Grafikus – Tartalom gyártó

Te kelted életre az ötleteket?

Egy jó alkotó megeleveníti a gondolatokat, kifejezi partnereink üzeneteit képekben, posztokban színekbe és elemekben. Oda tud figyelni az egységességre. Naprakész a trendekkel. Szorosan együtt dolgozik a szövegíróval és a koncepció fejlesztővel. Szinte minden nap más és más izgalmas tartalmakat hoz létre.

Feladatok_

Digitális tartalmak
létrehozása

Közösségi média oldalak tartalmaihoz kapcsolódó grafikák napi szintű készítése. Közös ötletbörzéken való részvétel.

Arculati
kézikönyv kialakítása

Logó készítés. Arculati elemek tervezése és azok mutációjának elkészítése a szükséges elemekre.

Tender grafikák
készítése

Kampány koncepciók bemutatásához szükséges koncepció prezik készítése szorosan együttdolgozva a szövegíróval. Látványtervek.

Kulcs vizuál tervezés

Kampányok arculati elemeinek kidolgozása.

Bannerek
és hirdetési anyagok

Az online kampányokhoz szükséges hirdetési anyagok létrehozása.

Kiadványszerkesztés -
Illusztrációkészítés

Kiadványok tördelése. A stílus kiválasztása és egységesen végig vezetése a teljes kiadványon.

Milyen programokban dolgozol?

A legtöbb esetben photoshop-ot használsz, de be szokott esni kiadványszerkesztés, óriástábla, egyedi plakátok, molinók, rollupok megtervezése is. Tartalom gyártóként pedig szinte elkerülhetetlen, hogy az egyre divatosabb és videós formákat is gyártó after effects programban is napi szinten dolgozz.
Adobe - Photoshop
Adobe - InDesign
Adobe - After Effects
Adobe - Illustrator

Több infóra van szükséged?

Itt még többet megtudhatsz rólunk és a pozícióval járó lehetőségekről. Amennyiben kérdésed lenne még az oldalon talált információkon kívül, jelezd kérlek a jelentkezésed során.

Munkavégzés helye és ideje + -

Központi irodánk Tatabányán helyezkedik el. Törzsidőnk 10-14 óra. Ez idő alatt mindenki az irodában van. Az iroda 7:00 – 20:00-ig van nyitva. Úgy osztod be a 8 órát ahogy neked kényelmes.

 

Otthoni munkavégzés - Home office lehetőség? + -

Amennyiben már tudsz tökéletesen otthonról is egyedül dolgozni, úgy lehetséges az otthoni iroda nap.  Ezekre a napokra nálunk előre leadott munkatervvel lehet jelentkezni. Az esetleges megbeszélések felülírhatják ezeket a tervezett otthoni munkavégzéseket. Az irodai szervert könnyedén el tudod érni majd VPN kapcsolaton keresztül vagy a drive-ba felszinkronizált felhőben.

 

Fejlődési lehetőség? + -

A szakmánkból adódóan kiemelten fontos, hogy naprakészek legyünk ezért belső “Exerceo” programunkon belül felelős mentorok segítségével dolgozunk azon, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőled. Ez mellett lehetőség van külsős tréningek igénybevételére ha közösen úgy érezzük ez egy hosszútávú kölcsönösen előnyös megoldás számunkra

 

Milyen fizetéssel lehet számolni? + -

A fizetésed megfelel az aktuális tudásodnak, hiszen a cég abból él, hogy ezt értékesíti. Minden esetben személyes megállapodás kérdése az előzetes tudásszint felmérése után!  Annyit elárulhatok, hogy a szakmában dolgozó pestiek sem keresnek jobban!

 

Rövid és hosszú távú lehetőségek? + -

A Sparrow folyamatosan fejlődik. Évről évre növekszünk és víziónk, hogy egy különleges több szintes irodává váljunk. Folyamatosan keressük azokat az embereket akikkel hosszú távon tudunk együtt haladni és a csapatépítésben is számíthatunk rájuk.

 

Digitális nomád vagy? + -

Te már csak egyéni vállalkozóként tudod elképzelni a jövőt viszont jó lenne egy hely ahonnan folyamatosan kapod a munkákat? A világ számos országában dolgozunk együtt digitális nomádokkal így erre mi nyitottak vagyunk. Egy belső projekt menedzsment rendszeren keresztül tudsz csatlakozni hozzánk ahol a munkákat, leadásokat és elszámolásokat vezetjük.

 

Lennél a csapatunk része?

A jelentkezéshez arra kérünk, hogy küldj nekünk egy rövid bemutatkozást egy önéletrajzot és egy portfóliót az alábbi űrlapon keresztül.
Amennyiben kényelmesebb közvetlenül úgy küldj nekünk e-mailt: ateutad(kukac)sparrowhungary.hu


Mi már nagyon várunk!

Régóta várjuk a pillanatot, hogy végre együtt tudjunk dolgozni!