Sparrow Hungary

FM – Film gyártás

Teljeskörű produkció

Ahhoz, hogy kényelmessé tegyük a kivitelezést számodra mindent egykézben elérhetővé teszünk számodra. Ha verset szeretnél írni egy tollra és egy papírra van szükséged, viszont ha filmet szeretnél a márkádnak akkor egy kisebb hadseregre van szükséged. A teljes gyártási folyamatban levesszük a válladról ezeket a terheket. 

Előkészületek

Minden film első lépése a cél meghatározása, hiszen ez dönti el, hogy milyen története lesz a filmnek és milyen üzenete. Mindent ehhez rendelünk hozzá. Ahhoz, hogy könnyen el tudjuk képzelni a kész terméket story baord segítségével megtervezzük a képkockákat és így már láthatjuk, hogy fog felépülni a kész film. 

Ezt követően jöhet a szereplő, helyszín és eszközök megtervezése, beszerzése és lefoglalása. Teljeskörű menedzsment szolgáltatást nyújtuk számodra mindenre ami a film elkészüléséhez kell. 

Kivitelezés

S prémium kivitelezés fogja a márkádat kiemelni a sorból. Minden produkciónak egyedi kamera és világosító technika igénye van ezért ez minden esetben a filmes produkció egyedi árajánlatát képezi. 

A film gyártása során egy pontos ütemezést követően kerülnek elforgatásra az egyes jelenetek ezért elengedhetetlen a produkciós menedzsment munka amin teljes mértékig megvalósítunk helyetted!

Utómunka

az utómunka szakaszban kerülnek helyére a legapróbb és egyben legfontosabb részletek is. A zene komponálása és a teljes hangzás világ felépítésének megoldását nyújtjuk számodra.  Ezt követően jöhet a jelenetenkénti színek beállítása és a prémium narráció.