Sparrow Hungary

Legyél a fix csapatunk része!

Igazolj a Sparrow+ csapathoz!

Szimpatikus a Sparrow+ életérzés és a közösségünk kultúrája? Igazán örülünk! Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen képességekkel tudnál minket kiegészíteni! Hiszünk az tehetséges egyéniségekben viszont az együttműködés erejében még jobban! Ezért csapatunk összeállításakor arra fókuszálunk, hogy mindenkinek legyen egy egyéni szuperképessége amivel kiegészíti a csapatot és így együtt még erősebbekké válhatunk!

#EgyüttRepülünk

#AzÖtletekEreje!

Hiszünk az ötletek erejében és abban, hogy a bennük rejlő kreatív tehetségnek köszönhetően olyan kampányokat tudunk megvalósítani amivel partnereink megnyerik a kommunikációs versenyt! Mi így érvényesülünk a világban és így segítjük partnereinket is. Minket az alkotás vágya köt össze!

Aktuális nyitott pozíciók!

Amennyiben éppen nemtalálsz olyan pozíciót ami számodra ideális viszont úgy érzed, hogy köztünk a helyed és a Sparrow+ kultúra számodra az ideális akkor jelentkezz a tehetség utánpótlás pozícióra, küld el, hogy mivel tudnál kiegészíteni minket és lehet, hogy neked hozunk létre egy pozíciót. 

Hello_Admin

Tartalomgyártó

Szeretnénk egy olyan csapattaggal bővülni aki ismeri a mai modern tartalom trendeket és követi a legmenőbb tartalomgyártókat. Miért? Mert tőlünk is pont ugyan olyan tartalmakat rendelnek ügyfeleink. Téged keresünk ha dobog benned az a kreatív szív aki szeretné ezeket a képességeket világszínvonalúra fejlesztetni és minden nap a legizgalmasabb tartalmakat gyártani 🙂

Hello_Admin

Értékesítő és új üzlet fejlesztő

Könnyen teremtesz kapcsolatot és szívesen osztasz meg jó és értékteremtő lehetőséget másokkal? Akkor örülnénk ha a mi lehetőségeinket mutatnád meg leendő és meglévő partnereink számára!

Hello_Admin

Közösségi média menedzser

Közösségi média menedzser #csináljvalamimenőtmindennap Töltsd meg élettel a közösségi médiát! Szimpatikus a Sparrow+ kultúra és a közösség? Elképesztően örülünk neki! Már nagyon várjuk a jelentkezésedet! 

Hello_Admin

Grafikus / Illusztrátor

Keltsd életre nálunk az elképzeléseket elképesztően szép vagy éppen figyelemfelkeltő és izgalmas grafikákkal és illusztrációkkal!