Sparrow Hungary

Film készítés

#mikeltjükéletreamárkád

A film a szenvedélyünk.

Cégünk alapításának legerősebb motivációja az volt, hogy legyünk meghatározó szereplői a magával ragadó filmeket gyártó világnak. 

Pusztán azért mert lenyűgözött minket elődeink munkája.  Küldetésünk, hogy eltöröljük a külföldi filmek és az itthon gyártott anyagok közötti különbséget és neked is olyan világszínvonalú anyagokat hozzunk létre amivel meg tudod nyerni a kommunikációs versenyt. 

#Mikeltjükéletreamárkád
Sűrűn rendelt filmtípusok

A filmek sokszínűségét és végtelen kreatív lehetőségeit természetesen mi is kihasználjuk. Mégis az alkalmazott kreatív ipar legtöbb esetben az alábbi célokra használja. 

Imázsfilm / Bemutatkozó film
A vállalat vagy márka méltó bemutatása. Az eredmények egyértelművé tétele. A több évtizedes történetek elmesélése mind olyan lehetőség amely felépíti a fogyasztóban azt a képet amelyet mi szeretnénk.
Toborzó kampányfilm
Az új jelöltek figyelmének megragadása és a munkáltatói márka ígéretének és életérzésének átadása mindig egy izgalmas projektet ad.
Promóciós kampányfilm
Lehet, hogy világújdonságról van szó vagy egy fantasztikus termékről, ha a fogyasztók nem értik a működését, nem szeretnek bele de ami a legfontosabb nem látják az új lehetőséget biztosan nem fog elterjedni. Ezekre pedig a promóciós filmek adnak lehetőséget.
#mikeltjükéletreamárkád

Koncepció fejlesztés

A film koncepciója mindig arra épül, hogy milyen státuszból hova szeretném eljuttatni a nézőt az elmesélt történeten keresztül. Minden ehhez rendelődik hozzá. Mi az amit látnia és hallania kell a nézőnek ahhoz, hogy megváltozzon a világnézete bizonyos dolgokban.  Mi a teljes fejlesztési és írási folyamatban segítünk.

#mikeltjükéletreamárkád

Produkció szervezés

Szeretnél egy két lábon álló pöttyös elefántot a filmedbe? Szerintünk csak az a kérdés, hogy mikorra és, hogy van-e rá pénzügyi forrás?

Segítünk neked abban, hogy adott pénzügyi keretből a lehető legjobb ötletek valósuljanak meg. Ezek megszervezését pedig teljes egészében ránk tudod bízni.

#mikeltjükéletreamárkád

Karakter válogatás

Ki fogja hűen életre kelteni a történetünket? Kinek a mimikája képes átadni a mi érzelmi töltetünket? Kivel fognak tudni azonosulni a célcsoport tagjai? Ez mind olyan kérdés amit közösen átgondolunk és ezek mentén kiválasztjuk a tökéletes karaktereket. 

#mikeltjükéletreamárkád

Helyszíni gyártás

A helyszíni gyártás és csapat mindig attól függ, hogy az adott produkcióhoz és kreatív koncepcióhoz mire van szükség. A filmes világ java része szabadúszóként dolgozik, pont azért, hogy a stratégai stúdiók mint a Sparrow mindig azt tudják rendelni aki a megálmodott koncepcióhoz leginkább szükséges.  A teljes produkciót levesszük a válladról. 

#mikeltjükéletreamárkád

Utómunka

Egy jó vágónak egy ismérve van. Kegyetlenül mészárolja le a legjobb felvételeket és csak azok között teremt tökéletes harmóniát amelyek a mű elkészüléséhez kellenek és a történet elmesélését és a tanulság azaz a fő üzenet felépülését segítik. A teljes utómunka folyamatokat és a fények képkockánkénti beállítását elvégezzük neked, hogy a történeted minden apró és az emberi érzékszervekkel érzékelhető részlet tökéletes legyen. 

#mikeltjükéletreamárkád

Sound desing

A figyelem folyamatos megtartása, a film magával ragadó képesség növelése és az élvezeti értékének maximalizálása céljából a filmekben történő cselekményeket kísérő hangzásvilág építésében is számíthatsz ránk. 

#mikeltjükéletreamárkád

Zeneszerzés

A zene akár csak az írás szintén egy művészeti alkotás. Vagy elintézzük helyetted a jogdíjakat meg létrehozzuk számodra a történetedet legjobban kísérő egyedi zenei alkotást.  Természetesen kisebb produkciók esetén van lehetőség az előre legyártott és megvásárolható zenei hangadatbázisból is választani. 

#mikeltjükéletreamárkád

Légi felvételek

Ma már nem is létezik film légi felvételek nélkül.  Ezek közül is kitűnik az FPV “First Person View” felvétel, amikor a néző gyakorlatilag olyan helyeken repülhet át ahol eddig kamera még soha nem tudott Legyen szó bármilyen jelenetről, mi ott tudunk lenni fölötte a levegőben!

#mikeltjükéletreamárkád

Kamera technika

Az online terjesztésre szánt tartalmak számára saját Sony technikaparkunk áll rendelkezésre. Igény esetén pedig Red és Arri technikával készítjük számodra. Ez a minőségi igénytől és a projekt rendelkezésre álló keretétől függ. 

Vedd fel felünk a kapcsolatot!

dr Uszkai Adrienn

Key Account Menedzser

Hello nálunk! Már nagyon várom a jelentkezésedet. A csapat készen áll arra, hogy a te fogyasztói márkád ígéretét is életre keltsük! 

Mi fog történni?

1: Megérkezik hozzánk a megkeresés. 

2: Adri 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.  Egyeztetünk egy időpontot személyes vagy zoom megbeszélésre ahol átbeszéljük, hogyan tudunk neked a legjobban segíteni. 

3: Elkészítjük az igényeidre szabott ajánlatot és te kényelmesen átbeszélheted a csapatoddal. 

70 904-908-6

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hello@sparrow.hu