Sparrow
Karrier

A te történed éppen itt és most kezdődik! 

Nyitott karrier pozíciók

Találd meg a számodra legmegfelelőbb pozíciót! Nálunk jó helyed lesz, ha szereted a digitális világot, a reklámot és az alkotást! Lehetsz te tartalom gyártó vagy egy marketing menedzser, ha a reklám világ magával ragad a Sparrow csapatban a helyed!

Tartalom gyártó

Az alkotás csak rád vár!

Te lennél a következő tartalomgyártó? Gyere hozzánk és fedezd fel a reklámszakma legszebb pillanatait!
Megtekintem

Art Direktor

Ötlet és megvalósítás egy kézben?

Nincs is szebb annál mikor egy logikusan felépített kampány életre kel úgy, hogy végig arculat és márka azonos tud maradni!
Megtekintem

Social Menedzser

Életed a digitális kommunikáció?

Imádod a posztokat a szövegeket hashtageket? Reggel az első dolgod a Facebook este az utolsó az Instagram? De mi lesz a YouTube-al?
Megtekintem

Account / Projekt Menedzser

Irányítás, kapcsolattartás ?:)

Pörgés az életed? Úgy zsonglőrködsz az idővel, hogy még a cirkuszban is megirigyelik? Nálunk a helyed!
Megtekintem
#Együttasikerútján
Szeretnéd tudni az apró részleteket? Megértjük!

Tudjuk magunkról, hogy nem egy szokványos cég vagyunk. Kreatív projekteken dolgozunk, szabadabb és izgalmasabb életet élünk mint a legtöbb ember. Ez természetesen nem való mindekinek, de aki ezt szereti az nagyon jól érzi magát nálunk!

Az iroda törzsideje 9:00-17:30 között van. De lényegében te döntesz mikor jössz be és mész ha a projektek rendben vannak.  HomeOffice lehetőség csak természetes, hiszen mi jó részt digitális nomádok vagyunk. Bárhonnan dolgozunk

Van aki a biztonságra vágyik van aki a függetlenségre. Ez így van rendben. Mindkettőre van lehetőség, természetesen akkor ha önállóan és igényesen tudsz dolgozni határidőre a szakterületeden. Számos szabadúszóval dolgozunk együtt a világ minden pontjáról. 

A város kedvenc cukrászdájától ami igazi szerelem projekt a Dubai Nike központig már minden méretű és területű céggel dolgoztunk együtt. A csapatban van hely egy gyakornoknak és egy világszínvonalon dolgozni tudó senornak is! 

Hiszünk abban, hogy a fejlődés az egyik legfontosabb. Vállalati kultúránk arra épül, hogy bátran próbáljunk ki mindent hiszek csak így lesz tapasztalatunk. Minden projektben csinálunk valami újat, valami trendnek megfelelőt, hogy tapasztaljunk és haladjunk előre folyamatosan. 

#EzAzénutam

"Jogászból lettem kreatív de úgy érzem egy életre megtaláltam az utamat!"

Ismerd meg te is dr Uszkai Adrienn történetét aki már számos márka koncepcióját dolgozza ki hónapról hónapra és szabadidejében pedig utazó filmeket gyárt nálunk! 🙂 

Videó lejátszása
MyWay - Blog

MyWay Szabó Panka A Tartalomgyártás lenyűgöz

Mindenkinek megvan az a film, amikor energikus, okos, szép fiatalok pezsegnek valami menő cégnél, ötletelnek, prezentálnak, fotózgatnak és állati jó kedvük van? Igen, ez a híres “minden harmadik film” és sosem gondoltam, hogy egyszer valami hasonlóban lesz részem.

MyWay - Blog

My Way – Videós karrier kezdete

Konduktorként Angliában és Spanyolországban dolgoztam, itthon óvodapedagógusként, aztán lett három kisfiam, így kreativitásomat és kalandvágyamat otthon, anyukaként kellett kiélnem.

06709049089

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!