Sparrow Hungary

Közös ötletfejlesztésről a szülőszobába!

Arról, hogy igazán családcentrikus és emberközpontú csapat vagyunk talán semmi sem árulkodik jobban mint az, hogy Adrienn lényegében délelőtt még közös megbeszélésen vett részt velünk este pedig már életet adott első gyermekének Martinnak. 

Gondolhatnád, hogy micsoda munkahely vagyunk, hogy benntartunk egy várandós anyukát, csak hát a történt egészen más. 

Adrienn imádja a munkáját és azt kérte tőlünk, hogy ne kelljen tétlenül otthon ülni és had vegyen részt mindenben és az utolsó pillanatig tudjon dolgozni. 

#családiashangulat

Mindjárt jövök csak elugrok szülni!

Még az utolsó napokban is aktívan stratégiákat fejlesztett és el volt merülve a tennivalókban még ha láthatóan úgy is nézett ki mint Obelix 🙂 

Ilyenkor derül ki, hogy mennyire emberséges minden partneri kapcsolatunk. Adriennel nagyon szerettek együtt dolgozni és lényegében már együtt vártuk a gyermek megérkezését. 

Martin már most az életünk része!

Veréb Martin pedig szinte minden nap kapcsolódik az iroda életéhez. Van, hogy csak a napi ebéddel ugranak be de van, hogy aktívan részt vesz fotózásokon és kiveszi a részét projektekből is. 

Az első filmes szereplése egyik stratégiai partnerünk országos roadshow kampányának filmjében történt 🙂 Mi sem testesítené meg jobban a tökéletes családi hangulatot mint egy tökéletes családi hangulat 🙂