Sparrow Hungary

Komplex KKV Marketing

Nyerd meg velünk a versenyt!

Mindig mosolyunk mikor felhív egy cég és azt mondja, hogy valamiért nem tudja megoldani a marketinget és a versenytársak érvényesülnek. Mikor versenytárs elemzést végzünk és összehasonlítjuk az adatokat azt látjuk, hogy még a versenytársat több százezren nézik videókban és posztokon keresztül hetente addig a meglévő csatornákon 1-1 like és nézetlen tartalmak. Ez az a pont ahol a versenyt meg lehet nyerni! Mi pontosan ebben segítünk! Megtervezzük, kivitelezzük és menedzseljük helyetted a teljes marketing folyamatodat! #RepüljünkEgyütt

Ez a megoldás igazán egyben van!

A legtöbb Magyarországon működő KKV számára marketing kommunikáció téren egy ideális megoldás kiszervezni a tervezést a gyártást és a kivitelezést egy olyan cégnek aki egy kézben minden igényt ki tud elégíteni. Hiszen még a legnagyobb világmárkákat is így szolgáljuk. Válts nézőpontot a marketing területén! Eddig úgy gondoltál rá, hogy „Kell egy marketinges” aki mindent tud, de a világ azzal versenyzik, hogy ki talál jobb szakembert az adott részterületekre így nem csoda, hogy egyetlen kolléga nem tud versenyezni komplett szakemberekből álló csapatokkal! Mi azzal okozunk neked versenyelőnyt, hogy minden területre tudunk adni szakembert és ezt össze is tudjuk fogni neked egy számodra készített egyedi stratégia mentén! Így végül nem egy embered lesz hanem egy helyről lesz meg mindened ami a győzelemhez kell!

Az üzleti célokat támogató marketing stratégia!

A legtöbbet azzal keresnek meg minket, hogy szeretnék ha szorosabban kapcsolódna az aktuális növekedési céljaikhoz a marketing tevékenység. Egy KKV esetében ez elengedhetetlen különben elveszíthetjük a növekedés lehetőségét. Mi abban segítünk, hogy a meghatározott és mérhető növekedési céljaidhoz rendeljük hozzá a marketing tevékenységet és osztjuk el optimalizáltan a hirdetési keretet azokon az eszközökön amelyek legjobban segítik a te céljaidat. 

A világszínvonal már neked is elérhető!

Sokan azért dolgoznak a KKV szektornak mert nem kell igazán kiváló megoldásokat szállítani és foghatják a pénzügyi keretre! Mi a világ legnagyobb gyártó vállalatainak és márkáinak is szállítunk napi szinten kreatív kampányokat. Ezt a tudást tesszük számodra elérhetővé és segítünk hozzá a győzelemhez hiszen az a küldetésünk, hogy elérhetővé tegyük ezt mindenkinek Magyarországon. Ne engedd, hogy úgy kezeljenek ahol most tartasz! Mindenkiben ott van egy következő szint amit megfelelő kreatív kommunikációval lehet elérni! Mi azt látjuk benned amit el szeretnél érni! Sőt, még annál is tovább látunk.  Élved ki velünk a világszínvonalú kreatív kampányok erejét és érjük el együtt a következő célodat!

Márkakoncepció fejlesztés

Ami igazán kiemeli a márkákat a cégek sorából lényegében a tudatos márkakoncepció fejlesztés. De miért fontos ez? A márka koncepció fejlesztés segít abban, hogy minden platformon megfelelő üzenettel a célcsoport számára legrelevánsabb üzenetekkel legyél jelen és ne csak próbálkozz valami jópofát csinálni a reklámok során. Az eredményeket az hozza, hogy ha téged megértenek, tudnak veled azonosulni és úgy látnak mint a probléma valódi megoldása. 

Egy jó márkakoncepció fejlesztésnek köszönhetően meg tudunk különböztetni a versenytárstól és ki tudunk emelni a sorból. Hosszú távra irányt ad hiszen a megoldásod és a célcsoportod igénye évekig nem fog változni. Ezért csak a kreatív kampányokat kell frissíteni viszont a márka alap értékeit nem!

