Sparrow Hungary

Aladdin

Gondoltad volna, hogy mit ki lehet hozni a szőnyegekből és a Facebook közösségből? Az Aladdin csapata azzal keresett meg minket hogy alakítsuk ki a közösségi média kommunikációt és tegyük izgalmassá mert úgy gondolják, hogy nem az övéké a legizgalmasabb téma a világon. Mi természetesen ehhez is a legnagyobb lelkesedéssel álltunk hozzá és mostmár évek óta töltjük fel szórakoztató, tanító és szerethető tartalommal az oldat. 

Aladdin - Szőnyegtisztítás háztól-házig!

Minden szolgáltatásnak jár egy dinamikus, vagányul forgatott és vágott imázsfilm, úgyhogy ezzel kezdtük a munkát, így a felhasználók pontosan végig tudják nézni, hogy mi fog történni a szőnyegükkel!

Facebook

Ahhoz, hogy végig izgalmas. és újszerű tartalommal tudjuk megszólítani a meglévő és leendő új vendégkört folyamatosan fejlesztünk izgalmas és időszakonként megújuló kampányokat. Mellette pedig mehetnek az általános információk és szokásos nyereményjátékok! 

AI - Szőnyeg sztorik!

A mesterséges intelligencia megérkezésével észrevettük a lehetőséget, hogy úgy meséljünk el kínos pillanatokat, hogy közben senkinek a magánéletét ne mutassuk meg 🙂 Ez egy szőnyegtisztító cég életében egész jól jött 🙂 A képeket 100%-ig AI generálta nekünk a mi ötleteinkre építve. Ezt követően pedig kreáltattunk AI segítségével történeteket amiket azért a valódi sztorikhoz igazítottunk és így meséltük el, hogy valójában mik történnek a szőnyeggel. De miért fontos ez? Azért mert így csökkenteni tudtuk a frusztrációt azokban akik esetleg szégyenkeznek a szőnyeg különböző foltjai miatt.  

Szőnyeg - wellness

Egészen elrugaszkodtuk a megszokottól és a kreativitást hoztuk be annak megmutatására, hogy az eltaposott, lehányt, sokmindent átélt szőnyeged úgy vágyik a frissítő tisztításra mint te a wellness élményre 🙂 

Szórakoztató játékok

Természetesen meg a like és megosztás vadászat minden hónapban! Az emberek imádnak játszani és megoldani ezért különböző rejtvényekkel folyamatosan szórakoztatjuk őket 

Imázsépítés

Prémium fényképekkel mutatjuk meg hogy milyen élethelyzetekben vannak fogyasztóink ezzel érjük el a felismerést és a megértést. A prémium megjelenés pedig megadja számunkra azt amit képviselünk. A legjobbat.