Sparrow Hungary

Csinálj valami menőt minden nap!

Kreatív reklámügynökségnél dolgozni leginkább azt jelenti, hogy mindennapjaid része az izgalmas projektekkel járó alkotás érzése. Láthatod az ötleteidet megvalósulni és érezheted, hogy mérhető üzleti eredményeket érünk el a belőlünk fakadó kreativitással és szenvedéllyel. 

Mivel foglalkozik egy kreatív reklámügynökség?

Olyan kommunikációs kampányokat fejlesztünk amivel partnereink üzleti helyzeteiben tudnak győzni.  Megtöltjük élettel, ötletekkel, kreativitással a különböző kommunikációs felületeket, mint például a Tiktok vagy a Youtube, de ha szükséges buszokat dekorálunk vagy éppen országos integrált kampányokat fejlesztünk.  

Fogyasztói márkaépítés:

Azoknak a márkáknak akik különböző embercsoportoknak gyártanak termékeket vagy nyújtanak szolgáltatásokat abban segítünk, hogy szerethető módon tudják megszólítani fogyasztóikat. 

Munkahelyi márkaépítés:

Minden cég a világban szeretne vonzó lenni és törekszik arra, hogy náluk legyen a legjobb dolgozni. Mi pontosan ebben segítünk nekik. Minden megjelenést és érintkezési pontot élmény szintig fejlesztünk és segítünk abban, hogyan tudják a legjobban, hitelesen és vonzón bemutatni a lehetőségeiket, hogy a tehetségek megtalálják a számukra legideálisabb pozíciókat. 

Oké, de hogy néz ki egy átlagos nap nálatok?

Sokszor együtt és sokszor önállóan is dolgozunk együtt. Egymást támogatjuk és segítjük a legmerészebb ötletek kivitelezésében. Mindennapunk része, hogy különböző kreatív megjelenéseket találunk ki partnereik számára és az egész csapat azon dolgozik, hogy ezek a legjobb üzleti eredményeket hozzák. 

#sparrow+

Miből tudni, hogy ez nekem való?

Ha szereted az izgalmas és egymásra csak ritkán hasonlító mindennapokat, az újdonságokat a létrehozás és megoldás élményét akkor ezt imádni fogod:) 

A csapatban jelen van minden típus a kreatívtól az analitikusig, a vezetőtől és megvalósítóig. Pont ez a sokszínűség teszi igazán versenyképessé a csapatunkat és ez kell ahhoz, hogy egy komplex kampányban minden feladatot világszínvonalon tudjunk megvalósítani. 

Válassz hozzád illő pozíciót a nyitott lehetőségekből!

Fix csapattag
Hello_Admin

Grafikus, illusztrátor!

Grafikus Illusztrátor Grafikust, illusztrátort keresünk! Szívesen dolgoznál fix pozícióban állandó megbízással és folyamatos munkákkal egy támogató csapat tagjaként ahol akár globális vállalatok kommunikációjához is kapcsolódhatsz

Megnézem az állást »
Fix csapattag
Hello_Admin

Weboldal fejlesztő

Weboldal fejlesztő WordPress Woocommerce Elementor Shopify Weboldal fejlesztőt keresünk! Szívesen dolgoznál fix pozícióban állandó megbízással és folyamatos munkákkal egy támogató csapat tagjaként ahol akár globális vállalatok

Megnézem az állást »
Gyakornok / pályakezdő program
Hello_Admin

Tartalom marketing menedzser gyakornok

A tartalom marketing menedzser egy komplex szakember aki a különböző közösségi média felületeken valósít meg kampányokat. Stratégiában gondolkozik, kampány ötleteket fejleszt, tartalmakat gyárt, oldalakat menedzsel és hirdetéseket.

Megnézem az állást »