Sparrow Hungary

Országos kampányt fejlesztünk!

Minden marketinges és kreatív szereti átélni azt, hogy a munkájával sokan találkoznak, sok embernek segítenek az általa gyártott tartalmak! 

Ezért szeretjük annyira a Kazán ABC projektet! Ez a projekt egy 11 milliárdos üzletlánc a Hegedűs Kft megbízásából került be az életünkbe. Itt nem kisebb a feladatunk mint elérni, hogy lényegében a nulláról fejlesztett webshopból legyen egy éves 1 milliárdos webshop. 

Nincs túl nagy cél, csak megfelelő kampányra van szükség!

Mi abban hiszünk, hogy bármit el lehet érni ha van hozzá kell tőke és megfelelő csapat. Mi adjuk a csapatot a Hegedűs Kft pedig a tőkét így sínre is került egy olyan komplex márkaépítő, edukatív és egyben szórakoztató kampány ahol megtanítjuk a fogyasztókat arra, hogyan kel kiszámolni és kiválasztani az épületgépészeti termékeket. Hiszen a lakásfelújítás és építkezés során ezen a folyamaton mindenféleképpen végig kell menni mégsem tette ezt még meg előttünk senki. 

Miért izgalmas ilyen projektekben résztvenni?

Végső soron ezért lettünk reklámosok, hiszen itt konkrétan minden egyes vásárlás mérhető és az ilyen projektekben mutatkozik meg igazán a munkák eredménye. Egyszerűen jó érzés látni, hogy a szakmai tudásunknak köszönhetően képesek vagyunk megfelelni az általunk támasztott elvárásoknak és elérni a kitűzött célokat. Így érezhetjük igazán, hogy a szakma élvonalában dolgozunk!