Sparrow Hungary

Kreatív igazgató

Nyílt pozíció

Kreatív igazgató

Kipezsegted már magadat a nagyfaluban? Mi egy picit nyugodtabb életet élünk. Élhetőt. Ettől függetlenül ugyan olyan szenvedélyesen imádjuk a reklámot, az alkotást és mi is a nemzetközi díjakról álmodunk. Na meg rólad! Aki a csapatunk élére állva segít nekünk oda jutni. 

Akkor lehet, hogy Téged keresünk. 

kreatív igazgató

Akit keresünk

A kreatív koncepciókban, a nagy tenderekben és a stratégiai márkaépítésben jártas kreatív igazgatóra van szükségünk. Alig várjuk, hogy vezess minket. Istenként fogunk tisztelni, ha segítesz nekünk abban, hogy a kreatív energiáink végül  célba érjen. 

Hazudnánk ha az mondanánk, nálunk már csak igazgatni kell. A munka szerves része, hogy a fiatal tehetségekkel együtt gondolkozva, ötletelve a nagy tendereket megnyered. Emelett számos projektben a csapat kreatív munkájának segítése, fejlesztése és ellenőrzése is hozzád tartozik majd. A  te felelősséged talán a legnagyobb a cégben. 

Számos ügyfelünk nem annyira jártas a stratégiákban és a kreatív koncepciókban mint te. Ezért fontos, hogy tőled várják a megoldást.  Ahogy mi is. Képesek vagyunk rá mi is viszont szeretnénk ha az ügyfél brief-től a projekt esettanulmányáig tudnál vigyázni az ötletekre. 

Szoros együttműködésben dolgozol az alkotókkal és az account csapattal akik megvalósítják az elképzeléseidet. Folyamatosan támogatod a reklámanyagok elkészülését. Figyelsz arra, hogy az ötlet úgy valósuljon meg ahogy megálmodtuk. 

Az ügyfelekkel való közös munka során a prezentációk megtartása és megvédése. 

#KreátorGeneráció

Ha valaki, akkor Te már jól érted az alkotás fontosságát. Természetesen vannak szürke hétköznapok, de minket is csak az álomprojektek megvalósítása hajt. Ahogyan Téged is. 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890 Tata, Új út 3.

Email: hellonalunk@sparrowhungary.hu