Sparrow Hungary

Munkáltatói márkaépítés a Tiktok-on! Élő online kurzus + videós segédletek + Mentoring!

#MakeSomethingCool

Élő online kurzus és akár személyes mentor segítség!

Hello Élenjáró!

Elérkezett az idő, hogy a toborzási eszköztárad kiegészüljön a TikTok fergeteges kreatív világával. Személyesen foglak végigvezetni a munkáltatói márkád ígéretének megfogalmazásán és megmutatom neked, hogyan leszel te is képes létrehozni napi szinten a legmenőbb toborzó és márka építő videós tartalmakat. 

A képzés időintervalluma: 2023. Január 3 – 27! Már februárban a vadonatúj TikTok munkáltatói márka profillal indulhat a toborzás! 

A munkáltatói márkaépítés a TikTok-on képzés részletes tartalomterve

A képzés tematikája felrúg minden ismert sablonnal. Természetesen mi is megmutatjuk neked a perszónák és munkáltatói márka értékígéret kialakításának metodikáját, viszont mi egyből bele ugrunk a legforróbb témába azaz a platform használatba és a videós tartalmak létrehozásába, hogy már rögtön az első órák alkalmával megismerkedj a platform adta lehetőségekkel, így amikor azon dolgozol, hogyan hozd létre a munkáltatói márkád értékígéretét máris tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak és másnap már meg is tudod őket valósítani!

Beszélhetnénk erről rengeteget de inkább vágjunk is bele a közepébe. Megmutatom neked, hogyan tudod te is kialakítani a profilodat, mire figyelj már az elején, hogy ne kövess el hibákat amiket utána hosszú hónapok munkája lesz javítani. Profil létrehozás, regisztráció, arculat kialakítás, üzleti vagy kreátor profi választás és minden fontos apróság ami ahhoz kell, hogy azonnal sikerrel indulj a platformon.  Akár a képzés végére a tanórával együtt haladva el is tudod készíteni a profilt így máris meglesz a márkaoldalad! 

A jó alapok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a platform adta  végtelen kreativitást ki tudjátok használni.  Pontosan ezért ezen a kurzuson a legapróbb részletességgel végig beszéljük, hogyan tudtok te is könnyedén videókat létrehozni, vágni, megvilágítani a felvételeket, zenét használni, effekteket használni, szövegezni és lényegében mindent amit a platform tud.  Házifelodatként  egy részletes útmutatást kapsz, hogyan készítsd el az első három bemutatkozó videódat, így a tanóra utána máris nekiláthatsz a videók készítésének. 

A munkavállalói szükségleteket 10 fő kategóriába szedtük össze nektek, melyet összesen 43 alkategóriára osztottunk.  Ezen a kurzuson soha nem látott részletességgel mutatjuk meg nektek, hogyan tudtok minden munkavállalói élménypontról és szükségletről videós tartalmakat készíteni!  Házifelodatként megkapod a munkavállalói szükségletek listáját és a hozzájuk tartozó videós ötleteket így azonnal el tudod kezdeni a toborzást. 

Szeretnéd úgy kezdeni az évet, hogy máris látod előre, hogy melyik hónapban mire fogsz tudni reagálni és, hogyan tudod ebbe beillesztetni a munkáltatói márkád értékígéretét?  Mi most egy 365 napos TikTok munkáltatói márka tartalom tervet adunk a kezedbe, amelyet aztán személyre szabva akár már január első hetében prezentálhatsz a vezetőségnek! A képzésen megmutatjuk nektek, hogyan tudjátok tartalom tervvé alakítani a stratégiából fakadó gondolatokat.  Házi feladatként kapsz perszóna sablont, és munkáltatói márka értékígéret tervező munkafüzetet.  Így  tanóra végén azonnal te is elkezdheted kialakítani a márkádat és elindítani a munkáltatói márka kommunikációdat. 

Megmutatjuk, hogyan készíts tudatosan olyan videókat amelyek kifejezik a munkáltatói márkád értékígéretét azaz az EVP-t és, hogyan öltsön testet ez egy TikTok platform felhasználási szokásaihoz igazodó videó sorozatban. Megmutatjuk, hogyan készíts videós sorozatokat és, hogyan találd meg azokat a legfontosabb hétköznapi márka pillanatokat vállalaton belül amiből aztán azonnal Tiktok videót lehet generálni! 

Miután megtanultad a TikTok-ot használni egészen biztos lehetsz benne, hogy a legszórakoztatóbb platform lesz a munkáltatói márka stratégiád tárházában! Ezen az órán elhozzuk a legjobban pörgő trendeket és megmutatjuk, hogyan tudod ezt te is átformálni a munkáltatói márkád életre keltésére. 

Az igazán gyors eredményekhez hirdetsékre van szükség. A TikTok számos hirdetési lehetőséget kínál arra, hogy elérd kívánt célodat. A képzés során megmutatjuk, hogyan tudod létrehozni a hirdetési fiókot, hogyan tudod összekötni az oldallal,  milyen hirdetési lehetőségek vannak melyikhez milyen tartalomra van szükséged, hogyan tudod a perszónákat kiválasztani és a legpontosabb célzásokat megadni valamint mennyi pénzből milyen eredményekre számíthatsz! 

