Sparrow Hungary

Haole

Létezhet Magyarországon egy olyan márka amit az örök nyár hangulata isnpirált? A Haole megálmodói szerint igen. Mi pedig abban segítünk, hogy minden megjelenés prémium, célcsoport releváns és üzenet helyes legyen minden platformon!

Arculat fejlesztés

A márkát teljesen az alapjairól kellett kitalálni. Mi legyen a név és a hozzá tartozó szimbolika rendszer. Ezért a Nap lett a fő motívum melyet a végtelen kör és a hullámok tesznek teljessé. Ehhez jöttek a naplemente és az örök nyár hangulatát megtestesítő színek. 

Márka koncepció fejlesztés

A márkakoncepción belül elvégeztük a célcsoport definiálást és a hozzájuk tartozó insight és identitás fejlesztést. Így a márka megkapta azt a gerincet amire hosszú távon lehet építkezni. Ehhez már könnyű volt hozzárendelni a márka érzelmeit, történeteit, élményeit, nagyköveteit és mindent amitől márkaként tud kommunikálni egy márka. 

Webshop fejlesztés

Ahogy számos világmárka úgy mi is shopyfi webshopot hoztunk létre, így élvezhetjük a folyamatos fejlesztések és tökéletes működés előnyét már az első pillanattól kezdve. Prémium megjelenés minden platformon. 

Termék fotózás

Magyar és külföldi fotózásokat is szerveztünk, hogy visszaadjuk a végtelen nyár hangulatát és igazán életre tudjuk kelteni a márka elképesztően szerethető és vonzó világát. ezeket a tartalmakat minden közösségi média platformon tudtuk használni! 

Nagykövet program

A márka életében elengedhetetlen, hogy a hiteles nagyköveteket megmutassa ezért első nagykövetként Gyarmati Pankát egy Bécsi gördeszka parkban mutattuk meg.