Sparrow Hungary

Karrier egy stratégiai reklámstúdiónál

#makesomethingcool

Csinálj valami menőt minden nap!

Leginkább ez a mondat jellemzi az életünket. Lényegében nincs olyan nap, hogy ne születne meg egy kampányhoz szükséges kreatív anyag! Érdekes, hogy ez minket boldogsággal tölt el de valóban van, hogy naphosszakat tudunk gyönyörködni egy szép filmen, vagy közösen örülni egy menő integrált kampány grafikai anyagkészletén! Nem számít, hogy kié volt az ötlet, ki menedzselte és szerzett be hozzá mindent vagy éppen ki gyártotta le.

Csak az, hogy láthattuk megszületni és ma is létrehoztunk valami menőt!  

#mikeltjükéletreamárkád

Kreatív reklámőrültek közössége!

Egy tucatnyi fiatal tehetség akik összefogtak, hogy Tatán legyen egy világszínvonalú kommunikációs ügynökség. Imádjuk a marketinget a reklámot és a kommunikációt, mindezt az élvonalban!  Az elmúlt 6 évben az volt a víziónk, hogy ez a lehetőség adott legyen! Ma már az, hogy az általunk létre hozott szolgáltatást az egész országban tegyük elérhetővé egy kiváló csapattal. Aminek te is a részese lehetsz! Számítunk rád és az országban működő cégeknek szüksége van rád! 

#Mikeltjükéletreamárkád
A te utad egy stratégiai stúdióban?

Lehetsz analitikus vagy végtelenül kreatív a helyed biztosan megleled! Egy kreatív stúdióban mindenkire szükség van! Hiszen egymás képességeivel kiegészülve tudjuk csak prémium módon kiszolgálni partnereinket és együtt haladni velük hosszú távon a siker útján! 

Ügyfél kapcsolattartó menedzser
Bárkivel könnyedén szót értesz? Szuperképességed, hogy tudsz figyelni az apró részletekre és könnyedén zsonglőrözöl a sok határidő és feladatok között? Szívesen osztod el, hogy mit mikor csináljon a csapatod, hogy az ügyfél elégedett legyen? Akkor a menedzser csapatunkban a helyed 🙂
Tartalom marketing menedzser
Szívesen pörögsz egész nap kreatív ötleteken és dolgozol együtt tartalomgyártókkal, hogy a legtöbb like-ot és nézettséget tudjátok behúzni közösségi médián? Szívesen dolgoznál együtt kreatív igazgatóval a legújabb kampány koncepciókon? Abszolút itt a helyed!
Tartalom gyártó
Legyen szó bármelyik közösségi média platformról. Facebook, TikTok, YouTube, Instagram, LinkedIn. A figyelmet azonnal megragadó tartalmakra van szükség, ráadásul úgy, hogy illeszkedjen a márka stratégiájába! Ha úgy érzed szívesen gyártanál nálunk jelentkezz bátran, már nagyon várunk!
#makesomethingcool

Legyél nálunk élenjáró!

Értékeljünk az erőfeszítéseidet!

Az értékeinknek megfelelően minden hónapban tartunk egy hó végi értékelő napot ahol kiválasztjuk, hogy ki járult hozzá leginkább ahhoz, hogy partnereink márkája életre keljen, vagy éppen ki oldotta meg a legkényesebb feladatot amivel megbíztak minket. 

Ezt a kitüntetés és büszkeségfal mellett természetesen készpénzzel is honoráljuk:)  A közös csapatépítő napon pedig ki tudjuk adni magunkból a feszültséget amit a hónap kihívásai adtak, így végül minden hónapot sikerrel, élménnyel zárunk. 

#makesomethingcool

Exerceo program!

A te személyes fejlődésed a mi lehetőségünk! Pontosan ezért hozzáférsz egy óriási tudásanyaghoz amin keresztül mindig naprakészen tarthatod magad a szakmában és a legrövidebb idő alatt be tudsz kapcsolódni az élvonalba! 

Munkaidőben időt biztosítunk számodra a fejlődésre. Sőt! El is várjuk azt és a személyes mentorod segítségével még könnyebben fogod elsajátítani a szakmát! 

A személyes mentorod segít a beilleszkedésben, a projektekben és abban, hogy mindig minden kérdésre választ kapj, akár éjszaka vagy hétvégén is! Nyugi, ezt neki is megháláljuk, és együtt haladhatunk a siker útján! 

#makesomethingcool

Legyél a jó helyen!

Sokunkkal megesik, hogy azt érzi nem jó helyen van. Valahogy hiányzik a kreativitás, a pörgés és a csapatmunka! Így volt ez Adrival is akit annyira elvarázsolt a világunk, hogy ott hagyta a száraz jogász szakmát ma pedig már boldogan dolgozik egy stratégiai reklámstúdiónál! 

Csatlakoznál?

Úgy érzed, hogy köztünk a helyed? Megértjük! A tehetségekre mindig nyitottak vagyunk! Jelentkezz bátran, küld el az önéletrajzod és két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot 🙂 

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email karrier@sparrow.hu