Sparrow Hungary

Weboldal fejlesztés

#MakeSomethingCool

Tökéletes megjelenés minden felületen!

A weboldal lényegében az online bemutatótermed. A központi eleme az online kommunikációnak. Minden hirdetés ide terel. Pontosan ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy minden tökéletes legyen és hűen mutassa be márkádat, termékedet vagy karrier lehetőségedet a látogatók számára. 

#MakeSomethingCool
Weboldal típusok!

A céloktól és prioritásoktól függ, hogy egyetlen weboldalon oldjuk meg a márka és termékek bemutatását és ugyan ezen az oldalon kap lehetőséget a karrier is. Viszont ha a karrier kiemelkedően fontos és folyamatos a toborzás érdemes külön karrier oldalt létrehozni, hogy ne zavarja a felesleges tartalom a termékekre érdeklődőkat. 

Karrier oldal
Teljesen automatizált jelentkezési folyamat és perszónákra lebontott karrier érkező oldalak a tökéletes meggyőzésért. Az egész weboldal márka arculatnak megfelelően. Ez központi eleme lehet a munkahelyi márkaépítésnek.
Vállalati bemutatkozó oldal
Egységes színek, formák, szövegek és képek hiszen mindent legyártunk ahhoz, hogy tökéletes megjelenésed legyen! Ezek harmóniája kivált a látogatóban egy erős vonzódást és bizalmat.
Termék / Márka oldal
Ahogy téged látnak az interneten úgy ítélnek meg. Ahhoz, hogy megkívánják a termékeidet vagy legyen kedvük kipróbálni a szolgáltatásaidat úgy kell tudni bemutatni, hogy azonnal kedved kapjon a látogató.
#MakeSomethingCool

Reszponzív kialakítás.

Az ma már nem is kérdés, hogy minden felületen tökéletesen jelenik meg. A WordPress alapra épített oldalakat könnyű mobilra is optimalizálni, így felhasználóid bármilyen eszközről jó élménnyel tudják megtekinteni. 

#MakeSomethingCool

Hiánytalanul tökéletes!

A legtöbb esetben egy vállalat azzal küzd, hogy szüksége van weboldalra, de mit tegyünk fel, milyen képeink, szövegeink és tartalmaink lesznek? Mi ezt házon belül, prémium minőségben legyártjuk ahhoz, hogy ne merüljön fel kérdés a fejlesztés folyamatában. 

Eddig biztos nem szúrt szemet, viszont innentől látni fogod, milyen az amikor egy weboldalon pontosan oda lett készítve egy kép és teljes egészében egységes. 

#makesomethingcool

Folyamatos jelentkezők!

A munkaerőért folytatott verseny már biztos nem lesz kisebb, de a karrier oldalad lehet hatékonyabb mint a versenytársé! Itt kezdődik a megoldás.  Ahhoz, hogy folyamatos jelentkezőket tudj generálni, folyamatosan be kell tudnod hozni őket az oldalra és meg kell tudni győzni őket arról, hogy hozzanak meg egy döntést az életpályájukkal kapcsolatban. Ennek tökéletes platformja a karrier oldal. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd életre kelteni a márkádat? A legjobb helyen jársz! 

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email newbusiness@sparrow.hu