Account / Projekt Menedzser

Irányítás, kapcsolattartás?

Miből tudni, hogy te vagy a legjobb account? Szereted ha minden rendben van, ha mindenki tudja a dolgát, és haladnak a feladatok! Nincs elvesztegetett idő, felesleges bájcsevely és elfelejtett ígéret! Egy jó kapcsolattartó valódi hidat képez az ügyfél igényei és a kreatívok álomszerű világa között. 

#Együttasikerútján
Milyen feladatokban számítunk rád?

Tőled várjuk, hogy a kreatív projektekben mindig rend legyen és mindenkinél mindig friss és ropogós naprakész információk álljanak rendelkezésre. 

A beérkező ügyfél igényekre egyedi árajánlattal reagálunk. Ezt PPT-ben és táblázatban tesszük meg. Ezek elkészítése és kalkulálása a te feladatod is lesz!

Egy dolog eladni valamit. Megvalósítani vagy megvalósíttatni az igazi mutatvány. Ebben rendelkezésedre lesz egy remek csapat viszont a felelősség a tiéd. Hiszen te vagy kapcsolatban az ügyféllel. A projektek teljes koordinációja hozzád tartozik. 

Ez az egyik legfontosabb dolog. Tartani az ügyfelekkel a kapcsolatot, reagálni az igényeikre, kiszolgálni a gyártókat információval. Figyelni, hogy hol kinek mire van szükség. Lényegében te vagy a köldökzsinór amin keresztül az információ áramlik. Te rendezed az infókat, szervezed a találkozókat és intézed a módosítási köröket. Tőled érzi az ügyfél azt, hogy minden az irányításod alatt van. 

A munkádhoz elengedhetetlen, hogy mindig tudd mikor kinek mit ígértél és azt, hogy tudjuk teljesíteni! jól kell tudni bánni az idővel.  Minden projektben rengeteg döntés és információ áramlik. Neked kell képesnek lenni arra, hogy ezt rendezed és ezzel irányítod is ebben a munkát!

Egy jó csapattól bármi lehetséges! Számodra pedig a csapat az a forrás amivel az ügyfél igényeket könnyű szerrel ki tudjuk elégíteni.  Ezért kiemelten fontos, hogy velük közösen gondolkozva tervezz és szervezz. Hiszen hiába ígérsz meg bármit ha nincs aki vállvetve áll melletted és megvalósítja. 

A világ napról napra változik. Ahogy az ügyfelek élete is. Sokszor a projektek is. Ezzel együtt kell tudni élni és ebben kell tudni igazán gyorsan alkalmazkodni. Aki ebben sikeres az életben is sokszor sikeres. 

#Együttasikerútján
Szeretnéd tudni az apró részleteket? Megértjük!

Tudjuk magunkról, hogy nem egy szokványos cég vagyunk. Kreatív projekteken dolgozunk, szabadabb és izgalmasabb életet élünk mint a legtöbb ember. Ez természetesen nem való mindekinek, de aki ezt szereti az nagyon jól érzi magát nálunk!

Jelentkezem az Account / Projekt menedzser állásra!

Less bele a Sparrow csapat mindennapjaiba!

Megoldók vagyunk

myway1

Az nem probléma, az a munka! Minket azért bíznak meg a cégek, mert olyan komplex tudással és képességekkel rendelkezünk, amelyek képessé tesznek minket az ő kommunikációs kihívásaik megoldására.  Ezért mi általában új kihívásokkal nézünk szembe és addig dolgozunk rajta, még meg nem oldódik. Ehhez természetesen sokszor fejlődni és tanulni kell. 

#AKihívásLehetőség

Kreátorok vagyunk

myway2

Az alkotás cél nélkül csak önszórakoztatás. Mi viszont kreativitásunkkal a világot szolgáljuk. Folyamatosan figyeljük a világ trendjeit és törekszünk arra, hogy a bennünk lévő tehetség  bontakozzon ki. Ezért célokat tűzünk ki és szívesen mérettetjük meg magunkat reklámversenyeken.

#EngedjUtatAKiválóságodnak

Csapat vagyunk

myway3

A kimagasló teljesítmények mögött mindig egy csapat áll. Tudjuk, hogy ha világraszólót szeretnénk létrehozni mások támogatása nélkül ez nem lehetséges. Mindenki munkája ugyanolyan fontos, hiszen nélküle nekünk kellene azt is megcsinálni és nem tudnánk a sajátunkat végezni.

#EgyüttKönnyebb

Egyensúlyban vagyunk

myway4

Szeretjük a szakmát a pörgést és a sikereket, de ugyan annyira szeretjük a saját életünket, az egyensúlyt és a harmóniát. Néha ez egy naplementében való sup-ozástól jön meg néha pedig egy közös sörözéstől a haverokkal. A lényeg, hogy mindig egyensúlyban maradunk.

#VidékAzÚjFőváros

06709049085

Munkanapokon  10:00 – 17:00

Cím: Magyarország, 2800, Tatabánya

Email hello@sparrowhungary.hu

© 2020 Sparrow Marketing - Minden jog fenntartva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!