Sparrow Hungary

Sparrow+
Master Class

#Együttasikerútján

Stratégiai kreatív reklámstúdió tudása egyetlen képzésben!

Miért? A legtöbb Magyar vállalkozásnál szükség van egy olyan tudás forrásra ahonnan az ügyvezető, az igazgató a menedzser és a kreatív alkotó is meg tudja szerezni a szükséges marketing tudást.

Mit:  Ezért létrehoztuk a Sparrow MasterClass-t amiben a stratégiai tervezéssel kezdve egészen az operatív megvalósításig megtanítunk neked mindent. Egészen elképesztő sok mindent meg fogsz tudni valósítani te is, a többire pedig adunk alvállalkozó listát és megmutatjuk, hogyan tudod te is könnyedén megrendelni és menedzselni a szükséges anyagokat. 

Hogyan: A Sparrow egy kreatív stratégiai reklámstúdió. Az itt használt és jól bevált struktúrák mentén tanítunk meg téged a teljes tervezési és gyártási folyamatokra.  A teljes képzés bármikor visszanézhető és elérhető prémium oktatófilmek formájában! 

#Tevagyalehetőség
Mire tesz képessé a képzés?

A képzés a teljes marketing kommunikációs folyamatra megtanít. Kutatás, Stratégia tervezés, Márka fejlesztés, Kampány alkotás és a szükséges kreatív anyagok létrehozása és a hirdetések menedzselése.  A képzés tudásanyaga a helyi kisvállalkozásoktól a globális világmárkákig releváns és a rendelkezésre álló tudásanyagok is cégmérettől függetlenül elérhetőek lesznek! Megmutatjuk neked, hogy mekkora marketing keretből mik a legjobb lehetőségek és, hogyan tudsz tudással csak idő befektetésével versenyt nyerni. 

