Sparrow
Karrier

#Együttasikerútján
Szeretnéd tudni az apró részleteket? Megértjük!

Tudjuk magunkról, hogy nem egy szokványos cég vagyunk. Kreatív projekteken dolgozunk, szabadabb és izgalmasabb életet élünk mint a legtöbb ember. Ez természetesen nem való mindekinek, de aki ezt szereti az nagyon jól érzi magát nálunk!

Az iroda törzsideje 9:00-17:30 között van. De lényegében te döntesz mikor jössz be és mész ha a projektek rendben vannak.  HomeOffice lehetőség csak természetes, hiszen mi jó részt digitális nomádok vagyunk. Bárhonnan dolgozunk

Van aki a biztonságra vágyik van aki a függetlenségre. Ez így van rendben. Mindkettőre van lehetőség, természetesen akkor ha önállóan és igényesen tudsz dolgozni határidőre a szakterületeden. Számos szabadúszóval dolgozunk együtt a világ minden pontjáról. 

A város kedvenc cukrászdájától ami igazi szerelem projekt a Dubai Nike központig már minden méretű és területű céggel dolgoztunk együtt. A csapatban van hely egy gyakornoknak és egy világszínvonalon dolgozni tudó senornak is! 

Hiszünk abban, hogy a fejlődés az egyik legfontosabb. Vállalati kultúránk arra épül, hogy bátran próbáljunk ki mindent hiszek csak így lesz tapasztalatunk. Minden projektben csinálunk valami újat, valami trendnek megfelelőt, hogy tapasztaljunk és haladjunk előre folyamatosan. 

#EzAzénutam

"Jogászból lettem kreatív de úgy érzem egy életre megtaláltam az utamat!"

Ismerd meg te is dr Uszkai Adrienn történetét aki már számos márka koncepcióját dolgozza ki hónapról hónapra és szabadidejében pedig utazó filmeket gyárt nálunk! 🙂 

Videó lejátszása

Szolgáltatás marketing

  • Gasztromarketing
  • Travel marketing
  • KKV marketing

06709049085

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!