Sparrow Hungary

Szövegíró

Nyílt pozíció

Szövegíró

Szeretnél Te lenni a Sparrow kreatív reklámstúdió szíve és lelke? Megtöltenéd ötletekkel a projekteket? Szereted a reklámot és szívesen találsz ki egészen frappáns gondolatokat, amikkel elvarázsolod az embereket? Képes vagy az egyszerű ötletektől egészen a komplex koncepciókban is gondolkozni?

Akkor lehet, hogy Téged keresünk. 

Szövegíró

Akit keresünk

Egy jó szövegíró az ügynökség lelke. Képes a legtöbb projekten csavarni egyet, izgalmasabbá tenni és olyan ötletekkel gazdagítani, amitől partnereink teljesen ámulatba esnek. Tőled is ezt várjuk el. Képben kell legyél a reklám trendekkel, a versenyekkel és azzal, hogy melyik márka mit csinál a piacion. Ismerned kell a design és marketing trendeket, hogy képes legyél arra, hogy a legfrissebb ötletekkel állj elő. 

Weboldal szövegek, blogok, poszt szövegek, videó scriptek, reklám film scriptek és ötletek, közösségi média tartalom ötletek megírása. Adott kampány stratégiájának és kreatív koncepciójának napi szintű megvalósítása, valamint a hozzá kapcsolódó gondolatok és ötletek fejlesztése. 

Egy jó szövegíró egész nap ötletekkel áll elő. Folyamatosan fejleszti a jobbnál jobb gondolatokat, amelyek végül egész koncepcióként állnak össze. Napi szintű feladatod a beérkező ügyféligények megértése, és az azokra való kreatív koncepciók fejlesztése. 

Szoros együttműködésben dolgozol az alkotókkal és az account csapattal, akik megvalósítják az elképzeléseidet. Folyamatosan támogatod a reklámanyagok elkészülését. Figyelsz arra, hogy az ötlet úgy valósuljon meg, ahogy megálmodtuk. 

A prezentációkba összerakott kreatív koncepciókat prezentálja az ügyfélnek, és megvédi a gondolatokat.

#KreátorGeneráció

Számunkra a reklám és a szövegírás többről szól, mint egyszerű szövegek megírása. Ez egy alkotási folyamat, ahol tűhegy pontos ötletekkel segítjük partnereink üzleti céljait. Minden kreatív energia arra a célra fókuszál, hogy a márka végül életre keljen és valódi kapcsolatot teremtsen a fogyasztóval. 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890 Tata, Új út 3.

Email: hellonalunk@sparrowhungary.hu