Sparrow Hungary

Online toborzás

#mikeltjükéletreamárkád

Bevonzást és toborzást támogató online marketing eszköztár!

Ma az nyeri a versenyt aki elsőként használja ki legjobban a digitális transzformációból fakadó lehetőségeket. Mi ebben segítünk neked. Szállítjuk az azonnal igénybe vehető digitális kampányokat.  Vonzó tartalommal, márka azonos kommunikációval, életre keltett munkáltatói márka értékígérettel és perszónára szabott hirdetésekkel.  Ezek még csak a gyors győzelmek. Az igazi csatákat a digitális rendszerek együttműködésével lehet megnyerni!

#Mikeltjükéletreamárkád
Gyors győzelmek!

Akár néhány nap alatt elindulhat az online toborzási rendszere!

Karrier oldal vagy érkező oldalak!
A tökéletes központi eleme minden online kampánynak. Prémium élmény már a bevonzás kezdeti szakaszában. Egyszerű regisztráció és teljesen automatizált jelentkezési folyamat. Ráadásul a re-marketing rendszer központi eleme.
Közösségi média kampányok
Legyen szó bármelyik közösségi média platformról. Facebook, TikTok, YouTube, Instagram, LinkedIn. Gyors tartalomgyártás, kreatív fejlesztés márka biblia helyesen és máris futhatnak a tömegeket elérő hirdetéseid.
Re-Marketing rendszer és analytika
Az utolsó kattintásig mért eredmények. A hirdetések pedig jól szegmentáltan újra és újra célozhatóak a kialakított re-marketing listákon. A heti vagy havi riportok pedig tartalmazzák a meghatározott KPI-okat!
#mikeltjükéletreamárkád
SOCIAL MEDIA ÉS JOB AD KAMPÁNY KEZELÉS

Munkáltatói márka ismertséged növelnéd Facebookon, Instagramon vagy LinkedInen?

Szeretnéd megelőzni a versenytársakat és vonzó employer brandet építeni a közösségi média adta toborzási lehetőségekkel?

Social media- és álláshirdetés managementet nyújtunk tervezett módon a toborzási célok támogatására. Állásportálok helyett építs bármikor bevethető, költséghatékony saját csatornákat!

#mikeltjükéletreamárkád

Perszóna profilokra szabott kattintás alapú hirdetések

Amennyiben tudod, hogy a leendő munkavállalók miről álmodnak, mi frusztrálja őket a mostani munkahelyén, melyik platformot használják, milyen útvonalon mozognak akkor szinte tűhegy pontosan lehet megépíteni azt a kampány stratégiát amivel rezonálni fognak a munkavállalók. 

Ezt  kvalitatív és kvantitatív technikákkal kutatjuk mind a meglévő és a nem nálunk dolgozók körében.  Majd szegmentációs folyamat révén meghatározzuk a fő perszónákat amelyek a kampányok alapjait képezik. 

#mikeltjükéletreamárkád

Integrált munkáltatói márka stratégia?

Ahhoz, hogy eredményeket érjünk el tudnunk kell min szükséges javítani. Ezek a szükséglet kutatásokból jövő eredmények amely a stratégia kiinduló pontját adják. A kommunikációs stratégiák legfontosabb pillére pedig az a változás amit a kampányok segítségével meg szeretnénk valósítani.  A munkáltatói márka stratégiában dolgozzuk ki közösen, hogy melyik célcsoport / perszóna számára milyen meghatározó üzeneteket közvetítünk és melyik platformokon. Ehhez rendelünk aktivációkat, kreatív tartalmakat és hirdetési keretet.  Mindezt egy mindenki számára jól áttekinthető időtervben.

#mikeltjükéletreamárkád

KPI vezérelt adatokra alapozott döntéshozatal!

Egy kampány akkor lesz igazán sikeres ha tudjuk melyek a sikerünket okozó tényezők. Amennyiben definiáljuk ezeket akkor a digitális világban könnyen rendelhetünk hozzájuk mérhető KPI-okat! Lényegében minden kattintás, megtekintés vagy regisztráció mérhető darabszámban! 

Ezáltal minden tevékenységünkről pontosan tudjuk, hogy elértük-e a kívánt eredményt!  Mi pedig teljes riportot biztosítunk, amelyet könnyen értelmezhető vizuális formában a teljes felső vezetés ellenőrizni tud.

Hiszünk abban, hogy a valódi üzleti döntések mindig adatvezéreltek.

#Mikeltjükéletreamárkád
Milyen pontokon segítünk életre kelteni a munkahelyi márkád ígéretét?

Akár néhány nap alatt elindulhat az online toborzási rendszered!

Vonzó közösségi média tartalom

A célcsoport számára releváns üzeneteknek megfelelően összeállított negyedéves tartalmi tervet készítünk, hogy neked csak negyedévente egyszer kelljen poszt jóváhagyással foglalkoznod.

Hirdetési keret tervezés!

Megtervezzük toborzási rendezvény- vagy álláshirdetés kampányaid. Teszteljük és bid manageljük a legjobb eredmény elérése érdekében. Így biztos lehetsz benne, hogy elegen lesznek az eseményen vagy az ATS-ben.

Mérhető eredmények

Adatokra alapozott vezetői döntéseket hozhatsz, amit akár egy az egyben bevihetsz a management elé is. Hozzáférsz source tracking és valósidejű hirdetési budget tracking online toborzási dashboard felületünkhöz.

Re-Marketing

A toborzási hatékonyság igazi hullámlovasai a re-marketing rendszert is bevetik, hogy visszacélozzák látogatóikat. Ezt is segítünk kiépíteni, anélkül, hogy az online marketing szakértőjévé kéne válnod egyik pillanatról a másikra.

LOKALIZÁLT LEGJOBB GYAKORLATOK

Nem a hazai benchmarkokat követjük. Nemzetközi best practice-ek alapján azonnal beépítjük a legújabb innovációkat, social media trendeket. Emiatt a globális guideline-okhoz való igazodásban is nagy gyakorlatot szereztünk.

Vállalati nagykövet program

A vállalat valódi arcát valódi kollégáink adják. Az ő bevonásukkal tudunk hiteles képet mutatni magunkról. Olyan élményt adunk, amivel nemcsak social media tartalmat gyártunk, hanem Te lehetsz a vállalati közösségépítés motorja is.

Vedd fel felünk a kapcsolatot!

Veréb András

Ügyvezető, kreatív igazgató és új üzlet stratéga.

Hello nálunk! Már nagyon várom a jelentkezésedet. A csapattal közösen készenállunk arra, hogy a te munkáltatói márkád ígéretét is életre keltsük!

Mi fog történni?

1: Megérkezik hozzám a megkeresés. 

2: Személyesen 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.  Egyeztetünk egy időpontot személyes vagy zoom megbeszélésre ahol átbeszéljük, hogyan tudunk neked a legjobban segíteni. 

3: Elkészítjük az igényeidre szabott ajánlatot és te kényelmesen átbeszélheted a csapatoddal. 

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hello@sparrowhungary.hu