Sparrow Hungary

Tartalom marketing menedzser gyakornok

Töltsd meg kreativitással partnereink oldalait!

Te sem érted, hogy miért nem használja minden cég az összes közösségi média oldalt minden nap az üzleti céljai elérésére pedig annyira egyértelmű, hogy ennek a világtrendjét éljük? Szívesen kezelnél vállalatok és márkák számára közösségi média oldalakat? Követed a trendeket? Ki tudsz találni tartalmakat? Esetleg le is tudod őket gyártani vagy szívesen megtanulnád? 

Akkor van számodra egy jó lehetőségünk! 

Csinálj valmai menőt mindennap!

Milyen lesz egy heted mint TMM?

Közös gondolkozás, kreatív tervezés, együttműködés tehetséges kivitelezőkkel, partner megbeszélések egymás után de amit a legjobban szeretünk, hogy nem teleik úgy el nap, hogy ne készüljön el valami igazán fantasztikus dolog a kezed alatt.  Hónap végén pedig büszkén nézzük az eredményeket és az általunk gyártott kreatív anyagokban rejlő erőt. 

Milyen projekteken fogsz dolgozni?

Gyakornokként kisebb márkák oldalait fogod kezelni, hogy biztonságban be tudj gyakorolni mindent és ezek mellett besegítesz a nagyobb projektekbe részfeladatokban. Ez így biztonságos neked és nekünk is. Gyakorlati időd legfontosabb célja, hogy megtanuld a rendszert amiben dolgozunk és elérjük azt, hogy mire lejár a gyakorlati idő egyből be tudj kapcsolódni a napi életünkbe.

Csinálj valmai menőt mindennap!

Miben fogsz fejlődni?

  • Gyakorlati kivitelezés: Bár hiszünk az egyetem erejében, de a szakmát a gyakorlatban fogod megtanulni. Úgyhogy első naptól kezdve azonnal projekteken dolgozol! Nincs vesztegetni való időnk 🙂 
  • Közösségi média: Teljeskörű rálátásod lesz a különböző közösségi média oldalakra és kampányokra. 
  • Kreativitás: Megtanulod, hogy kell tudatosan olyan ötleteket fejlesztetni amik az aktuális üzleti célokat szolgálják. 
  • Együttműködés: Megtanulsz olyan szakembereket összefogni és a munkájukat koordinálni akik képesek akár percek alatt világszínvonalú kreatív anyagokat gyártani számodra. 
  • Feladat menedzsment: Megtanulod, hogy milyen feladatokból tevődik össze egy kampány és ezeket, hogyan tudod határidőre elvégezni. 

Dorka lesz a személyes mentorod!

A fejlődésedet és a projektekbe való bekapcsolódást Dorka fogja segíteni. Dorka ugyan így gyakornokként kezdett nálunk pár éve most pedig a közösségi média csapat vezetője. Ő fog neked napról napra abban segíteni, hogy megszerzed azt a tudást amivel te is bekapcsolódhatsz a reklámszakma élvonalába velünk. Dorka egy előre összerakott fejlesztési terv alapján tanít be téged így neked és nekünk is egy igazi élmény a fejlődés. Lehetőséged lesz számos tréningen részt venni és egy óriási tréningrendszerekből felépülő tudásbázihoz is korlátlan hozzáférést kapsz!

Csinálj valmai menőt mindennap!

Hello tehetség!

Veréb Andris vagyok a Sparrow ügyvezetője és tulajdonosa.  Évekkel ezelőtt mikor elhagytam a Coca-Cola bámulatos világát úgy éreztem, hogy szükség van egy olyan kreatív ügynökségre ahol érték az ember.

Jómagam mindig egy olyan munkahelyről álmodtam ahol az emberek mindennapjainak része lehet a fejlődés, mert hiszem, hogy a boldogság egyetlen forrása az, hogy ha személyiségünk egyre komplexebb problémák megoldására képes. 

Mindig is lenyűgöztek a nemzetközi világmárkák filmjei és éppen azért csináltam egy inspiráló nemzetközi márkákkal dolgozó ügynökséget ami mára nem csak számomra de az olyan tehetségek számára is izgalmas projekteket, fejlődési lehetőséget és egy támogató közösséget nyújt mint amilyen te is vagy. 

Hiszek abban, hogy ha jó helyre kerül egy jó ember akkor képes szárnyalni és megélheti tehetségének kibontakoztatását. Ennek a helynek a megteremtésén dolgozom minden nap. 

Karrier sztorik!

Legyél bátor hiszen sokszor a bátraké a szerencse. Ha vonz a világszínvonal gyere és kapcsolódj be velünk majd mi megtanítunk mindenre utána pedig együtt fejlődünk tovább. Ismerd meg történeteinket amiből inspirációt tudsz meríteni karriered elején. 

Jelentkezz hozzánk!

Már nagyon várjuk, hogy megismerjünk. 

Kérdésed lenne?

Ne habozz ha úgy érzed szükséged van még valamilyen információra!

70 904-908-9

Email karrier@sparrow.hu