Sparrow Hungary

Marketing menedzser

Fix pozíció

Marketing Menedzser?

Pályakezdőként keresed a helyed? Szeretnéd a legtöbb tudást megszerezni?

Van már néhány éves szakmai tapasztalatod ügyfél vagy ügynökség oldalon?

Úgy érzed szükséged van arra, hogy globális márkák kommunikációján dolgozz?  

Jelentkezz hozzánk marketing menedzsernek és segíts nekünk partnereink kommunikációs igényeit megvalósítani 🙂 

Karrier egy stratégiai kommunikációs ügynökségnél?

#együttasikerútján

“Azért jó ilyen helyen dolgozni, mert itt történik a valódi fejlesztés. Nálunk kelnek életre az ötletek és mi szállítjuk a kreatív kampányokat  a márkák számára”

#MiKeltjükÉletreamárkád

Mi lesz a feladatod?

Egyedi kampányok fejlesztése

Partnereink folyamatosan kommunikációs kihívásaikkal bíznak meg minket. Mi ezekre adunk kreatív koncepciókban megoldásokat. Munkád során pedig azon partnerek számára dolgozhatsz ki ilyen koncepciókat akikkel te állsz közvetlen kapcsolatban.

Kampányok menedzselése

Teljeskezűleg kezeled partnereink közösségi média felületeit és kampányait. Tartod a kapcsolatod az alvállalkozókkal és szükség esetén beszerzed a különböző kampányelemeket. Ez néha pár tollat jelent néha pedig országos integrált offline kampányt.

Megrendelések kezelése

Tárgyalsz a beszállítókkal, filmesekkel és legkülönfélébb egyedi kreatívokkal. Ajánlatokat készítesz partnereink számára a hó közben felmerült egyedi igényekre reagálva.

Képességek amikben fejlődni fogsz!

Prezentáció

Semmi sem fontosabb egy szép prezinél 🙂 Főleg angolul! Mivel a koncepciókat prezentációban készítjük el, így ez biztosan napi rutinjaid része. 

Tartalom gyártás

A fotós és videós tartalmakat ma már mindenki tudja gyártani. Főleg egy új generációs marketing menedzser 🙂 

Idő menedzsment

A határidő érzékenység a siker egyik alapvető kulcsa nálunk. Partnereink elvárják, hogy minden az ő igényeiknek megfelelően a megbeszélt időpontra legyen kész. 

Adobe programok

Ma már alap, hogy valaki tud picit képeket szerkeszteni, posztokat szövegezni és néha néha még egy kis videó vágás is belefér. Ne izgulj, a komolyabb melókra ott vannak a szakemberek, de szerintünk ez ma alap! Nyugi! Megtanítunk! 

Közösségi média

Ma már mindegyik platform alap. Ismerned kell a hirdetési lehetőségeket és azt is, hogyan tudsz növekedést elérni. Kampányokat beállítani. 

Sparrow+

Mindenkinek van egy egyéni szuper képessége amivel kiegészíti a csapatot. A tiéd mi lenne az?

Mit nyújtunk neked?

Fejlődési lehetőség

Nem csak belső tréning rendszerünkhöz férsz hozzá, de éves szinten két külsős szakmába illeszkedő tréningre is elmehetsz! #Együttfejlődünk!

Felelősség

Nem irodistákat keresünk aktákat tologatni.  Ezért első naptól kezdve önállóan projektekben dolgozol és kibontakoztathatod a legjobb képességeidet! 

Stratégiai tudás

Nálunk még a gyakornok is bent ül a fejlesztő megbeszélésen . A célunk az, hogy a legjobb szakemberekből álló csapatot hozzuk létre 🙂 

Prémium környezet

Tatán, a legjobb technikai felszereléssel és végtelenül szép irodában 🙂 

12 élmény évente 🙂

Minden hónapban tartunk egy hó záró meetinget, ahol ki értékeljük a hónapot és megünnepeljük egy különleges élménnyel a sikereket. 

Rekreáció

Hiszünk abban, hogy a teljes élethez a mozgás is hozzájárul. Ezért a havi kondi-bérletedet mi fizetjük 🙂 

#Kreátor generáció

Mi már az a generáció vagyunk akik a tartalom gyártás fénykorába nőttünk fel. 

#Alkotás

Nálunk mindenki szeret létrehozni, alkotni különleges reklámanyagokat. Örömmel tölt el minket ha cool ötleteken pöröghetünk és valósíthatunk meg olyan egyedi elképzeléseket amivel partnereink üzleti eredményeit érjük el 🙂 

#Csapatmunka

Együtt többre vagyunk képesek. Pontosan ezért közöse gondolkozunk és segítjük egymást az ötletek megvalósításában. Szaktudással és néha csak egy közös kávézással 🙂 

#Felelősség

Ne gondold, hogy lesz időd kávét főzni. Első perctől kezdve tiéd a felelősség és tőled várjuk a megoldásokat.  Ha értékessé szeretnél válni, ez a te helyed. Ha csak egy alibi munkát keresel, szerintünk máshol jobb neked 🙂 

Art Direktor

Tata az otthonunk!

Miért választottuk Tatát? Erre jó néhány indokunk van.  Szeretjük a pezsgő reklámügynökségi életet, de magát az életet még jobban értékeljük. Úgy érezzük, hogy így van igazán egyensúly. 

Videó lejátszása

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hellonalunk@sparrowhungary.hu

Kollégáink mondták