Közösségi Média Menedzser

Social Media Manager-ként életed a digitál?

Egy jó fényképnél csak az a jobb ha kapunk rá kétszáz like-ot! A digitális marketing napja ma egyértelműen a közösségi média. Aki ebben ügyes az irányítja a piac figyelmét és elnyeri a vásárlók bizalmát. Mi ebben segítünk partnereinknek és olyan emberre van szükségünk aki naprakész, együtt él a közösségi média trendekkel és olyan oldalt tud varázsolni az ügyfeleinknek amit el sem tudnak képzelni! 

#Együttasikerútján
Milyen feladatokban számítunk rád?

Tőled várjuk, hogy a kreatív koncepciók életre keljenek a közösségi média oldalakon. Naprakész legyél a trendekkel és töltsd meg élettel partnereink oldalát. Vigyél színt a szürke posztokba és érd el, hogy az emberek rajongjanak egy oldalért. 

Ma egyértelműen a tartalom gyártóké a világ! Aki jobb képet csinál, aki izgalmasabban mutatja meg magát mint eddig bárki az nyeri a reklám versenyt! Ebben számítunk rád. A technika és a csapat is adott. Prémium gépekkel, telefonokkal lesz lehetőséged a legjobb tartalmakat létrehozni! 

Havi és heti tartalom tervek készítése. A kreatív koncepciók megismerése és a világtrendek folyamatos monitorozása után nincs más dolgot csak feltölteni egy hónapra előre a kitalált és megvalósított tartalmakat 🙂 

Frappáns posztok írása, a tartalmak beidőzítése, megosztása és az interakciók kezelése. 

A kiemelt hirdetések kezelése. Hiszen hirdetés nélkül semmi nem ér már célba. Facebook / AdWords / Instagram 🙂 

Ki tudod fejezni magadat posztokban, képekben vagy videókban? Látod, hogy mit csinálnak a legjobbak és úgy érzed benned a lehetőség mert állandóan hasonló ötleteid vannak? 🙂 Akkor köztünk a helyed!

Nem csak követed a trendeket de úgy érzed formálod is? Bizony akkor neked köztünk a helyed 🙂 Mi azok vagyunk akik elsőként csapunk le egy új irányzatra és szerezzük meg a tapasztalatokat! 

A világ nem áll meg. Holnap jön egy újabb dolog. Ami vagy lázba hoz vagy lehangol mert foglalkozni kell vele 🙂 Mi azok vagyunk akiket felpörget, akik szívesen tanulnak meg mindent és élvezzük, hogy naprakészek vagyunk. szeretünk olvasni, fejlődni, tutorial videókat nézni! Mert ez az életünk!:) 

#Együttasikerútján
Miből tudni, hogy erre a feladatra születtél?

Abból, hogy még a nagy márkák is megirigyelnék az Instagram oldaladat 🙂 Szeretsz ezzel időt tölteni, kifejezni magadat és elmélyülni az alkotásban 🙂 A kreatív tartalmak létrehozásában! 

Jelentkezem a Social Media Manager állásra!

Less bele a Sparrow csapat mindennapjaiba!

Megoldók vagyunk

myway1

Az nem probléma, az a munka! Minket azért bíznak meg a cégek, mert olyan komplex tudással és képességekkel rendelkezünk, amelyek képessé tesznek minket az ő kommunikációs kihívásaik megoldására.  Ezért mi általában új kihívásokkal nézünk szembe és addig dolgozunk rajta, még meg nem oldódik. Ehhez természetesen sokszor fejlődni és tanulni kell. 

#AKihívásLehetőség

Kreátorok vagyunk

myway2

Az alkotás cél nélkül csak önszórakoztatás. Mi viszont kreativitásunkkal a világot szolgáljuk. Folyamatosan figyeljük a világ trendjeit és törekszünk arra, hogy a bennünk lévő tehetség  bontakozzon ki. Ezért célokat tűzünk ki és szívesen mérettetjük meg magunkat reklámversenyeken.

#EngedjUtatAKiválóságodnak

Csapat vagyunk

myway3

A kimagasló teljesítmények mögött mindig egy csapat áll. Tudjuk, hogy ha világraszólót szeretnénk létrehozni mások támogatása nélkül ez nem lehetséges. Mindenki munkája ugyanolyan fontos, hiszen nélküle nekünk kellene azt is megcsinálni és nem tudnánk a sajátunkat végezni.

#EgyüttKönnyebb

Egyensúlyban vagyunk

myway4

Szeretjük a szakmát a pörgést és a sikereket, de ugyan annyira szeretjük a saját életünket, az egyensúlyt és a harmóniát. Néha ez egy naplementében való sup-ozástól jön meg néha pedig egy közös sörözéstől a haverokkal. A lényeg, hogy mindig egyensúlyban maradunk.

#VidékAzÚjFőváros

06709049085

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!