Fogyasztói márkaépítés

Minden vállalat a világon arra törekszik, hogy megismertesse és megszerettesse a saját márkáját a fogyasztóival. Ennek lépései, hogy először meg kell ismerjenek, majd ki kell próbáljanak, aztán alkalmanként majd rendszeresen téged válasszanak és végül eljuss arra a fázisra, hogy rajongóid vannak akik amikor csak tehetik téged választanak! Így a márkaépítés túlmenően azon, hogy kreatív kampányokat kapsz egy tudatos építkezés hiszen a mindegyik fázisban más a feladat és más megoldásokat lehet hozzárendelni! Mi abban segítünk, hogy felmérjük a te céged éppen milyen státuszban van és ehhez tervezzük meg a tevékenységet! Fontos kiemelni, hogy a legtöbb KKV még az ismertségi fázissal küzd!

Munkahelyi márkaépítés

Ahogy a fogyasztói márka építése során úgy a munkahelyi márkaépítése során is az a cél, hogy a releváns tehetséges megismerjék a lehetőségeket és beleszeressenek! Ennek eszközrendszere az, hogy a teljes munkavállalói élményciklus folyamatában ami a bevonzás, elktelezés és megtartás élményszintű érintkezést nyújtunk. Ebből is kiemelkedik a legfontosabb hogy lássanak minket, ismerjék a lehetőségeket és ez legyen érthető, vonzó,  hiteles és releváns! Mi segítünk beépíteni a kommunikációba a munkahelyi márkaépítést és kialakítjuk a toborzáshoz szükséges platformokat is. 

Komplex kivitelezés egy kézből!

Szerintünk egy ideális KKV kommunikáció egyszerre tartalmazza a termékek eladását segítő kreatív anyagokat és a munkahelyet eladó koncepciókat. Ezt szépen egységesen egy jó márkakoncepcióban meghatározott üzenetek mentén. Mi ezt tudjuk számodra segítségként nyújtani. Legyen szó bármilyen platformról megtöltjük a márkád világát életre keltő és mérhető eredményeket szállító reklámkampányokkal. 

Akár teljeskörű platform és hirdetés menedzsment!

Facebook vagy Instagram? Tiktok vagy YouTube? Google ads vagy organikus seo? Miért kellene választanod? A legjobb ha mindegyiket kihasználod. Természetes, hogy ez nem lehet a legolcsóbb megoldás, de te se a legolcsóbb akarsz lenni ugye? Ezeket a platformokat úgy találták ki, hogy szépen támogassák egymást. Míg az egyik országos ismertség növelésre jó addig a másik lokális hirdetéseknél verhetetlen! Nyugi mi ezeket pontosan jól tudjuk és abban segítünk, hogy kiválasszuk az aktuális üzleti céljaidhoz ideális hirdetési megoldásokat és csatasorba állítsuk őket a te sikered érdekében!

Világszínvonalú marketing kampányok a te üzleti céljaidra megalkotva!

Minden marketing kampánynak van egy konkrét célja amit el szeretne érni. Jó lenne ha az emberek máshogy gondolnának a termékedre mint most? Jó lenne ha csinálnának valamit amit most nem? El tudod képzelni, hogy felvesznek új szokásokat? Választhatná a termékedet vagy szolgáltatásodat egy másik emberekből álló csoport is? Több van benned de nem tudtad bemutatni? Jobb vagy mint ahogy most gondolják? Nem veszik elégszer elegen? Mást választanak pedig a tiéd is ugyan olyan jó vagy még jobb is? Ezek örök klasszikus marketing kihívások! Mindegyikre tudunk egyedi kampányt fejleszteni! 

A világszínvonalú kampányok sajátossága, hogy mindig jól definiált, hogy mit akarnak a fogyasztóktól és éppen ettől lesz igazán érthető és hozza azt az eredményt amit mi szeretnénk elérni! Engedd, hogy segítsünk megérteni és megoldani az aktuális kihívásaidat!

Repüljünk együtt a mérhető eredmények mentén!

Lehet félrebeszélni de egy jó marketing tevékenység szállítja az eredményeket. Főleg az online világban vált mérhetővé minden. Mi az szoktuk mondani, hogy felesleges ezen morfondírozni mert azt már te is tudod, hogy nélküle nem jön meg az az eredmény amit szeretnél. Ha pedig a jó marketing tevékenység miatt megjön a tervezett siker akkor miért ne növelnéd a tétet? Mi kész vagyunk, hogy veled együtt növekedjünk és osztozhassunk a sikeredben! #RepüljünkEgyütt