Sparrow Hungary

Fotó / Fényképészet

#mikeltjükéletreamárkád

Egy jól elkapott pillanat?

Sokszor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy igen! De ami a valóságban történik, az sokkal inkább hosszú órák vagy napok precíz munkája. 

Egyszerű lenne azt gondolni, hogy bárki meg tudja csinálni 🙂 Bárcsak úgy lenne. Ha ezen túl vagy akkor tudunk segíteni minden típusú anyag létrehozásában. 

#mikeltjükéletreamárkád

Munkáltatói márka életpillanatok?

Mi abban segítünk, hogy megkomponáljuk neked azt a tökéletes pillanat ami legjobban életre kelti munkavállalói márkád érték ígéretét. 

Legyen szó óriásplakátról, vagy napi szintű közösségi média kommunikációról.  

#mikeltjükéletreamárkád

Üzleti portrék

Az elején mindenki egy kicsit stresszel. Mi azért vagyunk, hogy feloldjuk ezt a feszültséget és kihozzuk belőled vagy akár csapatodból is a legjobbat. 

#mikeltjükéletreamárkád

Egyedi kompozíciók

Vannak pillanatok amik több mint 10 fényképből tehetőek össze. Amennyiben mindennek tűhegy élesnek kell lennie és több életpillanat található rajta vagy éppen több fontos zóna, ez már csak utómunkában válhat egy fényképpé. 

#mikeltjükéletreamárkád

Katalógus fotózás

Egy katalógus mindig megköveteli a legjobb minőséget.  Termékek, emberek, környezet, iroda vagy éppen életpillanatok. Életre keltjük  számodra fényképekkel azt amit be szeretnél mutatni.

#mikeltjükéletreamárkád

Óriás tábla

Az óriástábla megköveteli a csúcsminőséget.  Sony A7III fényképező géppel és Sony GM széria lencsékkel ez alap követelménynek számít.  

#mikeltjükéletreamárkád

Termék fotózás

Szükség van termékeidről kiváló minőségű reklámanyagokra? Weboldalra, közösségi média kommunikációba vagy akár katalógusba? 

Prémium minőségben koncepcionális alkotások a márkádhoz igazítva. 

#mikeltjükéletreamárkád

Kép retusálás, szerkesztés, utómunka

Idegesítő dolgok a képen? Nem olyanok a színei? Szeretnéd ha valamivel ki lenne egészítve? Legyen mesterien tökéletes vagy tudatosan természetes de mégis magával ragadó és fogyasztásra ösztönző? Igen! ezek általában utómunka folyamatok alatt teljesülnek. 

#mikeltjükéletreamárkád

Légi fótók

4K minőségben készített légi fotóink tökéletes kiegészítője minden katalógusnak, faldekorációnak, iroda falnak vagy közösségi média kommunikációnak! 

DJI Phantom 4 Pro Plus drónnal repülünk. Igény esetén a kép minősége tovább növelhető.

Vedd fel felünk a kapcsolatot!

dr Uszkai Adrienn

Key Account Menedzser

Mi fog történni?

1: Megérkezik hozzánk a megkeresés. 

2: Adri 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.  Egyeztetünk egy időpontot személyes vagy zoom megbeszélésre ahol átbeszéljük, hogyan tudunk neked a legjobban segíteni. 

3: Elkészítjük az igényeidre szabott ajánlatot és te kényelmesen átbeszélheted a csapatoddal. 

70 904-908-6

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hello@sparrow.hu