Sparrow Hungary

Instagram

#MakeSomethingCool

Szebb mint a valóság!

Abban teljesen egyetértünk, hogy az instagram főleg a szemet gyönyörködtető tartalmak világa. Az nyeri a versenyt aki a legjobb gondolatokat és magával ragadó tartalmakat tudja gyártani folyamatosan. 

#MakeSomethingcool
Miben számíthatsz ránk?

 Mi abban segítünk, hogy az üzleti céljaidat legszorosabban támogató tartalmakkal építs rajongó tábort. 

Tartalom és hirdetés stratégia
A perszóna panelekhez és fogyasztói szükségletekhez tökéletesen illeszkedő trendeket megvalósító tartalom tervet készítünk a megjelenésedhez. Ezt minden hónapban életre tudjuk kelteni a legizgalmasabb tartalmak formájában.
Kreatív tartalom gyártás
A teljes gyártási folyamat során megoldunk helyetted lényegében mindent. Szereplőkkel való együttműködés, tartalom gyártás akár prémium akár telefonos minőségben, attól függ mit kíván a célcsoport. Videós és fotós anyagok, hogy igazán életre keljen az oldalad.
Platform és hirdetés menedzsment
Hirdetés nélkül lehet dolgozni csak feleslegesnek látjuk. Ezek a platformok ma már hirdetési oldalként funkcionálnak. A jó hirdetések titka, hogy a célcsoport számára releváns, figyelem felkeltő és célzott hirdetésekkel dolgozzunk. Mi ebben leszünk a segítségedre.
#MakeSomethingCool

Tökéletes megjelenés!

A Gála Korzó számára a nyitás óta nyújtunk Instagram támogatást.  Prémium képekkel folyamatos aktív információ nyújtással építettük fel és alakítottuk ki a fogyasztói körét szinte már a nyitás napjára. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd életre kelteni a márkádat? A legjobb helyen jársz! 

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email newbusiness@sparrow.hu