Sparrow Hungary

Szabadúszó tehetségprogram!

Dolgozzuk együtt bárhol is legyél a világon!

Fix pozícióinkban olyan tehetséges csapattagokat keresünk akik tudásukkal kiegészítik versenyképességünket és együtt még izgalmasabb projekteket tudunk megvalósítani. Mindegy, hogy junior, midior vagy senior szinten állsz ha úgy érzed, hogy a Sparrow+ kultúrája a számodra ideális várjuk a jelentkezésedet!

#fightforyourpassion

Szabadúszók

Stabil önálló munkavégzés!

Szabadúszóként akkor tudsz jól együttdolgozni velük ha stabil tudásod van, jól tudod tartani a határidőket, profin kommunikálsz és egyértelműen érted a feladatokat.  

Együttműködés a világon bárhonnan!

Számos tehetséggel dolgozunk együtt a világon és azt gondoljuk ez így rendben is van. Tényleg lehetsz bárhol viszont ha munka van akkor munka van 🙂 Ezt te is tudod hiszen ez a szabadságod alapfeltétele. 

A rendszerünk támogat téged csak élj vele!

Nagyon örülünk annak, hogy tehetségeddel kapcsolódsz az életünkhöz viszont ahhoz, hogy ez meg tudjon történni a mi rendszerükben otthonosan kell mozognod. Ez neked is segítség ahhoz, hogy átlássuk a feladatokat és ne csússz el a határidőkkel 

Óradíj alapú elszámolás!

A legtöbb esetben ha nem egyedi projekt árat kapunk preferáljuk az óradíj alapú elszámolást. Előre megállapodunk, így tőlünk bárki tud tőled rendelni és tudjuk kalkulálni a költségeket. Kényelmes, kiszámítható és biztonságos együttműködés.  Minden hónap végén küldöd a számlát mi pedig egy korrekt elszámolás kerete után egyenlítjük. Az elszámolást pedig a saját rendszerünkben végezzük. Ez kényelmes mert egész hónapban tudjuk monitorozni a munkát és nem ér senkit meglepetés. 

Folyamatosan keressük az új tehetségeket!

Amennyiben éppen nem találsz olyan pozíciót ami számodra ideális viszont úgy érzed, hogy köztünk a helyed és a Sparrow+ kultúra számodra az ideális akkor jelentkezz a tehetség utánpótlás pozícióra, küld el, hogy mivel tudnál kiegészíteni minket és lehet, hogy neked hozunk létre egy pozíciót.