennek technikájában segítünk számodra akár a név kitalálásától egészen a világszínvonalig bármilyen reklámhordozón keresztül élménnyé tudjuk neked tenni a márkáddal való érintkezést. 

Márka stratégia és a márka biblia

Az első legjelentősebb lépés, hogy igazi márkává tudj válni az, hogy kidolgozzuk a márkád alapjait és teljes részletességgel meghatározzuk a márka központi alapgondolatát, értékeit, személyiségét, karakterisztikáját, célcsoportját, perszónáit, világnézetét, hitrendszerét, vízióját, küldetését aktuális kihívásait és elérendő céljait. 

Ebből akár egy rövid, közép és hosszú távú márkastratégiát is készíthetünk neked, attól függ mire van szükség. 

A márka szerethető kreatív kampányai!

A következő lépés, hogy létrehozzuk azokat a szerethető kampányokat amik megoldják az aktuális üzleti kihívásokat, segítenek elérni az üzleti célokat és valódi kapcsolatot teremtenek a fogyasztóiddal. 

A cél az, hogy akár több évre előre lássuk, hogy milyen kreatív elképzelések mentén jelenhet meg a márka, milyen platformok bevonásával, mit akarunk üzenni a fogyasztóknak és milyen megjelenések lehetnek azok amik mentén elérhetjük az üzleti céljainkat. 

A márka vizuális világa

Ahhoz, hogy csábítani tudjunk fel kell vennünk azt a kabátot amiben kellően vonzók lehetünk a célcsoport számára. Minden márkának megvan a lehetősége, hogy prémium és lélegzetelállító vizuális megjelenést kapjon ami vonzza a tekintetet és egységes megjelenést biztosít minden platformon ami hitelességet épít és végül bizalmat ébreszt a fogyasztókban. 

Teljeskörű kampány kivitelezés!

A márkakoncepcióban létrehozott kommunikációs kampányokat teljeskörűen kivitelezzük számodra. Nincs több fiókban maradt ötlet, vagy a preziben jól hangzott gondolat.  A kivitelezésnél számunkra a legfontosabb, hogy minden ötlet és megjelenés szorosan kapcsolódjon az kreatív stratégiában meghatározott irányokhoz hiszen ettől lesz egy következetes és hiteles márkaépítés.  Lehet egy egyszerű banner kampány vagy egy komplex élményekre, offline és online megjelenéseket tartalmazó integrált kampány mi mindent szállítunk számodra. 

Közösségi média menedzsment!

A digitális kommunikáció kétségkívül az egyik leghatékonyabb módja a fogyasztók megszólításának és a márkád világának megmutatására!  Teljeskörű tartalomgyártás és platformmenedzsmentet biztosítunk számodra. Így végül minden videó és minden hirdetés a márkakoncepció mentén tűhegy pontos célzással szólítja meg fogyasztóidat a te üzleti céljaid érdekében. 

Kampány menedzsment és média vásárlás!

Legyen szó akár egyetlen tábláról van egy országos integrált kampányról jármű reklámmal, óriás táblával vagy city light megjelenéssel mi mindenben segítünk neked és legyártjuk számodra a legjobb megjelenéseket és intézzük a teljes megvalósítási folyamatot. 

A márka központi weboldala és webshoppja!

Teljeskörű kivitelezés és tervezés az online térben ráadásul mindent a márkakoncepciónak megfelelően. Mobilbarát megoldás és az üzleti céljaidat támogató érkező oldalak melyek kiszolgálják a fizetett hirdetéseket.  A domain vásárlástól az email cím létrehozásán át egészen odáig, hogy büszkén mutathatod meg bárkinek.