Art Direktor / Koncepció fejlesztő

Az ötlet és a kivitelezés egy kézben?

Tudod, hogy mitől működnek a reklámok? Le tudod gyártani a legszebb marketing anyagokat? Túl vagy már számtalan tenderen és koncepció prezentáción? Az jó hír, mert akkor hasonlóak vagyunk. Mi ezt szeretjük a legjobban és bizony elkelne némi segítség 🙂 Rád várunk! 

#Együttasikerútján
Milyen feladatokban számítunk rád?

Tőled várjuk, hogy a kitalált ötletek elnyerjék végül méltó formájukat. A te kezed alatt születik meg egy koncepció és kerül megvalósítható formába! 

Egységes arculattal végigvezetni egy konkrét kampány ötletet egészen a kész látványtervekig.  Részt venni az ötlet fejlesztésében. Kiegészíteni a csapatot azzal, hogy melyik ötlet hogyan kivitelezhető a különböző reklámfelületeken! 

Arculati és márka kézikönyv azonosan létrehozni az új kampányötlet anyagjait. Figyelni az ötletre és a vizualitásra egyaránt. 

Segíteni a tartalom gyártókat a kampány anyagok létrehozásában. Figyelni a gyártást. Módosítási köröket megfogalmazni amennyiben szükséges. 

Tőlünk is ahogy a legtöbb reklámcégtől azt rendelik ami a legfrissebb! Nálunk akkor érzi magát valaki igazán jól ha a legfrissebb trendeket szállíthatja az ügyfeleknek. Jóval nagyobb szabadságot ad a szektor amiben dolgozunk így nálunk valódi fejlesztés zajlik nem csak adaptáció!

Ha az élenjárók közé tartozó szükség van egy nagy adag bátorságra, hogy ki mert próbálni a legmerészebb elképzeléseket is a fejedben! Nálunk te irányító szerepben vagy! Nem azt várjuk el, hogy hajtsd végre, hanem azt, hogy mutasd az utat a te területeden!

A világ napról napra változik. Ahogy az ügyfelek élete is. Sokszor a projektek is. Ezzel együtt kell tudni élni és ebben kell tudni igazán gyorsan alkalmazkodni. Aki ebben sikeres az életben is sokszor sikeres. 

#Együttasikerútján
Milyen képességek fontosak nálunk?

Tudjuk magunkról, hogy nem egy szokványos cég vagyunk. Kreatív projekteken dolgozunk, szabadabb és izgalmasabb életet élünk mint a legtöbb ember. Ez természetesen nem való mindekinek, de aki ezt szereti az nagyon jól érzi magát nálunk!

Jelentkezem az Art Direktor állásra!

Less bele a Sparrow csapat mindennapjaiba!

Megoldók vagyunk

myway1

Az nem probléma, az a munka! Minket azért bíznak meg a cégek, mert olyan komplex tudással és képességekkel rendelkezünk, amelyek képessé tesznek minket az ő kommunikációs kihívásaik megoldására.  Ezért mi általában új kihívásokkal nézünk szembe és addig dolgozunk rajta, még meg nem oldódik. Ehhez természetesen sokszor fejlődni és tanulni kell. 

#AKihívásLehetőség

Kreátorok vagyunk

myway2

Az alkotás cél nélkül csak önszórakoztatás. Mi viszont kreativitásunkkal a világot szolgáljuk. Folyamatosan figyeljük a világ trendjeit és törekszünk arra, hogy a bennünk lévő tehetség  bontakozzon ki. Ezért célokat tűzünk ki és szívesen mérettetjük meg magunkat reklámversenyeken.

#EngedjUtatAKiválóságodnak

Csapat vagyunk

myway3

A kimagasló teljesítmények mögött mindig egy csapat áll. Tudjuk, hogy ha világraszólót szeretnénk létrehozni mások támogatása nélkül ez nem lehetséges. Mindenki munkája ugyanolyan fontos, hiszen nélküle nekünk kellene azt is megcsinálni és nem tudnánk a sajátunkat végezni.

#EgyüttKönnyebb

Egyensúlyban vagyunk

myway4

Szeretjük a szakmát a pörgést és a sikereket, de ugyan annyira szeretjük a saját életünket, az egyensúlyt és a harmóniát. Néha ez egy naplementében való sup-ozástól jön meg néha pedig egy közös sörözéstől a haverokkal. A lényeg, hogy mindig egyensúlyban maradunk.

#VidékAzÚjFőváros

06709049085

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!