Sparrow Hungary

Facebook

#mikeltjükéletreamárkád

A közösség építés még fénykorát éli!

Jó lenne azt gondolni, hogy lefutott a Facebook, de az igazság egészen más. A verseny egyre csak éleződik és a reklám költések folyamatosan növekednek. 

Ha szeretnél ebből kitűnni akkor magával ragadó tartalmakra, érhető és egyben szórakoztató hirdetésekre lesz szükséged. 

Amiben mi fogunk tudni neked segíteni!

#Mikeltjükéletreamárkád
Bevált szolgáltatások!

Akár már holnap el tudjuk indítani hirdetéseidet és kreatív kampányaidat a közösségi média koronázatlan királyán 🙂 

Kommunikációs stratégia
Tudni, hogy kinek mit és miért mondjunk alap. Ráadásul azt is meg kell határozni, hogy milyen eredményt várunk el a kommunikációtól, valamint ezt, hogyan fogjuk mérni. Így minden elköltött forint a megfelelő üzleti célokat támogatja és kiszámítható a megtérülés.
Facebook oldal és kampány menedzsment
A stratégiában megfogalmazott kreatív irányvonalak kibontása napi, heti és havi szinten! Elsőre könnyűnek tűnik, de valójában egy komplex csapatra van hozzá szükség. Ezt tesszük elérhetővé számodra!
Kreatív reklámanyag gyártás
Egy jó vizuális szemet megragadó mozgásban lévő anyag akár 9x - 14x is nagyobb konverziót hozhat! Ezért mi törekszünk arra, hogy minden nálunk gyártott anyag a legszebb és legizgalmasabb legyen! Ennek csak a közös fantázia szab határt 🙂
#Mikeltjükéletreamárkád
Miben számíthatsz ránk?

A fiók regisztrációtól a sok milliós havi hirdetési keret kezelésig segítünk mindenben! 🙂 

Fiók regisztráció

Létrehozzuk számodra a fiókot. Beállítjuk a szükséges jogosultságot és már kezdődhet is a kommunikáció. Saját hirdetési fiókodban pedig naprakészen láthatod majd az eredményeket.

Márka stratégia

Egy közös workshop-on keresztül létre hozzuk a márkád kommunikációs stratégiáját. Megszületik egy mindenki által elfogadott iránymutatás és látványtervezett megoldás ami alapján dolgozhatunk.

Kretív tartalom gyártás

Grafika, videók, animációk vagy blog cikkek? Szinte bármiben számíthatsz ránk! Ha pedig extra igényed van akkor közvetítjük a legjobb alvállalkozót hozzá 🙂

Digitális felületek menedzselése

Napi, heti és havi tartalom tervet készítünk az éves kommunikációs irány kijelölésének életre keltéséhez. Ez kényelmes átláthatóságot és tervezhetőséget biztosít neked. Nincs más dolgod, csak jóváhagyni.

Hirdetési keret tervezés!

Megtervezzük az éves márka költségvetésedet. Teszteljük a hirdetéseket és folyamatosan optimalizáljuk. A legjobban teljesítő irányt pedig részletesebben kidolgozzuk.

Mérhető eredmények

Havi riportokon keresztül láthatod az eredményeket. A havi riport része, hogy kapsz egy kézzel fogható elemzést arról, hogy mi működött, mi nem és ezért mit csinálunk jobban a következő hónapban!

#mikeltjükéletreamárkád

Toborzás a Facebookon?

Természetesen igen! Még mindig a legnagyobb jelentkező számot hozza a Facebook hirdetés. Egyszerűen mindenki fent van!

Segítünk a célcsoporthoz igazított perszonalizált hirdetéseket megtervezni és ehhez olyan tartalmat gyártani amire a legnagyobb eséllyel reagál a leendő munkavállaló! 

A Facebook nem csak egy lehetőség arra, hogy megnyerd a munkaerőért folytatott harcot.  Ez egy lehetőség, hogy alakítsd a rólad kialakult képet,  javítsd a márkád láthatóságát és érzékelt minőségét. Opció arra, hogy napi szinten mondj valamit azoknak akiket meg szeretnél győzni. A közösségednek! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd életre kelteni a márkádat? A legjobb helyen jársz! 

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email newbusiness@sparrow.hu