Sparrow Hungary

#csináljvalamimenőtmindennap

Szállíts nekünk mérhető eredményeket 🙂

Szimpatikus a Sparrow+ kultúra és a közösség? Elképesztően örülünk neki! Már nagyon várjuk a jelentkezésedet! 

Így leszünk együtt erősebbek 🙂 #Együttasikerútján

Miben számítunk rád?

A PPC kampányok teljes menedzsmentjében számítunk rád. Google Ads, Facebook és Tiktok.  

Google Ads hirdetések

A webshopok 

Facebook és instagram hirdetések

A különböző kampányok fő üzenete és azok megformálása a legizgalmasabb és legszebb szövegírói feladatok egyiket hiszen egy gondolatban kell testet öltenie a márka világának! Ez biztosan napi szintű feladatod lesz 🙂

Tiktok hirdetések

Ma a szórakoztat tartalmak korát éljük. Mi komplett műsorokat fejlesztünk partnereink számára és ezen műsor ötletek és a műsor tartalmak fejlesztése is a te feladataid közé fog tartozni 🙂 

Hirdetési terv készítése

Sokszor a teljes kampánytartalom megírása a mi feladatunk. Katalógusok és weboldalak szövegezése egyaránt. Benne vagy? Reméjük!

Riportok készítése

Sok offline és online kampányt fejlesztünk! Ilyenkor a feladat az, hogy az adott reklámhordozóra és a kihelyezéshez igazítsuk a szövegeket. Ebben is számítunk rád! 

Tele vagy kérdésekkel?

Megértjük,  hiszen most nem csak mi keresünk téged, hanem te is keresed álmaid munkahelyét ahol jól érzed magad és minden adott az alkotáshoz! Mi erre törekedtünk. Reméljük tetszik. Itt vannak a legtöbbet kérdezett infók!

Mi általában 8:00 és 16:30 között dolgozunk. Ebben tudunk rugalmasak lenni ha te reggel inkább edzéssel indítanád a napodat 🙂 

Az irodánk egy csodálatos újépítésű lakásban található Tatán az Új út 6/A szám alatt. 

Amennyiben önállóan szépen tudsz dolgozni és megismerted a munkafolyamatainkat és otthonról is minden időben elkészül akkor van home office leehtőség. Heti 2-3 nap. 

Mi elsősorban az Adobe teljes programcsaládját használjuk aminek mindig a legfrissebb változatával tudsz dolgozni a vállalati előfizetésnek köszönhetően.  Ezzel otthon is be tudsz majd lépni. 

Prémium apple gépekkel dolgozunk így te is azzal fogsz! A szervert pedig a világon bárhonnan el tudod érni, így minden adott ahhoz, hogy király anyagokat hozzunk létre!

Partneri körünkben a legnagyobb gyártó vállalatok mellett a helyi vállalkozások is megtalálhatóak így te a legnagyobb szélességű partner portfólión fogsz tudni dolgozni!

#SparrowMoment

Együtt dobban a szívünk!

Minket az alkotás vágya köt össze! Szeretjük a kreatív reklámokat és az alkotással járó flow élményt. Az örömöt amikor látjuk az elkészült munkát és a mérhető eredményeket. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszen tudjuk, hogy ha mindenki hozzáteszi saját tehetségét végül együtt többre vagyunk épesek!

#EgyüttRepülünk

Jelentkezés

Kérlek a jelentkezésedhez csatolj egy fényképes önéletrajzot és amennyiben elérhető egy szakmai portfóliót. 

Egy KREA reklámügynökség naplója!

Fedezd fel saját történeteinken keresztül egy kreatív reklámügynökség életét!

Egy krea ügynökség naplója!
Hello_Admin

Nagy filmes produkciókat valósítunk meg!

Nagy filmes produkciókat valósítunk meg! Bejutni a pesti reklámszakma élvonalába Tatáról önmagában nem volt egyszerű de nyugodtan hátradőlhetünk hiszen ezzel a célunkkal is megvagyunk. Míg

Elolvasom
Egy krea ügynökség naplója!
Hello_Admin

Országos kampányt fejlesztünk!

Országos kampányt fejlesztünk! Minden marketinges és kreatív szereti átélni azt, hogy a munkájával sokan találkoznak, sok embernek segítenek az általa gyártott tartalmak!  Ezért szeretjük annyira

Elolvasom
Egy krea ügynökség naplója!
Hello_Admin

Élenjáró lett Dorka!

Élenjárónak nem lehet születni. Azzá kell válni! Dorka példamutatásával és szorgalmával teljes mértékben kiérdemelte a Sparrow Élenjáró díjat!

Elolvasom