Sparrow Hungary

Legyél a fix csapatunk része!

Igazolj a csapatunkba és nyerjünk együtt!

Fix pozícióinkban olyan tehetséges csapattagokat keresünk akik tudásukkal kiegészítik versenyképességünket és együtt még izgalmasabb projekteket tudunk megvalósítani. Mindegy, hogy junior, midior vagy senior szinten állsz ha úgy érzed, hogy a Sparrow+ kultúrája a számodra ideális várjuk a jelentkezésedet!

#fightforyourpassion

Élenjárók!

Inspiráló!

Támogató csapat és inspiráló környezet. Minden adott a fejlődéshez és a kiteljesedéshez. Célunk volt az, hogy ugyanolyan hangulatban tudjunk dolgozni mint egy nemzetközi ügynökség. Talán már azok is lettünk 🙂 

Világszínvonalú!

Büszkék vagyunk rá, hogy az élvonalban dolgozunk és bármelyik projektünk megállja a helyét a nemzetközi élvonalban is. Erre tanítunk meg téged is és ezt várjuk el tőled.  Sokféleképpen tudja magát érezni az ember de győztesnek a legjobb. 

Tudásalapú bérsávok bejelentett fizetések!

Nem örülünk annak, hogy ez ügynökségi körökben előnynek számít, de mi abban hiszünk, hogy te is csak úgy tudsz tervezni ha teljesen bejelentett fizetéssel dolgozol és pontosan tudod, hogyha növekszik a tudásod és ezáltal a versenyképességed akkor a fizetésed is követi ezt.  Folyamatosan mérjük a projektek megtérülését és a teljesítményt amiből látjuk, hogy éppen melyik bérsávban mozogsz és ehhez igazítjuk a fizetésedet is. 

Karrier egy kreatív stratégiai reklámügynökségnél?

Hiszek abban, hogy annyira lesz menő egy projekt amennyire a rajta dolgozó csapat menővé tudja tenni ezért nem azt nézzük, hogy az ügyfél mennyire sexi témával jött hozzánk hanem azt, hogy mi mennyire menővé tudjuk tenni.  Nálunk dolgozni azt jelenti, hogy jóval nagyobb szabadságot kapsz az alkotásban és az önmegvalósításban. Partnereink azt várják el tőlünk, hogy érjük ez az üzleti céljaikat és ehhez mi szállítsunk egyedi és kreatív megoldásokat. 

Aktuális nyitott pozíciók!

Amennyiben éppen nemtalálsz olyan pozíciót ami számodra ideális viszont úgy érzed, hogy köztünk a helyed és a Sparrow+ kultúra számodra az ideális akkor jelentkezz a tehetség utánpótlás pozícióra, küld el, hogy mivel tudnál kiegészíteni minket és lehet, hogy neked hozunk létre egy pozíciót. 

Fix csapattag
Hello_Admin

Grafikus, illusztrátor!

Grafikus Illusztrátor Grafikust, illusztrátort keresünk! Szívesen dolgoznál fix pozícióban állandó megbízással és folyamatos munkákkal egy támogató csapat tagjaként ahol akár globális vállalatok kommunikációjához is kapcsolódhatsz

Megnézem a pozíciót »
Fix csapattag
Hello_Admin

Weboldal fejlesztő

Weboldal fejlesztő WordPress Woocommerce Elementor Shopify Weboldal fejlesztőt keresünk! Szívesen dolgoznál fix pozícióban állandó megbízással és folyamatos munkákkal egy támogató csapat tagjaként ahol akár globális vállalatok

Megnézem a pozíciót »