Sparrow Hungary

Gyakornok Tartalom marketing menedzser

Fix pozíció

#Együttasikerútján

Karrier egy stratégiai reklámstúdióban?

Nagyon nem mindegy ki mellett ülsz a vizsgán. Ahogy az sem, hogy milyen helyen kezded el építeni a karrieredet! Hozzánk akkor jelentkezz ha szereted a fejlődés és él benned a tettvágy, hogy minden nap csinálj valamit ami cool, ami hasznos, ami hatást gyakorol a világra, ami hozzájárul ahhoz, hogy a szakma legjobbjaihoz tartozz 🙂 

Nyugi! Tudjuk, hogy nálunk fogod megtanulni a szakmát és kibontakoztatni a képességeidet, viszont ehhez mindent megadunk, hogy a leggyorsabb utat járd be és a szakma élére repülj! 

#thinklikeasparrow
A karriered gyorsító pályán!

A te fejlődésed a mi lehetőségünk! Célunk, hogy a legrövidebb idő alatt be tudj kapcsolódni mindennapjainkba és a partnerek életébe egyaránt. Szeretnénk hogy mire lejár a gyakorlati időd teljes értékű csapattag legyél. Természetesen a szakmai karriered igazán akkor kezdődik 🙂 

Partner menedzsment
Segíteni fogod a projekt aktuális felelősét azzal, hogy fogadod a partnerektől érkező igényeket. Részt veszel velünk az ügyfél megbeszéléseken, hogy a leghamarabb magadba szívd azt a tudást amivel majd önállóan is fogsz tudni dolgozni.
Tartalom gyártás
Tele vagy friss ötletekkel és alig várod, hogy lásd ezeket megvalósulni? Akkor úgy fogod érezni, hogy nem is dolgozol, hanem egy óriási felnőtt játszótérre csöppentél 🙂 Videós, fotós szöveges tartalmak napi szinten pörögnek majd a kezed alatt. Együtt gondolkozol a projekt vezetőjével és Andrissal az ügyvezetőnkkel is.
Platform menedzsment
Napi szinten kezeled majd a tartalmakat és állíthatsz be hirdetéseket:) Megtanulod a legkülönfélébb kampány beállításokat és azt, hogyan írj meg egy posztot különböző stílusban a különböző célcsoportok számára 🙂
#Tataazotthonunk!

Tata leginspirálóbb irodája!

Fontosnak tartjuk, hogy inspiráló környezetben dolgozzuk. Imádjuk a reklám szakmát, a pezsgést és a felelősséget. Viszont ezzel együtt szeretjük a vidéki harmóniát munka után.  Tata egy csodálatos város, ahol bátran szárnyalhat a fantáziánk.  

#ThinkLikeasparrow

Mit jelent a Sparrow pozitív?

Solver: Szeretjük a felelősséget és megoldjuk a problémákat! 

Purposeful: Az ígéreteinket mindig betartjuk és túlteljesítjük! 

Amazing: A kreativitásunk által ámulatba ejtünk! 

Relevant: Naprakész tudással, lényeges eredményeket érünk el!

Royal: Győztes vezető, a szakma élenjárója! 

Outstanding: A munkánk minőségével és teljesítményével különbözünk!

Willpower:  Az izgalmas kihívások éltetnek minket. Mindig tettre készek vagyunk!

+ Az az egyedi összetevő, ami csak benned van. Amit te adsz hozzá a csapathoz.

#Együttasikerútján

Milyen eszközökkel fogsz dolgozni?

Hiszünk abban, hogy a gördülékeny, élvezetes és produktív munkavégzéshez a legjobb eszközökre van szükség! Mi ezért azokat a márkákat használjuk, amivel a legjobb élmény dolgozni. A menedzsment és kreatív feldolgozást segítő eszközeink Apple rendszerűek, mert egy olyan ökoszisztémát biztosít, amivel hihetetlenül kényelmes dolgozni. 

Gyakran ismételt kérdések!

Egyet se izgulj ezek a kérdések mindenkiben felmerülnek 🙂

Természetesen! Fontosnak tartjuk, hogy tudjál tervezni és minden ponton a legnagyobb nyugalomban tudjál dolgozni. 

Az alap irodai nyitva tartásunk 9:00 – 17:30 között van!  Viszont jó ha tudod, hogy egy kreatív ügynökség elég laza és néha hektikus. Van, hogy bent maradunk tender anyagokat készíteni de olyan is, hogy reggel inkább az edzőterembe kezdünk 🙂 

Igen. Van lehetőség otthoni munkavégzésre akkor amikor már önállóan tudod végezni a munkádat. Ilyenkor a csapat megbeszéléseket Google Meet-en  keresztül végezzük. 

#együttasikerútján

Benne vagy?

Minden nap azon dolgozunk, hogy a legmodernebb megoldásokat tegyük elérhetővé az élenjáróknak! 

Partnereink ránk támaszkodnak! Mi vagyunk a legjobb lehetőségük abban, hogy megnyerjék a kommunikációs versenyt! 

Te is abba a csapatba szállsz be velünk akik elérhetővé teszik ezt a tudást! 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata, Almási utca 1.

Email hellonalunk@sparrowhungary.hu