Sparrow Hungary

YouTube

#MakeSomethingCool

Üdvözöllek a kommunikáció csúcsán!

Még soha nem volt ennyire egyszerű és mégis ennyire hatásos lehetőség a hirdetésekre mint a YouTube használatával. A hirdetéseket tűhegy pontosan célozhatod ráadásul a legmenőbb videók segítségével adhatsz elragadó megtekintési élményt. 

#MakeSomethingCool
Miben számíthatsz ránk?

Az első igény megszületésétől a mérhető eredmények kiértékeléséig mindenben 🙂 A választás során vedd figyelembe, hogy mi egy filmes cégből nőttük ki magunkat. Nekünk ez a terület a hazai pálya 🙂 

Stratégia és tartalom tervezés
A YouTube tartalmak különös figyelmet igényelnek a videós megoldások miatt. Úgy tervezzük meg számodra őket, hogy tökéletesen működjenek hirdetésekben és legyenek olyan tartalmak amelyek a közösségedet építik.
Tartalom gyártás
A tartalom gyártás során több féle minőség közül választhatsz. Ma a legtöbb videónak nem a minősége hanem a tartalma számít. Content is the king. Ezért mi abban segítünk, hogy a célcsoportod igényeihez igazított tartalmakat adunk.
Hirdetés és platform menedzsment
A hirdetési költséged legoptimálisabb és legjobban megtérülő formáját tervezzük és menedzseljük számodra. Folyamatosan figyeljük az eredményeket és alakítjuk a hirdetések beállításait.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd életre kelteni a márkádat? A legjobb helyen jársz! 

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email newbusiness@sparrow.hu