Sparrow Hungary

Google Ads - Te jelen vagy?

Az életünk ennél jobban nem is lehetne átszőve a Google szolgáltatásaival. Emberek milliói használják minden nap a Google Ads által hirdethető platformokat.  Mi abban segítünk, hogy ezt a versenyt meg tudd nyerni.  Legyél te az elérhető akit megtalálnak, aki megjelenik amikor a szükséges. 

Videó lejátszása
#Google ads

Ismerd meg a Google ads lehetőségeit!

Talán az eddigi valaha létezett legpontosabb és legjobban megtérülő hirdetési forma amit valaha használhattál.  Tűhegy pontos demográfiai és érdeklődési kör szerinti célozások és mindezt kattintás alapú fizetésért. 

Videó lejátszása
Értékeink

Miért jó egy kreatív stratégiai stúdióval dolgozni?

Hozzánk két típusú ügyfél érkezik. Aki még nem használta a platformot és aki szeretné, hogy ne csak beállítva legyenek a hirdetései hanem folyamatos kreatív fejlesztő energiákkal támogatva legyen a márkája. Minket ezért szeretnek. Kreativitás, stratégia és teljeskörű megvalósítás egy helyen.

#MiKeltjükÉletreAMárkád

#EgyüttASikerÚtján

Miben segítünk neked?

Kampány stratégia

Legyen szó egy keresési hirdetésről vagy egy komplex országos webshopot kiszolgáló hirdetési rendszerről segítünk kialakítani, hogy milyen hirdetésekkel nyerd meg a versenyt.

Kreatív tartalom gyártás

Számos PPC ügynökség túlzottan alábecsüli a kreatív anyagok jelentőségét. Ez az a pontja a kampányoknak ahol te láthatóan érintkezel a fogyasztóiddal. Lényegében ezen múlik az, hogy elkapod-e a figyelmet. Erre a részre mi kiemelt figyelmed fordítunk.

Kampánymenedzsment

Nem telhet el úgy nap, hogy ne néznénk rá a kampányodra. Hiszen tudjuk, hogy a saját kampányokat is minden nap megnézzük. Pontosan ezt a törődést tesszük meg érted is. Közösen pedig kielemezzük az eredményeket és meghatározzuk a következő lépéseket, hogy folyamatosan tudj előre haladni a siker útján.