#Együttasikerútján

#ÍgyTeljesANapod
Pomodoro - Stratégiai együttműködés

Büszkék vagyunk arra, hogy éveken keresztül végig tudtunk segíteni a Pomodoro fejlődésében. Lényegében pizza házhozszállításból lett Tatabánya legjobban működő vendéglátó egységes, rendezvényhelyszíne és gasztronómiai központja. 

Previous
Next

Munkahelyi márkázás?

Az ízek mesterei

A kihívás:

A szakács hiány nagyobb mint valaha. Hogyan képes egy vidéki étterem megfelelő szakács csapatot felállítani és megtartani?

A megoldás:

Életre keltettük az ízek mesterei koncepciót amiben a szakácsok értékrendjeit és nézőpontjait mutattuk meg a leendő jelentkezőknek és a vendégeknek egyaránt. 

Az eredmény:

Ma már a legtöbben úgy gondolják Tatabányán, hogy az igazán jó szakácsok kerülnek be a Pomodoro-ba! A kampány során sikerült leigazolni Varga Viktort és Váradi Rolandot is. A nevük ismerős lehet a séfek séféből. Így a Pomodoro igazi különlegesétekkel tudta bővíteni étlapját és hosszú távra biztosította be, hogy ha emberre lesz szüksége mindig lesz jelentkező utánpótlás. 

Az ízek Mesterei

Valódi történetmesélés a munkaerő toborzásban!

Weboldalfejlesztés

Ma már a mobiloptimalizálás nem kérdés. Ahogyan az sem, hogy minden termék csodálatos minőségben legyen látható a vendégek számára. Az weboldal minden felületre tökéletesen optimalizált. Ez a felület központi eleme annak az integrált online marketing rendszernek mely a Pomodoro sikere mögött működik. 

Mobiloptimalizált

A keresések 75%-ban mobilról érkeznek ezért elengedhetetlen volt számunkra, hogy kiválóan jelenjen meg telefonon! 

Prémium fényképek

Egy kép többet mond ezer szónál. Pontosan ezért hiszünk annyira az erejébe. Minden egyes apró részletet és az egész hangulatot kiváló minőségű és jól megkomponált képekkel törekszünk átadni a vendégeknek. 

Fényképes étlap

A legtöbb ételt fénykép alapján választjuk hiszen azt kívánjuk meg amit látunk ezért nem engedtünk abból, hogy minden ételt kiváló fényképekkel tudjanak felfedezni az oldalra látogatók!

Ínycsiklandó minőség!

Semmi sem idegesítőbb a világon amikor egy szakács fantasztikus és tápláló íz kombinációját nem ismerhetik meg a vendégek vagy olyan minőségben találkoznak vele, hogy meg sem kívánják. Mi pontosan azért, hogy ezt elkerüljük a kiváló ételeket lélegzetelállító minőségben mutatjuk meg!

06709049085

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!