Sparrow Hungary

#csináljvalamimenőtmindennap

Alkoss nálunk
fantasztikus dolgokat!

Szimpatikus a Sparrow+ kultúra és a közösség? Elképesztően örülünk neki! Már nagyon várjuk a jelentkezésedet! 

Szeretnénk egy olyan csapattaggal bővülni aki ismeri a mai modern tartalom trendeket és követi a legmenőbb tartalomgyártókat. Miért? Mert tőlünk is pont ugyan olyan tartalmakat rendelnek ügyfeleink.  Téged keresünk ha dobog benned az a kreatív szív aki szeretné ezeket a képességeket világszínvonalúra fejlesztetni és minden nap a legizgalmasabb tartalmakat gyártani 🙂 

Így leszünk együtt erősebbek 🙂 #EgyüttRepülünk

Miben számítunk rád?

Szívesen dolgoznál főállású tartalomgyártóként? Szereted a hosszabb Vlogok és a rövidebb formátumokat is? Mi Sony gépeket és lencseparkot biztosítunk na meg persze igazi erőműveket a vágáshoz a legfrissebb adobe szoftverekkel! Neked csak a felvételekre és a vágásra kell fókuszálnod, hogy minden igazán éles legyen! 🙂 

YouTube tartalmak készítése

A Youtube még mindig igényesebb videókat igényel. Jó beállítások, izgalmas nézőpontok és történetek. Természetesen csodaszép képekkel. Ezt várjuk tőled. A felszerelést mi adjuk. 

Tiktok tartalmak készítése

A tiktok videók pörgősek, menők és sokszor kirívóak 🙂 Szívesen gyártanál menő tartalmakat a helyi vállalkozások és akár a globláis világvállalatok számára is? Akkor köztünk a helyed! Közösen fejlesztünk ötleteket, de a produkciós része már a te feladatod lesz. 

Fotós tartalmak

A különböző közösségi média oldalakhoz gyártunk folyamatosan tartalmakat. Legyen szó egy fantasztikusan megkomponált ételfotóról vagy egy életpillanatról egy modellel egy termékkel, rád számítunk, hogy ihleteket gyűjts és megvalósítsd a lélegzetelállító képeket. 

Tele vagy kérdésekkel?

Megértjük,  hiszen most nem csak mi keresünk téged, hanem te is keresed álmaid munkahelyét ahol jól érzed magad és minden adott az alkotáshoz! Mi erre törekedtünk. Reméljük tetszik. Itt vannak a legtöbbet kérdezett infók!

Mi általában 8:00 és 16:30 között dolgozunk. Ebben tudunk rugalmasak lenni ha te reggel inkább edzéssel indítanád a napodat 🙂 

Az irodánk egy csodálatos újépítésű lakásban található Tatán az Új út 6/A szám alatt. 

Amennyiben önállóan szépen tudsz dolgozni és megismerted a munkafolyamatainkat és otthonról is minden időben elkészül akkor van home office leehtőség. Heti 2-3 nap. 

Mi elsősorban az Adobe teljes programcsaládját használjuk aminek mindig a legfrissebb változatával tudsz dolgozni a vállalati előfizetésnek köszönhetően.  Ezzel otthon is be tudsz majd lépni. 

Prémium apple gépekkel dolgozunk így te is azzal fogsz! A szervert pedig a világon bárhonnan el tudod érni, így minden adott ahhoz, hogy király anyagokat hozzunk létre!

Partneri körünkben a legnagyobb gyártó vállalatok mellett a helyi vállalkozások is megtalálhatóak így te a legnagyobb szélességű partner portfólión fogsz tudni dolgozni!

#SparrowMoment

Együtt dobban a szívünk!

Minket az alkotás vágya köt össze! Szeretjük a kreatív reklámokat és az alkotással járó flow élményt. Az örömöt amikor látjuk az elkészült munkát és a mérhető eredményeket. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszen tudjuk, hogy ha mindenki hozzáteszi saját tehetségét végül együtt többre vagyunk épesek!

#EgyüttRepülünk

Egy KREA reklámügynökség naplója!

Fedezd fel saját történeteinken keresztül egy kreatív reklámügynökség életét!