Sparrow Hungary

Tartalom Marketing Menedzser

#csináljvalamimenőtmindennap

Töltsd meg élettel a közösségi médiát!

Szimpatikus a Sparrow+ kultúra és a közösség? Elképesztően örülünk neki! Már nagyon várjuk a jelentkezésedet! 

Szívesen dolgoznál egyszerre akár több márka közösségi média kampányain? Tele vagy ötletekkel és a kivitelezésben is megtaláltad Önmagad? Képek, fotók videók vagy akár alapszintű grafikai anyagokkal is szívesen dolgozol? Érdekel a reklám de főleg posztokban látod a világot?  

Így leszünk együtt erősebbek 🙂 #EgyüttRepülünk

Miben számítunk rád?

Téged keresünk ha rendelkezel azzal a képességgel, hogy a legkülönfélébb ötletre vizuális választ tudsz adni 🙂 Ráadásul nem is akármilyet. 

Közösségi média tartalom fejlesztés.

Napi szinten fogsz nálunk készíteni különböző közösségi média tartalmakat. Itt közösen lesztek felelősek a tartalom marketing menedzser kollégáddal akivel együtt ötleteltek és fejlesztitek az üzleti célokat támogató kratív tartalmakat.

Tender, stratégia és koncepció prezentációk készítése.

Hétről hétre készülnek különböző kampány prezentáció partnereink számára amiket prémium formába öntünk, hogy a meggyőzés a legbiztosabb legyen 🙂 Együtt fogsz dolgozni stratéga és koncepció fejlesztő kollégákkal akivel világszínvonalú kampányokat tudtok majd létrehozni. 

Kiadványszerkesztés

Különböző katalógusok és bemutatkozó anyagokat fogsz készíteni partnereink számára. Itt szorosa együtt dolgozol a szövegíróval és a projekt menedzserrel aki tartaja a kapcsoaltot az ügyféllel. 

Arculati kézikönyv és márkabiblia fejlesztés

A frissen piacra lépő márkáknak már az első megjelenési fázisban segítünk. Te a logó fejlesztéstő, a színek összangjának megteremtésén át a teljes arculati megjelenésig segíteni fogod az új márka megszületését. 

Weboldal layout tervezés

Számos márkának mi fejlesztjük a weboldalát és a karrier oldalát vagy egy kampány érkező oldalt. Itt te segítesz a csapatnak abban, hogy minden grafikai anyag tökéletesen illeszkedjen és kampány arculatban készüljön el. 

Csomagoló anyagok tervezése.

A legkülönfélébb projektek mellett szoktunk csomagolásokat, pólókat és egyéb reklámcuccokat is tervezni. Ilyenkor is rád számítunk 🙂 

Tele vagy kérdésekkel?

Megértjük,  hiszen most nem csak mi keresünk téged, hanem te is keresed álmaid munkahelyét ahol jól érzed magad és minden adott az alkotáshoz! Mi erre törekedtünk. Reméljük tetszik. Itt vannak a legtöbbet kérdezett infók!

Mi általában 8:00 és 16:30 között dolgozunk. Ebben tudunk rugalmasak lenni ha te reggel inkább edzéssel indítanád a napodat 🙂 

Az irodánk egy csodálatos újépítésű lakásban található Tatán az Új út 6/A szám alatt. 

Amennyiben önállóan szépen tudsz dolgozni és megismerted a munkafolyamatainkat és otthonról is minden időben elkészül akkor van home office leehtőség. Heti 2-3 nap. 

Mi elsősorban az Adobe teljes programcsaládját használjuk aminek mindig a legfrissebb változatával tudsz dolgozni a vállalati előfizetésnek köszönhetően.  Ezzel otthon is be tudsz majd lépni. 

Prémium apple gépekkel dolgozunk így te is azzal fogsz! A szervert pedig a világon bárhonnan el tudod érni, így minden adott ahhoz, hogy király anyagokat hozzunk létre!

Partneri körünkben a legnagyobb gyártó vállalatok mellett a helyi vállalkozások is megtalálhatóak így te a legnagyobb szélességű partner portfólión fogsz tudni dolgozni!

#SparrowMoment

Együtt dobban a szívünk!

Minket az alkotás vágya köt össze! Szeretjük a kreatív reklámokat és az alkotással járó flow élményt. Az örömöt amikor látjuk az elkészült munkát és a mérhető eredményeket. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszen tudjuk, hogy ha mindenki hozzáteszi saját tehetségét végül együtt többre vagyunk épesek!

#EgyüttRepülünk

Egy KREA reklámügynökség naplója!

Fedezd fel saját történeteinken keresztül egy kreatív reklámügynökség életét!