Sparrow Hungary

Szövegíró / Koncepció alkotó

Fix pozíció

Szövegíró / Koncepció fejlesztő?

Te lehetsz a Sparrow szíves és lelke 🙂 Minden kampány gondolat a te tudásodnak megfelelően kezd el összeállni. Egyesek úgy gondolják ihletre, ötletre vagy szikrára van szükség. Mi úgy gondoljuk ehhez tisztán szaktudásra van szükség és a reklám szövegek és koncepciók szeretetére. 

Karrier egy stratégiai kommunikációs ügynökségnél?

#együttasikerútján

“Azért jó ilyen helyen dolgozni, mert itt történik a valódi fejlesztés. Nálunk kelnek életre az ötletek és mi szállítjuk a kreatív kampányokat  a márkák számára”

#MiKeltjükÉletreamárkád

Mi lesz a feladatod?

Egyedi kampányok fejlesztése

Partnereink folyamatosan kommunikációs kihívásaikkal bíznak meg minket. Mi ezekre adunk kreatív koncepciókban megoldásokat. Munkád során pedig azon partnerek számára dolgozhatsz ki ilyen koncepciókat akikkel te állsz közvetlen kapcsolatban.

Tartalom fejlesztés / Szövegírás

Videó scriptek, rádió spotok, TV hirdetések, imázsfilmek, közösségi média tartalmak, márkázott tartalmak, óriás plakátok. Lényegében minden reklám hordozón átíveltetünk gondolatokat amelyek a szövegíró / koncepció fejlesztő feladata nálunk. Téged szolgál ki az egész csapat 🙂

Tender koncepciók készítése

Partnereinktől beérkező kampány igényekre tender prezikkel reagálunk. Ezek a prezentációk tartalmazzák a stratégiai irányokat és a kreatív koncepciókat is. Így együtt dolgozva a csapattal te azért leszel felelős, hogy tele legyen olyan szakmailag helytálló reklám ötletekkel amivel partnerünk elérheti kitűzött célját.

Képességek amikben fejlődni fogsz!

Prezentáció

Semmi sem fontosabb egy szép prezinél 🙂 Főleg angolul! Mivel a koncepciókat prezentációban készítjük el, így ez biztosan napi rutinjaid része. 

Tartalom gyártás

A futó projektekhez szükséges szükséges tartalom ötletek fejlesztése, részletekig való kidolgozása. Videó scriptek, grafikai elképzelések és a hozzájuk tartozó szövegek megírása. 

Idő menedzsment

A határidő érzékenység a siker egyik alapvető kulcsa nálunk. Partnereink elvárják, hogy minden az ő igényeiknek megfelelően a megbeszélt időpontra legyen kész. 

Koncepcionális gondolkozás

Mivel a legtöbb partnerünk számára egyedi, kreatív koncepciókat szállítunk és napi szinten az lesz a munkád, hogy reklám kampányokat fejlessz így ez a képességek ugrásszerűen fog fejlődni!

Ötletek fejlesztése

Ma már mindegyik platform alap. Ismerned kell a hirdetési lehetőségeket és azt is, hogyan tudsz növekedést elérni. Kampányokat beállítani. 

Sparrow+

Mindenkinek van egy egyéni szuper képessége amivel kiegészíti a csapatot. A tiéd mi lenne az?

Mit nyújtunk neked?

Fejlődési lehetőség

Nem csak belső tréning rendszerünkhöz férsz hozzá, de éves szinten két külsős szakmába illeszkedő tréningre is elmehetsz! #Együttfejlődünk!

Felelősség

Nem irodistákat keresünk aktákat tologatni.  Ezért első naptól kezdve önállóan projektekben dolgozol és kibontakoztathatod a legjobb képességeidet! 

Stratégiai tudás

Nálunk még a gyakornok is bent ül a fejlesztő megbeszélésen . A célunk az, hogy a legjobb szakemberekből álló csapatot hozzuk létre 🙂 

Prémium környezet

Tatán, a legjobb technikai felszereléssel és végtelenül szép irodában 🙂 

12 élmény évente 🙂

Minden hónapban tartunk egy hó záró meetinget, ahol ki értékeljük a hónapot és megünnepeljük egy különleges élménnyel a sikereket. 

Rekreáció

Hiszünk abban, hogy a teljes élethez a mozgás is hozzájárul. Ezért a havi kondi-bérletedet mi fizetjük 🙂 

#Kreátor generáció

Mi már az a generáció vagyunk akik a tartalom gyártás fénykorába nőttünk fel. 

#Alkotás

Nálunk mindenki szeret létrehozni, alkotni különleges reklámanyagokat. Örömmel tölt el minket ha cool ötleteken pöröghetünk és valósíthatunk meg olyan egyedi elképzeléseket amivel partnereink üzleti eredményeit érjük el 🙂 

#Csapatmunka

Együtt többre vagyunk képesek. Pontosan ezért közöse gondolkozunk és segítjük egymást az ötletek megvalósításában. Szaktudással és néha csak egy közös kávézással 🙂 

#Felelősség

Ne gondold, hogy lesz időd kávét főzni. Első perctől kezdve tiéd a felelősség és tőled várjuk a megoldásokat.  Ha értékessé szeretnél válni, ez a te helyed. Ha csak egy alibi munkát keresel, szerintünk máshol jobb neked 🙂 

Art Direktor

Tata az otthonunk!

Miért választottuk Tatát? Erre jó néhány indokunk van.  Szeretjük a pezsgő reklámügynökségi életet, de magát az életet még jobban értékeljük. Úgy érezzük, hogy így van igazán egyensúly. 

Videó lejátszása

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hellonalunk@sparrowhungary.hu

Kollégáink mondták