Sparrow Hungary

Élenjáró lett Dorka!

Mit jelent Élenjárónak lenni? Talán a legfontosabb értékrendünk mindközül, és számunkra azt jelenti, hogy olyan megoldásokat szállítunk partnereink számára ami a szakma élvonalába repít minket partnerünket pedig a szektorának élére! 

Dorka egy komplex integrált kampányt valósított meg a Tatabányai Szakképzési Centrum számára lényegében teljesen egymaga. 

Ő gyártotta a videókat, fotókat és posztokat a különböző hirdetési rendszerekhez. A Tiktok csatornán egy két hónap alatt elért több mint 10 ezer követővel és a beállított hirdetésekkel azt érte el, hogy több mint 25%-al növekedett a szakmát választók aránya. Ez óriási sikernek könyvelhető el. 

Büszkévé tett minket!

Egy jó kampány során nem csak azt kell megoldani, hogy legyenek tartalmak. A produkció során főleg egy Tiktok esetében érvényesíteni kel tudni az ötleteket és elképzeléseket. Dorka 11 iskolával és több mint 25 céggel tartotta a kapcsolatot a diák nagykövetprogramban szereplő diákok mellett. Ez a szervező képesség és kreatív ötletekkel teli gyártási időszak kiemelte őt a sorból hiszen erre méltán mondhatjuk, hogy nem mindenki képes!