Sparrow Hungary

Weboldal fejlesztő Wordpress Woocommerce Elementor Shopify

Weboldal fejlesztőt keresünk!

Szívesen dolgoznál fix pozícióban állandó megbízással és folyamatos munkákkal egy támogató csapat tagjaként ahol akár globális vállalatok kommunikációjához is kapcsolódhatsz munkáddal? Akkor téged keresünk! 

#Legyélacsapatunkrésze

Miben számítunk rád?

Mi stratégiai ügynökségként egészen a kommunikációs célok megfogalmazásától segítjük partnereinket ezért már az oldal struktúra tervezésénél bekapcsolódsz és a fejlesztési felületet figyelembe véve tervezed a szükséges weboldalak struktúráját. 

A teljes kivitelezési folyamat nálad fog landolni. Webshopok, weboldalak, érkező oldalak a legkülönbözőbb szektorokból. 

Milyen rendszerben dolgozunk?

Mi alapvetően WordPress és Shopify rendszerekkel építünk weboldalakat és webshoppokat. Sok oldalunk van amit már üzemeltetünk ebben a rendszerben így ezek ismerete elengedhetetlen viszont nyitottak vagyunk az új megoldásokra is. 

#Legyélacsapatunkrésze

Milyen projekteken fogsz dolgozni?

Pertereink köre egészen a globális vállalatokig terjed így neked lesz lehetőséged világszínvonalú projektekben is dolgozni. 

Számos vállalkozásnak és kisebb márkának nyújtunk teljeskörű kommunikációs megoldást így a folyamatos kampányokat és a teljes weboldal fejlesztések is hozzád tartoznak! 

Egymást keressük?

Kommunikációs ügynökségnél dolgozni alapvetően menő hiszen jók a projektek, pörgés van és folyamatosan újabb és újabb kihívások érnek minket ezért a fejlődés állandó. Te napról napra értékesebbé válasz viszont ennek ára van.

Bírni kell a tempót: Mi bírjuk a gyűrődést. Szeretjük a határidőket mert az egy pont amikorra biztos kész leszünk mindennel 🙂 

Támogatjuk egymást és együtt dolgozunk: Mindenki elvégzi a saját feladatát és tudjuk, hogy bármikor számíthatunk a másikra. Segítjük egymást a munkájában, közösen gondolkozunk és mindig a célokra fókuszálunk. 

Törekszünk a világszínvonalra: Minden nap csinálunk valami menőt, ami megkülönböztet minket másoktól. A munkák révén emelkedünk ki a sorból és ezért mindig a legjobbat nyújtjuk. 

 

#Legyélacsapatunkrésze

Iroda és home office!

Prémium iroda: Az irodánk egészen biztos a térség leginspirálóbb és legjobb irodája. Neked pedig prémium eszközök állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsd. 

Home office: Dolgozni bárhonnan lehet főleg 2024-ben! Tökéletes szerver hozzáférés és online projektmenedzsment rendszer biztosítja a kényelmes otthoni munkavégzést. 

Ugorj a szakma élvonalába!

Minket a szakma iránti szeretet köt össze. Szeretünk szépet és működőt alkotni. Ez repített minket a térség reklámvilágának élére.  Tudjuk, hogy sexi a szabadúszó élet és jópofának tűnik, hogy a világon bárhonnan lehet dolgozni de mi azért fogtunk össze mert együtt képesek vagyunk nagyobb projekteket megvalósítani mert a nagyobb partnereknek komplex szolgáltatások kellenek. Így lesz lehetőséged neked is egy sikeres és támogató csapat tagjaként az élvonalban dolgozni és olyan projekteket megvalósítani amire bármikor büszkén mondhatod el, hogy közösen csináltuk.  Mondanom sem kell, hogy mekkora tudást tudsz felszedni magadra köztünk. 

Mi már nagyon várjuk, hogy köztünk legyél és együtt alkothassunk a szakma élvonalában! 

Jelentkezz hozzánk!

Már nagyon várjuk, hogy megismerjünk. 

Kérdésed lenne?

Ne habozz ha úgy érzed szükséged van még valamilyen információra!

70 904-908-9

Email karrier@sparrow.hu