Sparrow Hungary

TikTok tréning

A valaha létezett legjobb kommunikációs platform a te üzleti sikered érdekében!

Ha egyetlen platformot kellene választanod 2022-ben akkor az a TikTok legyen! 

#Mikeltjükéletreamárkád
Milyen képességeket sajátítasz el velünk?

Az egyes modulokat úgy alkottuk meg, hogy akár marketing, hr vagy employer branding menedzserként dolgozol néhány órás tanulás után önállóan kampányokat tudj tervezni, létrehozni és menedzselni a hozzájuk tartozó hirdetéseket!

TikTok platform ismeret
Ismerd meg, hogyan épül fel a platform, mit vesz figyelembe a videók terjesztésénél, hogyan kell kiszolgálni az algoritmust, és melyek azok a legjobb példák amiket beépítve a kommunikációdba te is sikeressé válsz TikTok-on!
Elérhető
Márka / munkáltatói márka kommunikációs stratégia
A képzésben több stratégiai tartalom tervet is megtalálsz és végig tudsz nézni. Ezek úgy működnek mint egy stratégia tervező munkafüzet. Amennyiben végig csinálod a néhány videóból felépülő tervező modult, garantáltan tudni fogod milyen videós tartalommal szólítsd meg a saját perszónádat, hogy sikereket érj el!
Elérhető
Tartalom gyártás, kivitelezés és platform menedzsment
Minden apró részelt az utolsó beállításig ahhoz, hogy a legjobban kihasználd a TikTok lehetőségeit. Megtanítunk helyszínen dolgozni és olyan videókat készíteni ami ma trendi! A modult folyamatosan bővítjük így te mindig tudni fogod mik az aktuális trendek és, hogyan tudod ezt azonnal beépíteni a kommunikációdba!
Elérhető
TikTok hirdetési fiók létrehozása és kampány menedzsment
Jó lenne ha minden videót felkapna a TikTok! De legyünk őszinték. Ez egy hirdetési felület ahol az nyer aki elsőként használja ki a célzási lehetőségeket. Legyen szó toborzásról vagy értékesítést támogató kampányokról, a TikTok hirdetési felülete ma a legújabb és egybe legjobb lehetőség.
Folyamatban

Nektek készítettük!

Tudjuk, hogy mindenkinek más fontos. Vállalkozóként a leggyorsabb profit növelés a cél, de mellette az is, hogy ezt egy kolléga csinálja tökéletesen!  HR menedzserként szeretnéd ha a te munkáltatói márkád mágnesként vonzaná a tehetséges kollégákat és ragaszakóként tartaná nálad a legjobb embereket. Márka menedzserként jó lenne ha olyan ötletekkel dolgozhatnánk ami megkülönböztet a piacon minket, de sokszor még az is kérdés, hogy mi csináljuk vagy az ügynökség. 

A jó hírünk az, hogy ezzel a képzéssel ti mindenre képesek lesztek! Ha szeretnétek az ügynökséget nagyobb teljesítésre bírni meglesz hozzá a tudásotok, de ha szeretnétek költség hatékonyan jobbat csinálni mint egy ügynökség akkor az is menni fog hiszen mindent megtanítunk hozzá 🙂 

HR menedzsereknek

Vállalkozóknak

Márka Menedzsereknek

#mikeltjükéletreamárkád

Egyszerűbb mint valaha!

Pillants be a képzésbe és győződj meg róla, hogy milyen minőségben fogsz segítséget kapni! 

A képzés segítségével megtanulsz napi szinten újabb és újabb videós tartalmakat létrehozni amivel életre tudod kelteni a márkád ígéretét a TikTok-on!