Sparrow Hungary

#csináljvalamimenőtmindennap

Érjünk el kimagasló eredményeket együtt!

Szimpatikus a Sparrow+ kultúra és a közösség? Elképesztően örülünk neki! Már nagyon várjuk a jelentkezésedet!

Szükségünk lenne segítségre mégpedig abban, hogy az általunk előállított lehetőséget eljuttasd azoknak akiknek szüksége van rá! Hiszünk abban, hogy amivel foglalkozunk arra szüksége van minden Magyarországon működő cégnek! Viszont ehhez tájékoztatni kell őket! Egészíts ki minket a kapcsolat teremtő képességeddel! 

Így leszünk együtt erősebbek 🙂 #EgyüttRepülünk

Miben számítunk rád?

Te leszel a csapatunkban az akinek köszönhetően mindig lesz egy új és izgalmas projekt és aki a folyamatos fejlődést teszi elérhetővé. 

Új üzlet fejlesztése

Ahogy már írtuk hiszünk abban, hogy a szolgáltatásunkra szinte kivétel nélkül minden Magyarországon működő cégnek szüksége van.  Természetesen vagy egy ideális közönségünk amit szívesen megmutatunk amikor kapcsolódsz hozzánk. 

A feladatot legfontosabb része az lenne, hogy felkutatod ezeket a kapcsolatokat és tájékoztatod őket az általunk kínált lehetőségekről. Tapasztalatunk szerint mindehol örülnek nekünk és szívesen fognak minket. 

Értékesítési folyamat menedzselése

Minden partnernek van valamilyen igénye amire értékesítéssel reagálhatunk. A te feladatod az lesz, hogy ezt az értékesítési folyamatot végi kíséred és figyelsz arra, hogy a megígért ajánlatok célba érjenek és az ajánlatokból pedig szerződés legyen. 

Meglévő ügyfélkapcsolatok ápolása

Mindenki szereti ha törődnek vele. Így te azzal egészíted ki a csapatod, hogy kezeled a meglévő ügyfeleket és időszakonként felkeresed őket. Tájékoztatod őket az új lehetőségekről és felveszed az esetleges igényeket. 

Értékesítési folyamat fejlesztés

Természetesen számítunk rád a vállalat fejlesztésében is. Főként abban, hogyan tudunk még eredményesebbek lenni az értékesítés területén. 

Értékesítést támogató promóciók kidolgozása

Mivel folyamatosan monitorozod a piacot és érintkezel a vevőkkel így pontosan tudod mire érdemes reagálni. Akár időszakos értékesítési kampányokkal. Ezek kidolgozásában számítunk rád!

Tele vagy kérdésekkel?

Megértjük,  hiszen most nem csak mi keresünk téged, hanem te is keresed álmaid munkahelyét ahol jól érzed magad és minden adott az alkotáshoz! Mi erre törekedtünk. Reméljük tetszik. Itt vannak a legtöbbet kérdezett infók!

Mi általában 8:00 és 16:30 között dolgozunk. Ebben tudunk rugalmasak lenni ha te reggel inkább edzéssel indítanád a napodat 🙂 

Az irodánk egy csodálatos újépítésű lakásban található Tatán az Új út 6/A szám alatt. 

Amennyiben önállóan szépen tudsz dolgozni és megismerted a munkafolyamatainkat és otthonról is minden időben elkészül akkor van home office leehtőség. Heti 2-3 nap. 

Mi elsősorban az Adobe teljes programcsaládját használjuk aminek mindig a legfrissebb változatával tudsz dolgozni a vállalati előfizetésnek köszönhetően.  Ezzel otthon is be tudsz majd lépni. 

Prémium apple gépekkel dolgozunk így te is azzal fogsz! A szervert pedig a világon bárhonnan el tudod érni, így minden adott ahhoz, hogy király anyagokat hozzunk létre!

Partneri körünkben a legnagyobb gyártó vállalatok mellett a helyi vállalkozások is megtalálhatóak így te a legnagyobb szélességű partner portfólión fogsz tudni dolgozni!

#SparrowMoment

Együtt dobban a szívünk!

Minket az alkotás vágya köt össze! Szeretjük a kreatív reklámokat és az alkotással járó flow élményt. Az örömöt amikor látjuk az elkészült munkát és a mérhető eredményeket. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszen tudjuk, hogy ha mindenki hozzáteszi saját tehetségét végül együtt többre vagyunk épesek!

#EgyüttRepülünk

Jelentkezés

Kérlek a jelentkezésedhez csatolj egy fényképes önéletrajzot és amennyiben elérhető egy szakmai portfóliót. 

Egy KREA reklámügynökség naplója!

Fedezd fel saját történeteinken keresztül egy kreatív reklámügynökség életét!