Sparrow Hungary

Az iskola padból a globális világmárkák közé egy év alatt!

Mindenki saját sorsának kovácsa. Ezt senki nem tudja jobban mint Kovács Dorottya. A mai napig emlékszem amikor megcsörrent a telefonom és egy kedves hangú fiatal női hang szólalt meg és bejelentette, hogy ő már pedig TDK-t írt és nagyon szeretne a kreatív reklámiparban dolgozni és szépen kérte, hogy adjunk neki egy esélyt mert jól tudja, hogy a térségben mi vagyunk a legjobb lehetőség. 

#betudodbizonyítani!

Támogatás és fejlődés!

Mondhatnánk, hogy a sikernek egyszerű a képlete. Szorgalmasan meg kell tenni mindent ami ahhoz kell, hogy a fejünkben lévő képet elérjük. Ehhez pedig arra van szükség, hogy folyamatosan újabb és újabb képességeket is fejlesztünk és a személyiségünk egyre komplexebbé is tud válni. 

Dorka lényegében pont ezt csinálta. Első naptól kezdve elfogadta, hogy ő tanulni jött. Nem bizonygatta az igazát, hanem kellő alázattal vetette bele a feladatokat és jól tudta, hogy a legjobb amit tehet, hogy mindent technikát, jól bevált tudást és rutint amitől most működik a Sparrow elsajátít. Ez egy gyakornok dolga.  Mi pedig ebben 100%-ig támogattuk hiszen úgy gondoljuk ez a fejlődés hozza el leghamarabb azt az állapotot, hogy az legkomplexebb projektekbe is tudjon bekapcsolódni. 

Felelősség és kiteljesedés.

A felelősség egy érdekes dolog. Arra mindenki vágyik de amikor megkapja hirtelen sokan ki akarnak bújni alóla.  Az egészen természetes, hogy mindenki érzi néha azt, hogy  hogy összecsapnak a hullámok a projektek tengerén, viszont ami megkülönbözteti a fuldoklót a kalóztól az, hogy ilyen helyzetben nem a menekülést keresi hanem felfedezi annak a lehetőségét, hogy extrémebb helyzetekhez szokva végül erősebb, tapasztaltabb és értékesebbé válhat. Ezzel a mentalitásával érdemelte ki Dorka nagyon hamar, hogy önállóan olyan globális vezető világvállalatok kommunikációján dolgozik amiket szinte mindenki jól ismer és ami a vállalatunk számára a legfontosabb