Tartalom gyártó

Te lennél a következő alkotó?

Az Adobe programcsalád életed része? Photoshop, After Effects néha egy kis premier pro ? Szereted a posztok létrehozását, a fényképek készítését? Tudod, hogy a reklámszakma az ahol igazán ki tud teljesedni egy tartalom gyártó? Igen! Akkor a Sparrow a te helyed! 

#Együttasikerútján
Milyen feladatokban számítunk rád?

A partnerek számára készített fotós és videós anyagok létrehozása. Feldolgozása. Utómunkázása. 

Videós nyersanyagok leválogatása, majd a film elkészítése. Sound Desing építése. 

Egyszerűbb animációk készítése After Effects-ben! Szövegek illesztésre a videóra. Logók elhelyezése. Intro, outra. 

A közösségi média tartalom gyártás részeként kampány anyagok létrehozása posztok és bannerek formájában. 

Minden új tartalom a világban már meglévő tartalmak újramixelése. Ezért a kreatív látásmód elképesztően fontos.  Megtalálni a megfelelő ihletet, átdolgozni úgy, hogy az a projektben kész megoldás legyen és azt a gyártás során végig szem előtt tartani! Ezt jelenti kreatívan látni a világot. 

A kreatív alkotói folyamatban szinte minden nap tanulunk valami újat. Minden feladat más és más ezért kiemelten fontos, az a képességed, hogy oldasz meg egy új kihívást! 

Mi nem hobbiból gyártunk. Minden munkánk valamilyen üzleti célt szolgál. Ezért nem csak nekünk kell, hogy tetszene, hanem a célcsoportnak és a világnak! Ehhez pedig fontos, hogy kifinomult érzékünk legyen ahhoz amit a világ szépnek lát!  A reklám világában a határidők a legnagyobb ellenség 🙂 A feladatok hirtelen jönnek, sokszor változnak és néha bizony szűkös a határidő. Ezt aki szereti nagyon szereti, de láttunk már olyat aki inkább művész volt mint reklámszakember 🙂 

Természeténél fogva a kreatív gyártás során sokszor tudni kell önállóan dolgozni. Hiszen benned áll össze, hogy mit akarunk létrehozni! 

#EzATeUtad
Milyen képességek tesznek téged igazán jóvá ezen a területen?

Less bele a Sparrow csapat mindennapjaiba!

Jelentkezem a Tartalom gyártó állásra!

Megoldók vagyunk

myway1

Az nem probléma, az a munka! Minket azért bíznak meg a cégek, mert olyan komplex tudással és képességekkel rendelkezünk, amelyek képessé tesznek minket az ő kommunikációs kihívásaik megoldására.  Ezért mi általában új kihívásokkal nézünk szembe és addig dolgozunk rajta, még meg nem oldódik. Ehhez természetesen sokszor fejlődni és tanulni kell. 

#AKihívásLehetőség

Kreátorok vagyunk

myway2

Az alkotás cél nélkül csak önszórakoztatás. Mi viszont kreativitásunkkal a világot szolgáljuk. Folyamatosan figyeljük a világ trendjeit és törekszünk arra, hogy a bennünk lévő tehetség  bontakozzon ki. Ezért célokat tűzünk ki és szívesen mérettetjük meg magunkat reklámversenyeken.

#EngedjUtatAKiválóságodnak

Csapat vagyunk

myway3

A kimagasló teljesítmények mögött mindig egy csapat áll. Tudjuk, hogy ha világraszólót szeretnénk létrehozni mások támogatása nélkül ez nem lehetséges. Mindenki munkája ugyanolyan fontos, hiszen nélküle nekünk kellene azt is megcsinálni és nem tudnánk a sajátunkat végezni.

#EgyüttKönnyebb

Egyensúlyban vagyunk

myway4

Szeretjük a szakmát a pörgést és a sikereket, de ugyan annyira szeretjük a saját életünket, az egyensúlyt és a harmóniát. Néha ez egy naplementében való sup-ozástól jön meg néha pedig egy közös sörözéstől a haverokkal. A lényeg, hogy mindig egyensúlyban maradunk.

#VidékAzÚjFőváros

06709049085

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!