Videó vágó – Editor

Te kelted életre az ötleteket?

Egy jó alkotó megeleveníti a gondolatokat, kifejezi partnereink üzeneteit képekben, posztokban színekbe és elemekben. Oda tud figyelni az egységességre. Naprakész a trendekkel. Szorosan együtt dolgozik a szövegíróval és a koncepció fejlesztővel. Szinte minden nap más és más izgalmas tartalmakat hoz létre.

Feladatok_

Videós tartalmak
készítése

Meglévő storyboard vagy koncepció alapján a videós anyagok elkészítése premier pro-ban!

Color
Grading

A videó képkockák színeinek beállítása, újra színezése, egységesítése.

Közös gondolkozás
a tartalom fejlesztőkkel

A kampány ötletekben való szoros munka a tartalom fejlesztőkkel. Ötletek generálása az ötletbörzéken.

2D Animációk - Szövegek

Az After Effects egy végtelen lehetőségeket kínáló program. Varázslatos dolgok születnek meg benne, ezért mindenki használja.

Sound
Design

Hangzásvilág felépítése. Zene keresése. Együttműködés producerekkel, zeneírókkal.

Varázslat hozzáadása
a projektekhez 🙂

Egy jó videó vágó mindig valamiújat ad a projektbe. Folyamatosan keresi a lehetőségeket és az új technikákat amitől mindenki elájul 🙂

Milyen képességekre van szükség?

A legtöbb esetben együtt fogsz dolgozni a koncepció fejlesztőkkel, operatőrökkel viszont a te kezed alatt kel majd életre az alkotás. A programokban otthonosan kell tudnod mozogni és ismerned kell a filmes világ trendjeit, megvalósításait.
Adobe - Premier Pro
Adobe - After Effects
DaVinchi Resolve
Vizuális történetmesélés

Több infóra van szükséged?

Itt még többet megtudhatsz rólunk és a pozícióval járó lehetőségekről. Amennyiben kérdésed lenne még az oldalon talált információkon kívül, jelezd kérlek a jelentkezésed során.

Munkavégzés helye és ideje + -

Központi irodánk Tatabányán helyezkedik el. Törzsidőnk 10-14 óra. Ez idő alatt mindenki az irodában van. Az iroda 7:00 – 20:00-ig van nyitva. Úgy osztod be a 8 órát ahogy neked kényelmes.

 

Otthoni munkavégzés - Home office lehetőség? + -

Amennyiben már tudsz tökéletesen otthonról is egyedül dolgozni, úgy lehetséges az otthoni iroda nap.  Ezekre a napokra nálunk előre leadott munkatervvel lehet jelentkezni. Az esetleges megbeszélések felülírhatják ezeket a tervezett otthoni munkavégzéseket. Az irodai szervert könnyedén el tudod érni majd VPN kapcsolaton keresztül vagy a drive-ba felszinkronizált felhőben.

 

Fejlődési lehetőség? + -

A szakmánkból adódóan kiemelten fontos, hogy naprakészek legyünk ezért belső “Exerceo” programunkon belül felelős mentorok segítségével dolgozunk azon, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőled. Ez mellett lehetőség van külsős tréningek igénybevételére ha közösen úgy érezzük ez egy hosszútávú kölcsönösen előnyös megoldás számunkra

 

Milyen fizetéssel lehet számolni? + -

A fizetésed megfelel az aktuális tudásodnak, hiszen a cég abból él, hogy ezt értékesíti. Minden esetben személyes megállapodás kérdése az előzetes tudásszint felmérése után!  Annyit elárulhatok, hogy a szakmában dolgozó pestiek sem keresnek jobban!

 

Rövid és hosszú távú lehetőségek? + -

A Sparrow folyamatosan fejlődik. Évről évre növekszünk és víziónk, hogy egy különleges több szintes irodává váljunk. Folyamatosan keressük azokat az embereket akikkel hosszú távon tudunk együtt haladni és a csapatépítésben is számíthatunk rájuk.

 

Digitális nomád vagy? + -

Te már csak egyéni vállalkozóként tudod elképzelni a jövőt viszont jó lenne egy hely ahonnan folyamatosan kapod a munkákat? A világ számos országában dolgozunk együtt digitális nomádokkal így erre mi nyitottak vagyunk. Egy belső projekt menedzsment rendszeren keresztül tudsz csatlakozni hozzánk ahol a munkákat, leadásokat és elszámolásokat vezetjük.

 

LENNÉL A CSAPATUNK RÉSZE?

A jelentkezéshez arra kérünk, hogy küldj nekünk egy rövid bemutatkozást és néhány kedvenc munkádat, mellé pedig egy önéletrajzot.
Amennyiben kényelmesebb közvetlenül úgy küldj nekünk e-mailt: ateutad(kukac)sparrowhungary.hu

Mi már nagyon várunk téged!

Régóta várjuk a pillanatot, hogy végre együtt tudjunk dolgozni!