Sparrow Hungary

Story: A Hartmann kategóriájában abszolút  piacvezető az egész világon. Termékei segítenek a tojásoknak biztonságban eljutni a termelőtől közvetlenül az asztalunkig. A magyarországi gyár elhelyezkedése Ácson található. A kékgalléros dolgozók egy jelentős része az ácsi közösségből jön. Jó szokásukhoz híven még kézzel írott önéletrajzokkal is besétálnak a gyárba jelentkezni. A Hartmann szerette volna ezt teljesen digitalizálni és belépni a munkaerőkért folytatott harcba. Célja nem csak az volt, hogy digitalizáció történjen. A térségben megjelent nagyvállalatok agresszív terjeszkedésére reagált valamint az újonnan épülő gyáregységük munkaerő igényének toborzása. 

Megoldásunk:

Létrehoztunk egy 100%-ig mobil barát és minden képernyőre illeszkedő és teljesen magyar karrier oldalt ahol a leendő munkavállalók megismerhetik a vállalati értékeket, információt kapnak az aktuális munkalehetőségekről és a jelentkezési folyamat teljesen digitalizált! 

Az eredmény:

A különböző közösségi média hirdetések forgalom terelésének köszönhetően a jelentkezés folyamatos és automatizált. A HR csapat ki tudott alakítani egy tehetség utánpótlást és az újonnan induló gyáregységhez szükséges munkavállalók toborzása is megoldódott.