Sparrow Hungary

Operatőr / Vágó

Nyílt pozíció

Operatőr / Vágó

Mindig is jelenetekben láttad a világot? Nem tudsz úgy végignézni egy mozifilmet, hogy ne szakmáznál a jelenetekről? Életed a pörgés, a forgatás, és a helyszíni munka? Semmit nem szeretsz jobban, mint amikor a kezed alatt kezd el alakulni egy film? A történet mesélés volt oviban a jeled? Vagy legalábbis így meséled, mert így jobban hangzik? 🙂 

Akkor lehet, hogy Téged keresünk. 

operatőr

Akit keresünk

Olyan szenvedélyes alkotóval bővülnénk, aki professzionálisan ért a technikákhoz, magabiztosan tudja kezelni a kamera eszközöket, sokat forgat és az Adobe programcsaládban otthonosan mozog. Érti a filmes világ kifejező eszközeit és szereti a történetmesélés minden formáját. Főként vizuálisan gondolkozik. 

Mi alapvetően Adobe termékeket használunk az együttműködés miatt. Ezért a filmeket is premierbe vágjuk. A létező összes tréning anyagunk megvan, így az esetleges átszokásban is tudunk segíteni.  

Rengeteg videós tartalmat gyártunk, így sokat vagyunk helyszínen az ipari parkoktól a világ másik pontjáig. Ez mindig projekt függő. Itt a tudásodnak megfelelően tudsz bekapcsolódni. Ha pro vagy téged szolgál ki a csapat, ha még gyakorolnod kell, akkor elsőnek besegítesz majd. 

Nálunk a legtöbb film valamilyen kreatív kampánykoncepció része, ezért elengedhetetlen a szoros együttműködés a csapattal. Vágás közben is sokszor együtt dolgozunk és finomítjuk az elkészült munkát. 

Mivel Mi alapvetően egy kis kreatív csapat vagyunk, így mindenkinek feladata az ötletek generálása. Jelen esetben a filmes lehetőségek kitalálása és azok megvalósítási terveinek elkészítése. 

#KreátorGeneráció

A filmes az egyik legfontosabb pozíció. Ő kelti végül életre az elképzeléseket.  Mi alapvetően a világ trendjeivel foglalkozunk. Rá vagyunk hangolódva a legjobb alkotókra és azokból merítve, inspirálódva törekszünk olyan anyagokat létrehozni, amit még soha senki nem látott. 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890 Tata, Új út 3.

Email: hellonalunk@sparrowhungary.hu