Sparrow Hungary

PPC menedzser

Nyílt pozíció

PPC menedzser

Picit inkább analitikus a gondolkozásod? Szereted, ha valami rendben működik? Életed az eredmények elérése és a költségek optimalizálása? Szereted a reklám világát és a digitális hirdetési platformok nyújtotta lehetőségeket?

Akkor lehet, hogy Téged keresünk. 

PPC menedzser

Akit keresünk

Egy jó PPC menedzser nem csak beállítja a hirdetéseket, hanem megtervezi, hogyan lehet a legnagyobb eredményeket elérni. Egyik szemével folyamatosan a futó kampányokon dolgozik és gondolkozik, hogy lehetnének azok még sikeresebbek, a másikkal pedig az új partnerek igényeinek legjobb megoldásain. 

Google Ads fiókok kezelése, kampányok futtatása, napi szintű menedzselése. Hirdetési stratégia elkészítése. Riportok készítése. 

Facebook és Instagram fiókok kezelése, kampányok futtatása és napi szintű menedzselése. Hirdetési stratégia elkészítése. Riportok készítése. 

Részvétel a kampány koncepciók kialakításában. A PPC lehetőségek képviselése és érvényesítése a kreatív koncepciók során. 

Az ügyfelek számára a PPC stratégia prezentálása. Riportok készítése, majd azok egyeztetése az ügyféllel. 

#KreátorGeneráció

Mit jelent egy PPC menedzser életében a kreátor generáció? Azt, hogy mivel már digitális nomádok vagyunk, lényegében mindegy honnan végezzük a munkánkat. Ha kellően profi vagy, akkor  lehetsz akár a világ bármelyik pontján. A lényeg, hogy mindig legyél elérhető munkaidőben, és a kampányok legyenek rendben. Azt, hogy folyamatosan kreatív koncepciókat kell majd támogatnod a kampányokkal és nem csak monoton hirdetés menedzsment az életed. 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890 Tata, Új út 3.

Email: hellonalunk@sparrowhungary.hu