Sparrow Hungary

Webfejlesztő

Nyílt pozíció

Weboldal fejlesztő

Otthonosan mozogsz a WordPress alapú weblapok fejlesztésében? Dolgoznál egy kreatív csapatban? A webes tudásodnál már csak a szépérzéked tökéletesebb? 

Akkor lehet, hogy Téged keresünk. 

webfejlesztő

Akit keresünk

Mi hiszünk abban, hogy a felhasználói élmény tökéletesítése mindig célja a projekteknek! Ez azért fontos, mert lehet bármilyen jó kódolás vagy megoldás, ha a felhasználó nem szereti az oldalt, akkor újra kell gondolni. Ezért Mi nagy figyelmet fordítunk erre. Olyan embert keresünk, aki szívesen foglalkozik a felhasználói élménnyel, az oldal hasznos funkcióinak helyes működésével és összességében a szépségével. 

Az ügyfél igénye a Mi lehetőségünk. Weblapfejlesztőként nem csak a modulok létrehozása, hanem a komplett kialakítási folyamatok is a Te feladataid lesznek. Hiszen ki tudná jobban, hogy kell működnie egy jó weboldalnak, mint a webes? 🙂

Miután elkészült a szerkezeti terv, és készülnek a grafikai anyagok, már zajlik a webes fejlesztés is. Ez lényegében a Te tereped. Teljesen Rád támaszkodunk, és Tőled várjuk, hogy ez tökéletesen működjön. 

Végtelenül sok kampányt futtatunk, amely végül a weboldalon fut össze. Az ehhez szükséges mérő és követő kódok kezelése, valamint  a kampányok támogatása szintén a feladataid közé tartozik. 

#KreátorGeneráció

A fejlesztés ma már mindennapos. Nincs olyan vállalat vagy márka, aki ne szeretné megmutatni magát az online térben! Fejleszthetünk közösen az irodában vagy a világ bármelyik pontján. Az alkotás ma már ugyanúgy zajlik. 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890 Tata, Új út 3.

Email: hellonalunk@sparrowhungary.hu