Sparrow Hungary

A városod sztárjai!

Ugye neked is megvan az az érzés, hogy megkívánsz egy ételt de mivel nem tudod elképzelni nem mered megrendelni és végül a jól bevált ízeket rendeled? 

Pontosa így van ezzel a fél ország éppen ezért fotóztunk le több mint 300 legtöbbet rendelt ételeit és mutattuk meg ezt a felhasználóknak egy gyűjtő oldalon a rendelési folyamat közben! 

A szomszéd kajája mindig gusztább!

Voltál már étterembe úgy, hogy nézed mit rendelnek mások? Akkor azt is tudod milyen amikor megkívánsz valamit de nem tudod mi az.  Ez az online térben nehezen történik meg és mi pont ezt szerettük volna megváltoztatni! Megmutattok a felhasználóknak hogy mit esznek mások és arra buzdítottuk őket, hogy bátran próbálják ki hiszen ezek a város legtöbbet rendeld jól bevált ízei!

Az ételrendelés nem lehet zsákbamacska!

Sokszor kívánunk megv valami leírás alapján de nem tudjuk elképzelni, hogy milyen lehet és így végül nem bővül a rendelt étel típusok száma és nem bővül a törzsvendégek száma sem! Éppen ezért mutattuk meg prémium fotókkal  a város legtöbbet rendeld ízeit amiben garantáltan nem lehet csalódni és végül arra buzdítottuk az embereket, hogy ne vakon rendeljenek mert az totál zsákba macska hanem válasszanak a legjobb ételek közül 🙂