Sparrow Hungary

Legyél a fix csapatunk része!

Igazolj a Sparrow+ csapathoz!

Szimpatikus a Sparrow+ életérzés és a közösségünk kultúrája? Igazán örülünk! Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen képességekkel tudnál minket kiegészíteni! Hiszünk az tehetséges egyéniségekben viszont az együttműködés erejében még jobban! Ezért csapatunk összeállításakor arra fókuszálunk, hogy mindenkinek legyen egy egyéni szuperképessége amivel kiegészíti a csapatot és így együtt még erősebbekké válhatunk!

#EgyüttRepülünk

#AzÖtletekEreje!

Hiszünk az ötletek erejében és abban, hogy a bennük rejlő kreatív tehetségnek köszönhetően olyan kampányokat tudunk megvalósítani amivel partnereink megnyerik a kommunikációs versenyt! Mi így érvényesülünk a világban és így segítjük partnereinket is. Minket az alkotás vágya köt össze!

Aktuális nyitott pozíciók!

Amennyiben éppen nemtalálsz olyan pozíciót ami számodra ideális viszont úgy érzed, hogy köztünk a helyed és a Sparrow+ kultúra számodra az ideális akkor jelentkezz a tehetség utánpótlás pozícióra, küld el, hogy mivel tudnál kiegészíteni minket és lehet, hogy neked hozunk létre egy pozíciót. 

Fix csapattag
Hello_Admin

Tartalom Marketing Menedzser

#csináljvalamimenőtmindennap Töltsd meg élettel a közösségi médiát! Szimpatikus a Sparrow+ kultúra és a közösség? Elképesztően örülünk neki! Már nagyon várjuk a jelentkezésedet!  Szívesen dolgoznál egyszerre

Megnézem a pozíciót »