PPC Kampány menedzser

Tőled ér célba a kreatív kampány?

Nálunk a kampányok erős kreatív koncepcióra épülnek. Nem mondjuk, hogy szó sincs végletekig kielemzett és optimalizált kampányokról, csak azt mondjuk, hogy nálunk a kreatív koncepciók, az egyedi vírus videók és az ehhez kapcsolódó ppc stratégia kéz a kézben járnak!

Feladatok_

Google AdWords
hirdetések kezelése

Fiók létrehozása, beállítások elvégzése, hirdetések kezelése. Kampányok optimalizálása. Hirdetési stratégiák tervezése. Kampány riportok készítése.

Google
Analitycs

Weboldalon történő tevékenységek mérése elemzése és következtetések levonása. Komplex riportok készítése. Mérési metodikák ismerete.

Facebook business

Fiók létrehozása, beállítások elvégzése, hirdetések kezelése. Kampányok optimalizálása. Hirdetési stratégiák tervezése. Kampány riportok készítése.

Együttműködés
a stratégiai csapattal

Kampánykoncepciókban a PPC tudás érvényesítése. Közös gondolkozás a kampányok tervezése során a kreatív koncepció fejlesztő csapattal.

Miért számítunk rád?

Hiszünk abban, hogy munkánkkal partnereink termékei vagy szolgáltatásai és az ezekre igényt tartó fogyasztók között teremtünk valódi kapcsolatot. Munkáddal így ahhoz járulsz hozzá, hogy a közösen lefejlesztett gondolatok és koncepciók végül sikeresen érjenek célt. Ezáltal pedig a fogyasztók meglévő frusztrációikra és igényeikre valódi megoldást találnak.
Facebook business
Google Adworss
Google Analitycs
Google Tag Manager

Több infóra van szükséged?

Itt még többet megtudhatsz rólunk és a pozícióval járó lehetőségekről. Amennyiben kérdésed lenne még az oldalon talált információkon kívül, jelezd kérlek a jelentkezésed során.

Munkavégzés helye és ideje + -

Központi irodánk Tatabányán helyezkedik el. Törzsidőnk 10-14 óra. Ez idő alatt mindenki az irodában van. Az iroda 7:00 – 20:00-ig van nyitva. Úgy osztod be a 8 órát ahogy neked kényelmes.

 

Otthoni munkavégzés - Home office lehetőség? + -

Amennyiben már tudsz tökéletesen otthonról is egyedül dolgozni, úgy lehetséges az otthoni iroda nap.  Ezekre a napokra nálunk előre leadott munkatervvel lehet jelentkezni. Az esetleges megbeszélések felülírhatják ezeket a tervezett otthoni munkavégzéseket. Az irodai szervert könnyedén el tudod érni majd VPN kapcsolaton keresztül vagy a drive-ba felszinkronizált felhőben.

 

Fejlődési lehetőség? + -

A szakmánkból adódóan kiemelten fontos, hogy naprakészek legyünk ezért belső “Exerceo” programunkon belül felelős mentorok segítségével dolgozunk azon, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőled. Ez mellett lehetőség van külsős tréningek igénybevételére ha közösen úgy érezzük ez egy hosszútávú kölcsönösen előnyös megoldás számunkra

 

Milyen fizetéssel lehet számolni? + -

A fizetésed megfelel az aktuális tudásodnak, hiszen a cég abból él, hogy ezt értékesíti. Minden esetben személyes megállapodás kérdése az előzetes tudásszint felmérése után!  Annyit elárulhatok, hogy a szakmában dolgozó pestiek sem keresnek jobban!

 

Rövid és hosszú távú lehetőségek? + -

A Sparrow folyamatosan fejlődik. Évről évre növekszünk és víziónk, hogy egy különleges több szintes irodává váljunk. Folyamatosan keressük azokat az embereket akikkel hosszú távon tudunk együtt haladni és a csapatépítésben is számíthatunk rájuk.

 

Digitális nomád vagy? + -

Te már csak egyéni vállalkozóként tudod elképzelni a jövőt viszont jó lenne egy hely ahonnan folyamatosan kapod a munkákat? A világ számos országában dolgozunk együtt digitális nomádokkal így erre mi nyitottak vagyunk. Egy belső projekt menedzsment rendszeren keresztül tudsz csatlakozni hozzánk ahol a munkákat, leadásokat és elszámolásokat vezetjük.

 

Lennél a csapatunk része?

A jelentkezéshez arra kérünk, hogy küldj nekünk egy rövid bemutatkozást egy önéletrajzot és egy portfóliót az alábbi űrlapon keresztül.
Amennyiben kényelmesebb közvetlenül úgy küldj nekünk e-mailt: ateutad(kukac)sparrowhungary.hu

Mi már nagyon várunk!

Régóta várjuk a pillanatot, hogy végre együtt tudjunk dolgozni!