Sparrow Hungary

Account menedzser

Nyílt pozíció

Account menedzser

Nem áll Tőled távol az ügyfelekkel való kapcsolattartás? Szereted, ha minden rendezetten és gördülékenyen megy a maga útján? Minden kreatív csapatban kell, hogy legyen egy olyan személy, aki kézben tartja a dolgokat és odafigyel a határidők betartására.

Akkor lehet, hogy Téged keresünk. 

Account menedzser

Akit keresünk

Olyan személyre van szükségünk, aki összetartja a projekteket és hidat épít köztünk, Kreatívok és az ügyfelek között.  Lényegében Te lennél, aki visszahúz minket a valóságba és figyelmeztet  a határidőkre. 

Folyamatos  kapcsolattartás az ügyfelekkel írásban és telefonon. Időpontok egyeztetése és meetingek  szervezése. Az ügyfél igényének megfogalmazása prezentáció formájában. Árajánlatok készítése és kiküldése.

Lényegében az Account menedzser az, aki minden projektet és feladatot szemmel tart, felügyel. Ezen kívül saját ötleteivel hozzájárul a munkához. Sok projektben dolgozunk együtt külsős alvállalkozókkal, akikkel Te tartod a kapcsolatot a projekt megvalósulása során. 

Szoros együttműködésben dolgozol az alkotókkal. Az ügyfél igényeit továbbítod a kreatív csapat felé.  Folyamatosan támogatod és figyelemmel kíséred a reklámanyagok elkészülését. Figyelsz arra, hogy az ötlet úgy valósuljon meg, ahogy megálmodtuk.  Mindenek előtt az ügyfél igényeit képviseled a projektben.

Az ügyfelek igényeire általában egy prezentációval készülünk és egy hozzá tartozó árajánlattal. Ez ügyfélmérettől függően kerül a kreatívok kezébe vagy készíti el a felelős account. 

#KreátorGeneráció

Az Account menedzser a híd a Kreátorok és az ügyfelek között. A valóságban tartod őket, így minden pontosan és precízen megy a maga útján. Természetesen ettől még a Te ötleteid is számítanak, sőt az összes projekt szerves része vagy.

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890 Tata, Új út 3.

Email: hellonalunk@sparrowhungary.hu