Sparrow Hungary

Szabadúszó tehetségprogram!

Veled még jobbak lehetünk!

Szimpatikus a kultúránk viszont már önállóan dolgozol és már elindultál a szabadúszók útján? Esetleg társ ügynökségként kapcsolódnál hozzánk projektekre?  Mindenféleképpen nyitottak vagyunk rád, ha tehetségeddel együtt kiegészülve még jobb projekteket tudunk megvalósítani és ezáltal teljesülhet víziónk, hogy világszínvonalú anyagokat tudunk adni minden Magyarországon működő cégnek!

Erős szakmai kopetenciával rendelkezel?

Mit várunk el egy szabadúszótól? Azt, hogy egy erős szakmai kompetenciával tegye még teljesebbé azt a világszínvonalú szolgáltatást amit nyújtunk partnereink számára. Értelem szerűen szívesen veszünk külsős segítséget hiszen a kreatív világ a stílusokra és az egyedi létrehozására épül, így ha te úgy érzed van egy szuperképességed amivel ki tudnlá minket egészíteni akkor várjuk a jelentkezésedet. 

Folyamatosan keressük az új tehetségeket!

Amennyiben éppen nem találsz olyan pozíciót ami számodra ideális viszont úgy érzed, hogy köztünk a helyed és a Sparrow+ kultúra számodra az ideális akkor jelentkezz a tehetség utánpótlás pozícióra, küld el, hogy mivel tudnál kiegészíteni minket és lehet, hogy neked hozunk létre egy pozíciót.