Sparrow Hungary

Operatőr / Videó vágó

Fix pozíció

Operatőr / Videó vágó

Ma a videós tartalom az egyik legjobban pörgő tartalom. ezért ha hozzánk kapcsolódsz részed lehet minden héten különböző forgatásokon. Globális vállalatok munkáltatói márkáinak filmjei vagy izgalmas fogyasztói márkaépítést célzó videós tartalmak. 

Karrier egy stratégiai kommunikációs ügynökségnél?

#együttasikerútján

“Azért jó ilyen helyen dolgozni, mert itt történik a valódi fejlesztés. Nálunk kelnek életre az ötletek és mi szállítjuk a kreatív kampányokat  a márkák számára”

#MiKeltjükÉletreamárkád

Mi lesz a feladatod?

Helyszíni operatőr munkák

Partnereink számára készített videós tartalmak elkészítése. Kamera kezelés, és a videós koncepciókra való felügyelés. Együtt működés a szereplőkkel és a csapattal. Riportok készítése. Imázs filmek készítése. Videós tartalmak gyártása.

Videók elkészítése / utómunka

Adobe program családban dolgozunk. A videókat nem csak vágjuk, hanem művészi szintre emeljük az utómunka során. A jó történeteket életre keltő hangzásvilág építésével. Az egyedi színezéstől pedig életre kelnek a filmek 🙂 Ebben számítunk rád.

Videós ötletek fejlesztése

Tárgyalsz a beszállítókkal, filmesekkel és legkülönfélébb egyedi kreatívokkal. Ajánlatokat készítesz partnereink számára a hó közben felmerült egyedi igényekre reagálva.

Képességek amikben fejlődni fogsz!

Terepmunka

A legkülönfélébb helyszíneken forgattunk már. Óriási gyáraktól elkezdve, Spanyolország elhagyatott településein át a Dubai Nike központing mindenhol. 

Eszköz ismeret

Az egyszerűbb munkákat a saját technika parkunkkal valósítjuk meg, de a komplexebb munkákhoz mi is béreljük a Red és Arri gépeket amivel szintén lesz lehetőséget dolgozni

Határidő érzékenység

A határidő érzékenység a siker egyik alapvető kulcsa nálunk. Partnereink elvárják, hogy minden az ő igényeiknek megfelelően a megbeszélt időpontra legyen kész. 

Adobe programok

Az adobe programokban úgy dolgozunk mintha az lenne a második otthonunk. Fényelés, sound desing és minden apró kis trükk amitől a videók méginkább életre kelnek.

Koncepcionális gondolkozás /Film írás

Mivel belsős csapattagként részt veszel az írásban így van lehetőséged ezen a területen is megtanulni, hogy készülnek a nagy filmek. 

Sparrow+

Mindenkinek van egy egyéni szuper képessége amivel kiegészíti a csapatot. A tiéd mi lenne az?

Mit nyújtunk neked?

Fejlődési lehetőség

Nem csak belső tréning rendszerünkhöz férsz hozzá, de éves szinten két külsős szakmába illeszkedő tréningre is elmehetsz! #Együttfejlődünk!

Felelősség

Nem irodistákat keresünk aktákat tologatni.  Ezért első naptól kezdve önállóan projektekben dolgozol és kibontakoztathatod a legjobb képességeidet! 

Stratégiai tudás

Nálunk még a gyakornok is bent ül a fejlesztő megbeszélésen . A célunk az, hogy a legjobb szakemberekből álló csapatot hozzuk létre 🙂 

Prémium környezet

Tatán, a legjobb technikai felszereléssel és végtelenül szép irodában 🙂 

12 élmény évente 🙂

Minden hónapban tartunk egy hó záró meetinget, ahol ki értékeljük a hónapot és megünnepeljük egy különleges élménnyel a sikereket. 

Rekreáció

Hiszünk abban, hogy a teljes élethez a mozgás is hozzájárul. Ezért a havi kondi-bérletedet mi fizetjük 🙂 

#Kreátor generáció

Mi már az a generáció vagyunk akik a tartalom gyártás fénykorába nőttünk fel. 

#Alkotás

Nálunk mindenki szeret létrehozni, alkotni különleges reklámanyagokat. Örömmel tölt el minket ha cool ötleteken pöröghetünk és valósíthatunk meg olyan egyedi elképzeléseket amivel partnereink üzleti eredményeit érjük el 🙂 

#Csapatmunka

Együtt többre vagyunk képesek. Pontosan ezért közöse gondolkozunk és segítjük egymást az ötletek megvalósításában. Szaktudással és néha csak egy közös kávézással 🙂 

#Felelősség

Ne gondold, hogy lesz időd kávét főzni. Első perctől kezdve tiéd a felelősség és tőled várjuk a megoldásokat.  Ha értékessé szeretnél válni, ez a te helyed. Ha csak egy alibi munkát keresel, szerintünk máshol jobb neked 🙂 

Art Direktor

Tata az otthonunk!

Miért választottuk Tatát? Erre jó néhány indokunk van.  Szeretjük a pezsgő reklámügynökségi életet, de magát az életet még jobban értékeljük. Úgy érezzük, hogy így van igazán egyensúly. 

Videó lejátszása

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hellonalunk@sparrowhungary.hu

Kollégáink mondták