Hello Sparrow

#KreátorGeneráció

Mit jelent kreátornak születni? Mi már a digitális világban nőttünk fel. Életünk mindennapi része a tartalom gyártás és az online kommunikáció. Egyszerre több platformot is használunk, és bátran alkalmazzuk ezeket arra, hogy pozitív impulzusokat küldjünk a világba. 

Minket ez köt össze. Az alkotás. A megvalósítás. 

Nyitott pozíciók

Amennyiben úgy érzed szívesen dolgoznál velünk, jelentkezz az alábbi nyitott pozícióinkra! Amennyiben nem találod a számodra megfelelő helyet, de úgy érzed tehetséged kibontakoztatására mi vagyunk a legjobb hely, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot. 

#SparrowPozitív

Értékeink

Élenjárók

Partnereink azt várják el tőlünk, hogy folyamatosan új megoldásokat szállítsunk amik megfelelnek a világszínvonalnak és mérhető üzleti eredményeket hoznak! Ehhez nekünk kell elsőként szállítani az új lehetőségeket.

Megoldók

Partnereink kihívásaikkal fordulnak hozzánk. Üzleti céljaik elérésében segítségre van szükség. Tudásra, eszközökre vagy kész megoldásokra. Számunkra az ő kihívásaik jelentik a lehetőséget. Amennyiben képesek vagyunk a megoldásra együtt haladhatunk a siker útján! Ezért mi:

Támogatók

Tudjuk, hogy a kreatív alkotói munka természeténél fogva nehéz! Magával hordozza a kudarc lehetőségét. Attól, hogy ma van ötleted, holnap egyáltalán nem biztos, hogy lesz! A jó ötleteket egy probléma és sok rossz ötlet hívja életre!

Alkotók

Tőlünk azt rendelik amit még nem láttak. Egyedit. Stílusosat, de mégis működőt. Mi olyan reklámokat hozunk létre amilyenre szükség van ahhoz, hogy a fogyasztó és a termék között a legjobb kapcsolat alakuljon ki.