Munkahelyi márkaépítés és stratégia tervezés
Ma az emberek bevonzása, elkötelezése a vállalati célok felé és hosszú távú megtartása a siker igazik kulcsa! Ebben a képzésben megtanítunk, hogyan kutasd le a munkavállalók valódi szükségleteit, hogyan építs ezekre kreatív kampányokat, hogyan mérd az eredményeket, hogyan tartsd fent hosszú távon a márka körüli figyelme és, hogyan tervezd meg a munkavállalói élményciklust úgy, hogy arról mindeni pozitív történteket meséljen!
Fejlesztés
Fogyasztói márkaépítés és stratégiai marketing
A fogyasztói márkaépítés az a tudás amivel a világmárkák megnyerik a versenyt. Mi megtanítunk arra, hogyan találj fogyasztói insight-ot a márkád alapjához! Ezt követően pedig lépésről lépésre megtanítunk, hogyan dolgozz ki erre kreatív koncepciókat és akár integrált kampányokat is. Egy jó márka érzelmei és alap gondolatai átjárják a teljes szervezetet és minden apró ponton és döntésben jelen vannak hiszen valódi kapcsolatot hoz létre a fogyasztók és a termékek között.
Fejlesztés
Kreatív gondolkozásmód
Hogyan hozd ki magadból a kreatív energiákat? Minden ember kreatív! Ez is csak egy képesség amit fejlesztetni lehet különböző technikákkal! Ismerd meg a képzésünk során a költői eszközöket és a legjobb kreatív mintázatokat amelyek mentén te is nagyon könnyen újra tudsz alkotni koncepciókat és át tudod alakítani a saját céljaidnak megfelelően! Hiszen nincs új a nap alatt!
Fejlesztés
Kreatív kampány fejlesztés
A kreatív koncepciók és kreatív kampányok képesek ámulatba ejteni a fogyasztókat és magával ragadni a munkavállalókat. Ezek fejlesztése talán a legszebb része a marketingnek. Az érzékek csatájáról beszélünk. A kurzus végén képes leszel olyan üzeneteket megfogalmazni amely valódi változást ér el a célcsoportod gondolkozásában és végül a viselkedésében.
Fejlesztés
Tartalom marketing tervezés
Melyik platformon milyen üzenetekkel jelenjen meg egy koncepció? Hogyan tudod végiggondolni, hogy a te üzleti céljaidat milyen tartalmak segítik a legjobban? Megmutatom neked, hogyan leszel képes te is bármelyik márkához kapcsolódóan kreatív tartalom marketing terv készítésére! 🙂
Fejlesztés
Videós tartalom gyártás
Filmek telefonnal vagy profi felszereléssel. Ma már szinte mindkettővel lehetséges. A kérdés inkább az, hogy mennyire kiváló a minősége, milyen lebilincselő a története és mennyire váltja ki azt a hatást amit mi akarunk. Ebben a modulban megtanítalak filmet fejleszteni, megmutatom a legjobb ötleteket amivel azonnal építeni tudod a márkádat és megtanítalak az eszközök és programok használatára.
Fejlesztés
Fotós tartalom gyártás
Telefonnal vagy profi géppel is lehet ma már lélegzetelállító reklám tartalmakat létrehozni! Az egyetlen igazán fontos hogy legyen mindig meg a szükséges koncepció. Mi ebben segítünk igazán. Hova, hogyan és milyen tartalmakat tudsz előállítani és ezeket, hogyan hozd létre! Megmutatjuk az eszközöket, az eszközökben rejlő lehetőségeket. Megtanítunk ezeket használni és utómunkázni a képeket.
Fejlesztés
Grafikai alapismeretek
Ma a digitális világban rengeteg apró helyre kell grafikai anyag. Vannak kiváló grafikus szakemberek akikkel megtanítunk együtt dolgozni és hozzáférést biztosítunk néhány kiváló szakemberhez is. Viszont megtanítunk a legfontosabb dolgokra, hogy a digitális felületekre képes legyél tartalmakat magabiztosan és önállóan gyártani.
Fejlesztés
PPC menedzsment
Szeretnéd a hirdetéseket te kezelni? Jobb lenne házon belül valaki aki teljes biztonsággal kezeli a facebook, instagram, youtube, tiktok, google ads hirdetéseket? Nincs más hátra csak végig csinálni a képzést!
Fejlesztés
Karrier oldal fejlesztés
Karrier oldal néhány nap alatt? Érkező oldal akár egy nap alatt? Lehetséges! Akár teljesen nulláról is! Megtanítunk minden fontos alapra, ami ahhoz kell, hogy megnyerd az online jelenlétet!
Fejlesztés
Bemutatkozó weboldal fejlesztés
Szeretnéd, hogy weblapod prémium megjelenést biztosítson? Megmutatjuk, hogyan tudod a legegyszerűbben létrehozni te magad és naprakészen és frissen tartani az aktuális céloknak megfelelően!
Fejlesztés
Offline hirdetési lehetőségek
Számtalan király megoldás létezik az offline életben is csak tudni kell kreatívan tervezni és megvalósítani. Megmutatjuk, hogyan tervezz szájhagyomány útján terjedő gerilla eseményt, és hogyan szabd személyre a különböző felületeken megjelenő hirdetéseidet is!
Fejlesztés
Közösségi média menedzsment
A havi közösségi média terv készítése és annak menedzselése mindig embertpróbáló feladat. Könnyen el lehet veszni az ötletek erdejében 🙂 Ezért megmutatjuk neked, hogyan tudunk egyszerre akár 10 márka platformot is kezelni 🙂
Fejlesztés
Márkaépítés a TikTok-on!
Hogyan használd ki a TikTok-ban rejlő lehetőségeket, hogy ha csapatot szeretnél építeni vagy szeretnéd a meglévő csapatod elköteleződését növelni? Amennyiben a fogyasztói márkádat szeretnéd életre kelteni úgy erre is adunk rengeteg azonnal megvalósítható ötletet!
Elérhető!
#Alehetőségtevagy

Helló ÉLENJÁRÓ!

Tudjuk, hogy elsőre hihetetlenül hangzik az, hogy ez mind elérhető lesz számodra és képes leszel mindenre! 

Arra kérünk, hogy bízz magadban és haladj szépen sorba a videókkal. Azt javasoljuk, hogy mindig azt nézd meg amelyikre éppen szükséged van! Legyen ez egy óriási tudástár az ötleteid megvalósításához és a vállalati célok eléréséhez! 

A képzést úgy terveztük meg, hogy bárhol bármikor végig tudj nézni egy videós oktató anyagot, és könnyedén tudsz benne keresni amikor szükséges.