Megnézzük közösen a legmenőbb tartalom gyártók videóit, kielemezzük és megmutatjuk nektek, hogyan tudjátok ezt ti is átemelni a munkahelyi márkaépítés világába.  Megmutatjuk, hogyan lesz a ti videóitok is olyan, gyorsa, figyelmet lebilincselő, történetet mesélő mint a legmenőbb tartalom gyártóké, csak mellé azt is megmutatjuk, ezek, hogyan épültek fel, hogyan tudod te is könnyedén használni a kreatív mintázatot és, hogyan lesz a te videód is annyira menő!  

#MakeSomethingCool

Élő online csoportos kurzus és bármikor visszanézhető videós oktatóanyagok!

Részt vehetsz a kurzusokon vagy bármikor visszanézheted az előadást és hozzáférhetsz a teljes oktatási segédlethez az erre a célra  biztosított oktatási platformunkon! 

#MakeSomethingCool

365 napos tartalom terv!

Hogy mi? Elérhetővé válik számodra egy 12 hónapos, 365 napos TikTok munkahelyi márkázás tartalom terv? Igen! Ráadásul megtanítunk arra, hogyan szabd személyre a te EVP-d azaz munkáltatói márka érték ígéretednek megfelelően!  Így te is könnyedén meg tudod majd tervezni az egész évedet és kényelmesen csak a videók létrehozására kell koncentrálni napi feladatként. 

#MakeSomethingCool

Örökös hozzáférés a TikTok márkaépítés online kurzushoz!

33 részletes oktató videó ami ahhoz kell, hogy könnyedén bárhol és bármikor megnézd azt a tudásanyagot amire csak szükséged van a TikTok-al kapcsolatban! 

Ezt a képzést a Sparrow – Content Academy részeként lehet megvásárolni de számodra már most teljeskörű hozzáférést biztosítunk. 

A képzés fókuszában a platform használata és a benne rejlő lehetőségek maximalizálása áll.  Mindent megtanulhatsz belőle ami ahhoz kell, hogy azonnal el tudd kezdeni kihasználni a Tiktok végtelen lehetőségeit. 

Sparrow
#MakeSomethingCool

Személyes mentorálás?

Szeretnéd, hogy segítsük az elindulást vagy a tartalom terv készítését? Jó lenne egy kreatív szakemberrel közösen gondolkozva végig gondolni és lefejleszteni, hogyan hívjuk  életre a munkahelyi márka érték ígéretét a TikTok-on?

Pontosan ebben fogunk neked segíteni amennyiben a személyes mentorálást vagy a stúdió támogatást választod! 

Így a képzés végére egy kész, prezentálható tartalom tervvel vághattok bele az éves tobtzrási hajszába 🙂 

Hozzád illő fejlődés

Így szokták kérni ezért így adjuk. Tapasztalatunk az, hogy a legnagyobb fejlődést és eredményt mindig az oldja meg ha van a képzés közben valaki akivel közösen lehet együtt dolgozni azon, amit létre szeretnénk hozni.  Ezt a támogatást nyújtjuk neked személyesen online formában. Ha pedig ennél többre vágysz és szeretnéd, hogy prémium módon legyen kialakítva a stratégiai szükséged van a stúdió tudására. Ez is elérhető számodra. 

Online részvétel

155.000 Ft + Áfa
Részvételi díj
 • 8 x 1.5 óra online oktatás.
 • Felhasználható márkaépítés munkafüzet
 • Letölthető mintaanyagok
 • Hozzáférés a TikTok márkaépítés online kurzushoz!
 • Munkavállalói szükséget tartalom tervező munkafüzet
 • Éves TikTok munkahelyi márkaépítés videó ötletek
 • A képzés felvételének teljes tartama.

Személyes mentorálás

275.000 Ft + Áfa
Részvételi díj
 • Csoportos óra teljes tartalma
 • 8 x1 óra személyes online mentorálás
 • 2 óra személyes online tartalomterv fejlesztés

Stúdió támogatás

445.000 Ft + Áfa
Részvételi díj
 • Személyes mentorálás teljes tartalma.
 • 10 óra kreatív stúdió kivitelezői lehetőség.
 • 5 óra online egyeztetés Veréb Andrással.
 • TikTok tartalomterv készítése személyre szabva.

Együtt a siker útján!

A legkisebb egyszemélyes vállalkozástól a legnagyobb világmárkákig minden ügyfél kategóriával dolgoztunk már együtt, így ezt a tapasztalatot tesszük számodra is elérhetővé! Haladjunk együtt a siker útján!

Jelentkezés a kurzusra

A kurzusra való jelentkezés még nem fizetés köteles. Jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük az adatokat, kiállítjuk a számlát és a fizetés beérkezésével garantált részvételed a kurzuson. 

Kérdésed lenne?

Keress minket bátran elérhetőségeinken és mindenben segítünk!  Kérdezz bátran a tananyagról, előadóról vagy a csomagok tartalmáról. 

70 904-908-9

Email kurzus@sparrow.hu